Μακρύτριχο;

thp

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
101
3
Αν μπορείς κάποιος ας δει τις φωτογραφίες που έχω στο album και να μου πει αν είναι μακρυτριχο ή "κοντοτριχο;
Ο εκτροφέας είπε είναι κοντοτριχο αλλα είναι λίγο χνουδωτό στο στήθος.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Χαχαχα κανονικός Γερμανικός Ποιμενικός είναι!

Αν θες δες και την υπογραφή μου!

Έτσι είναι όταν είναι μικρά!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Εδώ το Βέλγικο όταν το πήρα με ανακατεμένο και το τρίχωμα νόμιζα ότι θα μου γίνει σαν αρκούδα :cuniaoo:
Μια χαρά είναι απλά λίγο αναμαλλιασμένη :cool:

thp

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
101
3
Σε ευχαριστώ, είχα hasky παλιά αλλα δεν χωριζόταν σε 2 κατηγοριες.

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
μια χαρα ειναι κανονικο ....εξαλλου οι μακρυτριχοι πλεον δεν κοβονται απο κριτες και εναι και πιο ομορφοι κατα τη γνωμη μου

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
τα μακρύτριχα δείγματα γ/π αποτελούν πλέον ξεχωριστό και αναγνωρισμένο τύπο της φυλής ,και ως εκ τούτου κρίνονται και αναπαράγονται ξεχωριστά απο το κοντότριχο....

προσωπικά και εμένα μου αρέσουν....

Manos(Ivan GSD)

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
212
0
Εγώ νομίζω πως είναι μακρυριχούλης , χωρίς να είμαι 100% σίγουρος...Είχε κανέναν μακρύτριχο συγγενή ??

thp

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
101
3
Εγώ νομίζω πως είναι μακρυριχούλης , χωρίς να είμαι 100% σίγουρος...Είχε κανέναν μακρύτριχο συγγενή ??
Οι γονείς που είδα όχι. Για παππούδες κτλ δεν ξέρω. Αν και ο εκτροφέας μας τόνισε ότι είναι κοντοτριχο. Τι να πω δεν ξέρω.

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
μην μπαινεις στο διπολο
κοντη τριχα - μακρια τριχα

σε 2 μακρυτριχα η 2 κοντοτριχα αμα πας να με τρισεις τις τριχες τους ( τι λεω ? χαχα)
δεν θα ειναι ιδιου μηκους στην ιδια περιοχη του σωματος και στους 2 σκυλους

το σκυλακι φερνει ποιο κοντα σε κοντοτριχο ομως μην σου κανει εντυπωση αν η τριχα του ειναι καπως ποιο μακρια απο το συνηθισμενο κοντοτριχο
ομως με συχνο βουτσισμα δεν θα ειναι ευκολα ορατο αυτο...

προφανως και μπορει και κουβαλαει γονιδια απο μακρυτριχο προγονο και αυτα ισως σε καποια κουταβια εμφανιστουν
σε λιγους μηνες θα ειναι απολυτα ξεκαθαρο πως θα ειναι το σκυλακι