Μίσος για τα άλογα!!

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Παιδια έχω πρόβλημα με την Jackie και τα άλογα! Μερικές φορές φέρνει ο διπλανος μου ένα άλογα κι 3 μηνών σε ένα χωράφι και όταν το δει του γαυγιζει! Εντάξει λέω απλά δεν το γουστάρει!κατεβήκαμε σήμερα στο κεντρο για να κάνουμε μια μεγάλη βόλτα! Έλα που έχει παντού άμαξες!! Κάθε φορά που άκουγε τα άλογα πάθαινε αμοκ και έκανε σαν παλαβη!τι θα κάνω με αυτη την κΑτασταση; Να αποφεύγω τις άμαξες; Πως να την κάνω να τα αγαπήσει; Αυτή θέλει να του ορμησει!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μην τρομαζε από τον ήχο των πετάλων στις πλάκες? Αυτό εγινε και πριν φερει ο γειτονας το αλογάκι?
Απλά όπως σε κάθε τι που την στρεσάρεις αγνοείς τη συμπεριφορά της. Ίσως και αν την πήγαινες κοντα στο αλογο?

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Επειδί τυχαίνει η σκύλα μου να πηγαίνει 3-4 φορές την εβδομάδα σε στάβλους με άλογα θα σε συμβουλέψω πριν αποφασήσεις να φέρεις σε επαφή το σκύλο με το άλογο να μιλήσεις πρώτα με τον ιδιοκτήτη του άλογου. Είναι επικίνδυνο να πλησιάσει γαυγίζοντας σκύλος σε ένα άλογο. Λίγο να τρομάξει του είναι ένα "τσακ" και ο σκύλος εξαφανίζεται.

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Του γειτονα το άλογο δεν έχει ήχο! Κάθεται ήσυχο και τρώει το Σάνο του δεμένο! Η άλλη μόλις βγει για κακά με λουρι και το δει θέλει να του ορμησει! Βέβαια τα σημερινά είχαν ήχο αλλα να φανταστείς την αφήσαμε να κάνει μπάνιο στη θαλασσα της άρεσε πολυ και όταν έβλεπε άλογα να περνάνε έβγαινε έξω για να τα κυνηγήσει!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Επειδί τυχαίνει η σκύλα μου να πηγαίνει 3-4 φορές την εβδομάδα σε στάβλους με άλογα θα σε συμβουλέψω πριν αποφασήσεις να φέρεις σε επαφή το σκύλο με το άλογο να μιλήσεις πρώτα με τον ιδιοκτήτη του άλογου. Είναι επικίνδυνο να πλησιάσει γαυγίζοντας σκύλος σε ένα άλογο. Λίγο να τρομάξει του είναι ένα "τσακ" και ο σκύλος εξαφανίζεται.
Ιπτάμενος μάλιστα.
Φαντάζομαι του γειτονα ειναι σε περιφραγμένο χώρο, για αυτό θεωρησα δεδομένη την συγκατάθεση του.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
διορθωνεται ακριβως οπως τα περισσοτερα προβληματα
βασικη υπακοη
οπως βγαινει εξω και δει του γειτονα το αλογο δινεις εντολη κατσε...
πρεπει λογικα να σε ακουσει να κατσει και να ειναι με την προσοχη της στραμμενη σε εσενα...
επιβραβευεις...
συνεχιζεις μεχρι να καταλαβει οτι σε αυτη την αποσταση το αλογο ειναι αδιαφορο...
μετα μειωνεις την αποσταση και παλι απο την αρχη...
προυποθετει οτι εχετε καλη βασικη υπακοη αν οχι ... καιρος να αρχισετε...

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Εγω την έχω σχεδόν 1 μήνα! Στ προηγούμενο σπίτι της είχε κάνει την βασική εκπαίδευση! Δηλαδή όταν της λέω κάτσε μεινε γενικά τα ακούει αλλα εκείνη την ωρα δεν νομίζω! Ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλές! Θα δοκιμάσω αύριο και θα σας πω!!!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
οχι αν ειναι ετσι δεν θα δοκιμασεις αυριο
δεν θα εχεις αποτελεσμα και δεν θα ειναι καλο ουτε για εσενα ουτε για την σκυλιτσα
θα ξεκινησεις βασικη υπακοη και οταν εισαι σιγουρη οτι σε ακουει παντοτε τοτε θα το δοκιμασεις...

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
λαμπραντόρ και άλογα μεγάλες αγάπες!!πήγε να πάρει η δικιά μου χθές κυνήγι κάτι άμαξες,στην αρχή τα είδε πρώτη φορά και μετά ήθελε να πάει σε αυτά να δεί.

αν θέλεις πές στον ιδιοκτήτη να κανονίσετε να την πάς στην μεριά αυτήν γιατί λόγω περιέργειας που δεν τα ξέρει γαβγίζει απο φόβο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97