Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά.
Το forum είναι κατατοπιστικό σε πολλά θέματα και έχετε μια πολύ ωραία παρέα.
Η βοήθεια που θέλω από σας είναι η εξής.
Ζω με τη σύζυγό μου σε διαμέρισμα όχι πολύ μεγάλο και λατρεύουμε τα ζώα γενικώς.
Θέλουμε σαν τρελοί να πάρουμε σκύλο αλλά μας προβληματίζει το γεγονός ότι δουλεύοθμε και οι δύο αρκετές ώρες(καταστημάτων),με αποτέλεσμα 3-4 μέρες της εβδομάδας να λείπουμε από τις 8 το πρωί και να γυρίζουμε στις 10 το βράδυ.Αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα στο σκύλο ή υπάρχει κάποιος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε?
Δεν θέλουμε να κάνουμε βεβιασμένη κίνηση και να το μετανοιώσουμε μετά ,αλλά προπάντων να μην έχουμε ένα ζώο το οποίο θα ταλαιπωρείται.
Ελπίζω να μην σας κούρασα.
Περιμένω τις απόψεις σας.
Υ.Γ.Δεν έχουμε ''κολλήματα'' με ράτσες κλπ.
Ακόμη και αδέσποτο παίρνουμε.
Ευχαριστώ για την υπομονή σας
Το forum είναι κατατοπιστικό σε πολλά θέματα και έχετε μια πολύ ωραία παρέα.
Η βοήθεια που θέλω από σας είναι η εξής.
Ζω με τη σύζυγό μου σε διαμέρισμα όχι πολύ μεγάλο και λατρεύουμε τα ζώα γενικώς.
Θέλουμε σαν τρελοί να πάρουμε σκύλο αλλά μας προβληματίζει το γεγονός ότι δουλεύοθμε και οι δύο αρκετές ώρες(καταστημάτων),με αποτέλεσμα 3-4 μέρες της εβδομάδας να λείπουμε από τις 8 το πρωί και να γυρίζουμε στις 10 το βράδυ.Αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα στο σκύλο ή υπάρχει κάποιος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε?
Δεν θέλουμε να κάνουμε βεβιασμένη κίνηση και να το μετανοιώσουμε μετά ,αλλά προπάντων να μην έχουμε ένα ζώο το οποίο θα ταλαιπωρείται.
Ελπίζω να μην σας κούρασα.
Περιμένω τις απόψεις σας.
Υ.Γ.Δεν έχουμε ''κολλήματα'' με ράτσες κλπ.
Ακόμη και αδέσποτο παίρνουμε.
Ευχαριστώ για την υπομονή σας