Μαγειρευτό και νερό

malicious

Active Member
14 Μαϊου 2012
40
0
Παιδιά καλησπέρα! Εδώ και δύο βδομάδες ταϊζω τον σκύλο μου μαγειρευτό. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι δεν πίνει καθόλου νερό ενώ με την ξηρά έπινε κανονικά.

Ν' ανησυχήσω ή δεν πιστεύετε ότι παίρνει όλο το νερό που θέλει από το φαγητό της;

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Με το μαγειρευτό παίρνει αρκετά περισσότερο νερό απ' ό,τι έπαιρνε με την ξηρά. Αν ο σκύλος δεν είναι δραστήριος και δεν έχετε ζέστες δεν θα ανησυχούσα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Εφοσον έχει διαθέσιμο πάντα φρέσκο νερό θα πιει όσο χρειάζεται. Αποκλείεται να μην πίνει καθόλου, πίνει πολύ λιγότερο και δεν το βλέπεις.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Παιδιά καλησπέρα! Εδώ και δύο βδομάδες ταϊζω τον σκύλο μου μαγειρευτό. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι δεν πίνει καθόλου νερό ενώ με την ξηρά έπινε κανονικά.

Ν' ανησυχήσω ή δεν πιστεύετε ότι παίρνει όλο το νερό που θέλει από το φαγητό της;
Ακριβως το ιδιο και με τον δικο μας.
Δεν πινει σχεδον καθολου νερο τωρα το χειμωνα εκτος μετα απο πολυ εντονο παιχνιδι.
Το καλοκαιρι παρολο που τρωει και τοτε μαγειρευτο πινει πιο πολυ νερο.
Αλλα και παλι περνει νερο και απο την τροφη. Οι ξηρες ειναι συνηθως πολυ αλμυρες γι αυτο πινουν πιο πολυ νερο.
Επισης πινει νερο μετα απο αρκετες λιχουδιες του εμποριου.
Οποτε μην ανησυχεις :)

Επισης μολις παρατηρησα οτι ειπα την λεξη "νερο" πολλες φορες μεσα στο κειμενο χαχα
:p

malicious

Active Member
14 Μαϊου 2012
40
0
Δεν πίνει καθόλου νερό, αυτό είναι σίγουρο γιατί είμαι λίγο υστερικός με το θέμα του νερού και το μετράω για να ξέρω πόσο πίνει ακριβώς με βάση το βάρος της. Λογικά θα παίρνει το νερό από το φαγητό γιατί και διάθεση έχει και ουρεί κανονικά. Υποψιάζομαι ότι τα φασολάκια απορροφούν αρκετό νερό και γενικότερα όλα τα λαχανικά.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
H δικια μου παντως μπορει να περασει και μια μερα και να μην αγγιξει το νερο της :)

Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
Σίγουρα παίρνει πιο πολυ νερό απο το μαγειρευτό απο οτι με την ξηρα.. Εχεις τσεκάρει μήπως ειναι και ψιλομιζερη όμως; Το είχα συναντήσει αυτο στον προηγούμενο μου σκύλο.. Μια τρίχα μεσα και δεν έπινε νερό ούτε για πλάκα.

malicious

Active Member
14 Μαϊου 2012
40
0
Mπα απλώς δεν την ενδιαφέρει να πιει νερό με το συγκεκριμένο φαγητό. Το παρατηρώ εδώ και δύο εβδομάδες με το που άλλαξα την διατροφή της.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

malicious

Active Member
14 Μαϊου 2012
40
0
Εδώ μιλάμε όμως για δύο εβδομάδες. Τι να πω;! Τόσο νερό έχει πια το μαγειρευτό;

malicious

Active Member
14 Μαϊου 2012
40
0
Πάει μεγάλες βόλτες. Δεν είναι σούπα. Είναι κοτόπουλο με κριθαράκι και λαχανικά. Με την ξηρά έπινε κανονικά όμως. Αυτό με παραξενεύει.

Last edited:

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
τι αλλα μαγειρευτα φτιαχνεις? Μαγειρευεις ξεχωριστα για το σκυλο η οτι εχεις φτιαξει ηδη για σενα??
(γιατι εμενα αυτη η αδεσποτη σκυλιτσα που φιλοξενω ψοφαει για μαγειρευτο....μια μερα εκλαιγε για να της δωσω φακες :confused: ουτε αμα ψηνουμε μπριζολες δεν κανει ετσι)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Λογικό είναι να μην πίνει νερό με το μαγειρευτό.
Κι εμείς αν τρώγαμε μια γαβάθα ξερή βρώμη θα θέλαμε 2 λίτρα νερό για να ξεδιψάσουμε.
Εφόσον όμως τρώμε μακαρόνια με κιμά παίρνουμε ήδη υγρά από το φαγητό.

malicious

Active Member
14 Μαϊου 2012
40
0
Λογικό είναι να μην πίνει νερό με το μαγειρευτό.
Κι εμείς αν τρώγαμε μια γαβάθα ξερή βρώμη θα θέλαμε 2 λίτρα νερό για να ξεδιψάσουμε.
Εφόσον όμως τρώμε μακαρόνια με κιμά παίρνουμε ήδη υγρά από το φαγητό.
Σε κανά μήνα θα της κάνω και εξετάσεις για να δω αν όλα πηγαίνουν καλά. Πάντως κατουράει κανονικότατα, μη σου πω και παραπάνω. Γι αυτό μάλλον δεν πίνει καθόλου νερό. Το φαγητό της έχει πολύ νερό αλλά μάλλον εγώ δεν το αντιλαμβάνομαι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog