Μέχρι ποια ηλικία μπορούμε να ξεκινήσουμε το crate

zabrielza

Well-Known Member
3 Απριλίου 2013
99
0
Το κουτάβι είναι 7 μηνών. Μέχρι ποια ηλικία μπορώ να του το συστήσω? Χωρίς να του φαίνεται σα φυλακή? Έχετε υπόψην σας κάτι για αυτοσχέδια crate? Κάποιες συμβουλές? Έχω σκοπό να φτιάξω 2 ένα για το σπίτι γονιών ένα για το σπίτι μου ως φοιτητής. Καθώς και να αγοράσω ένα για μεταφορές. Τι μέγεθος πρέπει να αγοράσω και από τι εξαρτάται? Μπορώ να βρω είτε μεταχειρισμένο είτε καινούριο σε καλή τιμή? Τα είπα όλα.... Ευχαριστώ. :p

Last edited:

KaterinaSp

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
390
174
Ηράκλειο
zabrielza αυτά όλα που ρωτάς έχουν ήδη συζητηθεί και απαντηθεί σε άλλα posts.
Κάνε μια αναζήτηση με τις λέξεις crate ή κλουβί και θα βρεις απαντήσεις. Αν κάτι σου μένει αναπάντητο, ρωτάς εκεί μετά.;)
Εν ολίγοις ποτέ δεν είναι αργά για να μάθει το crate, αρκεί να του το μάθεις σωστά και σταδιακά, το πώς θα το βρείς στα αντίστοιχα posts

zabrielza

Well-Known Member
3 Απριλίου 2013
99
0
zabrielza αυτά όλα που ρωτάς έχουν ήδη συζητηθεί και απαντηθεί σε άλλα posts.
Κάνε μια αναζήτηση με τις λέξεις crate ή κλουβί και θα βρεις απαντήσεις. Αν κάτι σου μένει αναπάντητο, ρωτάς εκεί μετά.;)
Εν ολίγοις ποτέ δεν είναι αργά για να μάθει το crate, αρκεί να του το μάθεις σωστά και σταδιακά, το πώς θα το βρείς στα αντίστοιχα posts
Ευχαριστώ, θα ξανακοιτάξω!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
πριν αποφασισεις για το κρειτ που θα αγορασεις η φτιαξεις πρεπει να καταφερεις να υπολογισεις το μεγεθος του ενηλικου σκυλου σου... αν εχεις ιδεα ποσο μπορει να γινει ολα καλα..

zabrielza

Well-Known Member
3 Απριλίου 2013
99
0
πριν αποφασισεις για το κρειτ που θα αγορασεις η φτιαξεις πρεπει να καταφερεις να υπολογισεις το μεγεθος του ενηλικου σκυλου σου... αν εχεις ιδεα ποσο μπορει να γινει ολα καλα..
Ωραία, η κτηνίατρος μου είπε ότι θα γίνει 50 κιλά. Μου το είπε και ο προηγούμενος κτηνίατρος και γενικά η ανάπτυξή του δείχνει ότι θα γίνει τουλάχιστον 40και. Τώρα έχει ύψος 64 εκατοστά και είναι 7 μηνών. Πως μπορώ να ξέρω λοιπόν το ύψος όταν θα είναι ενήλικος? Χρειάζεται? Με αυτές τις υποθέσεις πόσο πρέπει να είναι το crate?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul