Μέλος του ΚΟΕ

chihuahua

Well-Known Member
10 Σεπτεμβρίου 2007
135
0
η ελληνική πραγματικότητα είναι πανταχού παρούσα στον ελλαδικό χώρο.

και πολύ καλή δουλειά κάνουνε αυτοί οι άνθρωποι με βάση τις συνθήκες που επικρατούν.

Ερώτηση. πως μπορώ να συνδράμω οικονομικά στα έξοδα του ΚΟΕ?Πρέπει να έχω καθαρόαιμο σκύλο με πετ-ντιγκρί ή απλά πάω γράφομαι και πληρώνω την συνδρομή?

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Γιατί καλέ να συνδράμεις στα έξοδα του ΚΟΕ αν δεν έχεις καθαρόαιμο? Για να τον ενισχύσεις?

chihuahua

Well-Known Member
10 Σεπτεμβρίου 2007
135
0
Γιατί καλέ να συνδράμεις στα έξοδα του ΚΟΕ αν δεν έχεις καθαρόαιμο? Για να τον ενισχύσεις?
Γιατί όχι?
πιστεύω στις συλλογικότητες. αν αποκτήσει πολλά μέλη θα αποκτήσει και δυνατότερη φωνή η κυνολογία στην ελλάδα.
επίσης πιστεύω πως προσφέρουν καλή υπηρεσία στο θέμα των ελληνικών φυλλών τουλάχιστον.
και ως κοκονοφαν αυτό είναι ένα σοβαρό κίνητρο

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
το λιγότερο που μπορείς να κάνεις εαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφερεσε είναι να γίνεις μέλος του ΚΟΕ.

μιλάμε για το γελοίο ποσό των 20 ευρώ τον χρόνο.......

το ποσό αυτό σου δίνει δικαίωμα να μιλάς και εφόσον γίνεις τακτικό μέλος του εκλέγειν και εκλέγεσθε...

παρόλα αυτά αν θες μπορείς να κάνεις δωρέα οποιοδήποτε ποσό

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2

γιατί να μην τον ενισχύσει???

τελικά με ολα αυτά που διαβάζω κατά καιρούς η εντύπωση του ρατσισμού προς τα καθαρόαιμα που έχω, αυξάνει όλο και περισσότερο και ας φωνάζουν κάποιοι για το αντίθετο

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Γιατί Μάκη είχα την εντύπωση με αυτά που διαβάζω εδώ ότι το πρόβλημα του ΚΟΕ δεν είναι αυτό των χρηματικών πόρων - εκεί ήταν η απορία/ένστασή μου.

Από εκεί και πέρα μπορείς να με κατηγορήσεις για ρατσίστρια προς τα καθαρόαιμα και ότι άλλο θες.