Μήπως με φοβάται ρε παιδιά;

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα!!!Χαίρομαι που μπήκα στην παρέα σας γιατί διάβασα αρκετά πραγματάκια στο forum και πραγματικά είδα πολλές αποψεις σε διάφορα θέματα που με απασχολούν!!Εχω το εξής πρόβλημα!!έχω ένα ΓΠ 3,5 μηνών ο οποίος με υπεραγαπάει και τον υπεραγαπάω και γω!!:DΠαιχνιδια όλη την ώρα βολτίτσες κτλ.Οταν όμως του δείχνω την παλάμη μου σαν να του λέω μεινε δηλαδη,τότε τα τα παίρνει στο κρανίο,αρχίζει να με γαυγίζει,να με δαγκώνει και να κάνει σβούρες γύρω μου!!!Δέν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό!!και δέν έχω σηκώσει χέρι πάνω του ποτέ!!!Ξέρει κανείς????????:confused:

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
χαχαχαχ
και μαλον φιλε μου σε προειδοποιει να μην το κανεις...
περα απο το αστειο ειναι συνιθισμενη αντιδραση σε κουταβια... και μαλον το βλεπει ως παιχνιδι παρα ως απειλη ωστε να σε φοβαται...
φροντισε να παιζει μεν πολυ αλλα μην μπερδευει την εκπαιδευτικη κινηση με παιχνιδι...
προσπαθησε να του μαθεις το κατσε... με ενα μεζε που θα πηγαινεις πανω απο το κεφαλι του γι αρχη ωστε να καθεται φυσιολογικα
να σου ζησει ο κουταβος καλη επιτυχια στην εκπαιδευση του!

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Το κατσε το ξαπλα το διπλα τα εχει μαθει για τα καλά!!Σπίρτο είναι ο μικρός!!!Ευχαριστώ πολυ ρε φίλε πάντως!!!
3,5 μηνών και να έχει μάθει αυτές τις εντολές, ή και οποιεσδήποτε άλλες, δεν παίζει ούτε μία στο δισεκατομμύριο. Είναι πάρα πολύ μικρός ακόμα.

Η γλώσσα του σώματός του τι σου δείχνει κατά τη διάρκεια του γαυγίσματος;

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Ίσως την πρώτη φορά που συνέβη να ένοιωσε νευρικότητα, στρες ή εκνευρισμό εκ μέρους σου. Μπορεί να έκανες την κίνηση του χεριού αφότου είχε κάνει κάποια "βλακεία"

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
3,5 μηνών και να έχει μάθει αυτές τις εντολές, ή και οποιεσδήποτε άλλες, δεν παίζει ούτε μία στο δισεκατομμύριο. Είναι πάρα πολύ μικρός ακόμα.

Η γλώσσα του σώματός του τι σου δείχνει κατά τη διάρκεια του γαυγίσματος;

γιατι ουτε μια στο δισεκκατομυριο?κ εμενα 3,5 μηνων ηξερε το κατσε,ξαπλα,διπλα,τρεχα,κολλα 5....συγγνωμη που ρωταω,αλλα επειδη ξερω οτι δεν εχω τον σκυλο αινσταιν(ισα ισα που ο μικρος ειναι ψιλομπουφος)αλλα εχω δει κ αλλα σε τετοια ηλικια να ξερουν εντολες..

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Όταν λέμε ότι ο σκύλος ξέρει μια εντολή, εννοούμε ότι την εκτελεί παντού και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Θέλεις να πεις ότι το κουτάβι 3,5 μηνών μπορεί να εκτελέσει σωστά τις εντολές που αναφέρεις μέσα σε κόσμο, ή με παρουσία άλλων σκυλιών (ως παραδείγματα και μόνο);

sakann

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2011
1.641
6
Θεσσαλονίκη
Εδώ άρχισε να μαθαίνει το μείνε σιγά σιγά!!Και αν δεν με πιστεύεις μπορώ να σου στείλω και βιντεάκι αν θέλεις!!!Μπορεί να μην το κάνει υπο
οποιαδήποτε συνθήκη αλλα τα καταφέρνει μια χαρά για την ηλικία του!!!Γιατί είσαι τόσο δυσπιστος kkranis???

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Εδώ άρχισε να μαθαίνει το μείνε σιγά σιγά!!Και αν δεν με πιστεύεις μπορώ να σου στείλω και βιντεάκι αν θέλεις!!!Μπορεί να μην το κάνει υπο
οποιαδήποτε συνθήκη αλλα τα καταφέρνει μια χαρά για την ηλικία του!!!Γιατί είσαι τόσο δυσπιστος kkranis???
Νομίζω ότι δε μιλάμε την ίδια γλώσσα...

Άλλο τα καταφέρνει μια χαρά για την ηλικία του και άλλο ΞΕΡΕΙ μια εντολή.

Αφού εκτελεί μόνο υπό προϋποθέσεις, τότε πολύ απλά δεν ξέρει την εντολή, αλλά είναι στη διαδικασία εκμάθησης.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97