Μαθαινω απο τον σκυλο μου

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Εχετε μαθει κατι απο τα σκυλια σας?η μονο αυτα μαθαινουν απο εσας?
Ντιπ για ντιπ τουβλα?η νομιζετε οτι δεν εχετε να μαθετε κατι απο ενα(η περισσοτερα) σκυλι?
Αυτα που μαθατε η καταλαβατε τα χρησημοποιητε για το καλο του σκυλου? των δυο σας?η το δικο σας συμφερων μονο?
Εγω ξεζουμιασα το μυαλο μου και τελικα ανακαλυψα οτι ενα μεγαλο κοματι του χαρακτηρα μου ειναι σαν ενα κοματι του χρακτηρα των σκυλιων μου,οχι οτι μοιαζουμε απλα με εχουν επηρεασει γενικα θετικα στον τροπο μου,συμπεριφορας,σκεψης,συμπερασματων,κ.τ.λ.μεταξυ μας,καταλαβαινομαστε σχεδον 100%δηλαδη αν περιγραψω περιστατικα σκηνικα(που θα το κανω σε καποια φαση)θα παθεται πλακα,σαν να μιλαμε την ιδια γλωσσα,αλλα αντε αυτο,αλλα και την ιδια σκεψη ρε γαμωτο ωρες ωρες?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Αυτό που με "έμαθαν" τα σκυλιά μου, με την έννοια του ότι είχα πλήρη άγνοια, είναι το πόσο μεγάλη δυστυχία περικλείει ο όρος "αδέσποτο" και "puppy mills", ανά τον κόσμο. Είχα μαύρα μεσάνυχτα, αλλά τώρα έχω μαύρη θλίψη. Με έμαθαν επίσης, να παθαίνω συστροφή, με κάθε μπαλκονόσκυλο, ταρατσόσκυλο, αλυσσοδεμένο με ένα μέτρο αλυσίδα, παρατημένο και κακοποιημένο, "δεσποζόμενο". Και δυστυχώς, δεν υπάρχει φως στο τούνελ...

pepermaint

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2011
165
0
Εγώ θα το πώ λίγο πιο γενικά .

Αυτό που μαθαίνεις με τα σκυλιά είναι να γίνεσε πιο τρυφερός...Είναι πολλοί οι άνθρωποι στην σύγχρονη καθημερινότητα όπου πνιγμένοι απο τις δυσκολίες της ζωής έχουν πνίξει τα συναισθήματα στοργής και ανοδιοτελούς αγάπης και υιοθετώντας ένα σκυλάκι είναι μία καλή ευκαιρία να προσφέρεις λίγη αγάπη..

Επίσης μαθαίνεις να είσαι οργανωτικός... Σταθερά ωράρια για βόλτες , εκπαίδευση , περίθαλψη , σε κάνουν να βάζεις πρόγραμμα και να δημιουργείς κανόνες ..

Αυστηρός.. Αναγκαστικά θα πρέπει να είσαι εσύ αυτός που θα ακολουθεί τους κανόνες που εσύ έχεις βάλει .

Υπεύθυνος . Φροντίζεις μία ζωή η οποία εξαρτάται 100% απο εσένα .

Αυτά είναι τα πιο βασικά στοιχεία τα οποία αποκτάς για μία αρμονική συμβίωση με τον τετράποδο φίλο μας....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97