Μίλα!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Έχω να κάνω μία ακόμα άσχετη ερώτηση!Γενικά για να μάθουμε σε ένα σκύλο να μην γαυγίζει αρχικά τον μαθαίνουμε να μιλάει!Σωστά;Πώς γίνεται αυτό;Εγώ με την σκύλα που είχα δεν υπήρχε καμία περίπτωση να την κάνω να γαυγίσει όταν ήθελα εγώ!

Α!!!!!!!Αν έχετε βαρεθεί τους άσχετους συνειρμούς μου μπορείτε ελεύθερα να μου πείτε να το περιορίσω,γιατί να το κόψω δεν παίζει... είναι η παράνοιά μπυ αυτή!Τι να κάνω...:p:p

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
thanks!!!!!!!!!Θα το κοιτάξω!Αλλά μην νομίζεται αν έχω απορίες θα επανέλθω!!!!!!!:p:p

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
δεν διαβασα το σχετικο αρθρο βεβαια, αλλα η αποψη μου για ενα ''φωνακλα'' σκυλο, ειναι η ακριβως αντιθετη με αυτη που λες φοιβο.
εγω δηλαδη δεν θα μαθαινα με τιποτα σε ενα σκυλο που ηδη γαβγιζει , να μιλαει...
θα του το εκοβα τελειως...(ενταξυ, οχι κ τελειως, αλλα στο βαθμο που πρεπει τουλαχιστον)

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
μεγαλο καιφαλαιο αυτο...πρεπει να ξερω πολλα για τον σκυλο σου κ τον τροπο ζωης του, το ιστορικο του δηλαδη για να μπορεσω να σου απαντησω σωστα...
σε γενικες γραμμες διωρθωνε τον οταν γαβγιζει κ επιβραβευε τον οταν δεν το κανει με ενα χαδι, ενα γλυκο λογο κ ενα μεζεδακι. αλλα διστυχως αυτο προυποθετει οτι ο σκυλος σου θα εχει καποια αλφα επαφη μαζι σου κ συ θα χεις ασχοληθει αρκετα μαζι του κ οχι μονο τωρα για αυτη την εντολη.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δεν έχω τώρα σκύλο!Απλά με αφορμή την κοπέλα με τους γέιτονες που φωνάζουν θυμήθηκα τι τραβούσα εγώ με τους δικούς μου όταν γαύγιζε η σκύλα μου!Βέβαια η δικιά μου έφερε πολλά ψυχολογικά γιατί την έιχα από 14 ημερών γιατί η μάνα της δεν είχε γάλα οπότε δεν μεγάλωσε όπως έπρεπε...Αλλά γενικά σκεφτόμουν τι μπορεί να κάνει κανείς όταν γνωρίζει ότι ο σκύλος του ανήκει σε μια φωνακλάδικη φυλή!Πώς μπορεί να προλάβει καταστάσεις;:)

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
Δεν έχω τώρα σκύλο!Απλά με αφορμή την κοπέλα με τους γέιτονες που φωνάζουν θυμήθηκα τι τραβούσα εγώ με τους δικούς μου όταν γαύγιζε η σκύλα μου!Βέβαια η δικιά μου έφερε πολλά ψυχολογικά γιατί την έιχα από 14 ημερών γιατί η μάνα της δεν είχε γάλα οπότε δεν μεγάλωσε όπως έπρεπε...Αλλά γενικά σκεφτόμουν τι μπορεί να κάνει κανείς όταν γνωρίζει ότι ο σκύλος του ανήκει σε μια φωνακλάδικη φυλή!Πώς μπορεί να προλάβει καταστάσεις;:)
το παν ειναι να τον προλαβαινεις κ να τον αποτρεπεις, οχι να τον διωρθωνεις!κατα την δικη μου ταπεινη αποψη...οταν τον βλεπεις ετοιμο να γαβγισει δηλαδη του τραβας την προσοχη με κατι αλλο κ αφου τον αποτρεπεις τον επιβραβευεις..