Μέγεθος crate

Christie

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2011
64
0
Αθήνα
Γεια σε όλη την όμορφη σκυλοπαρέα!!!!
Ήρθε η ώρα να ανοίξω και εγώ με την σειρά μου το πρώτο μου θεματάκι!!!!
Σε λίγες μέρες θα έχω ένα αρσενικό labrador.
Σκέφτομαι να πάρω crate για να μάθει να τα κάνει εκτός σπιτιού!Γιατί θα τον έχω μέσα...! Μέχρι να συμπληρωθούν τα εμβόλια στο μπαλκόνι σε πάνα και μετά απο τα εμβόλια έξω...!
ερώτηση νο1: προτιμάτε για την εκμάθηση τουαλέτας crate ή πάρκο???
ερώτηση νο2: τι μέγεθος crate να πάρω????
γιατί έχω ένα δυλλημα ( το σκότωσα!!!!)
να πάρω crate έτσι ώστε να τον χωράει και όταν μεγαλώσει???Αλλά αν είναι τοσο μεγάλο απο τώρα νομιζω ότι ο σκυλάκος μου θα τα κάνει σε καμια γωνίτσα!!!
Ευχαριστώ!!!:)

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να συνδιασεις το crate με την τουαλετα, το crate θα πρεπει να το νιωθει σαν σπιτι του ωστε οταν τον αφηνεις εκει τις ωρες που λειπεις να νιωθει ασφαλης. Δεν νομιζω να θες να βρισκεις ενα crate συσκατο οταν γυρνας σπιτι....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.781
7.982
Δεν ξέρω αν σε βοηθάω αλλά εμένα από το εκτροφείο που περιμένω το lab μου, μου έδωσαν το crate του και οι διαστάσεις είναι 93Lx62Wx70H όλα αυτά σε εκατοστά. Όταν θα μεγαλώσει θα χωράει σε αυτό αλλά όχι να γυρίζει κλπ.
Ουσιαστικά αν θέλω να τον μεταφέρω ως ενήλικο στο crate του στο αυτοκίνητο θα μπορεί να κάτσει σε αυτό , άλλωστε ως ενήλικο δεν σκοπεύω να τον έχω σε crate θα το χρησιμοποιήσω σαν φωλιά του για τις νύχτες και στην περίπτωση που θα είναι μόνος του στο σπίτι όσο θα είναι κουτάβι.

P.S. Βλακεία είπα ότι δεν θα μπορεί να γυρίζει, είναι μεγάλο θα γυρίζει άνετα, απλά ως ενήλικο δεν βρίσκω χρησιμότητα εκτός αν του αρέσει εκείνου να πηγαίνει σαν φωλιά του.

Last edited:

Christie

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2011
64
0
Αθήνα
Δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να συνδιασεις το crate με την τουαλετα, το crate θα πρεπει να το νιωθει σαν σπιτι του ωστε οταν τον αφηνεις εκει τις ωρες που λειπεις να νιωθει ασφαλης. Δεν νομιζω να θες να βρισκεις ενα crate συσκατο οταν γυρνας σπιτι....
Καλημέρα!!!Δεν το συνδιάζω με την τουαλέττα! Απλά διάβασα εδώ ότι αν του μάθεις το crate να είναι σπιτάκι του και στις αρχές το βγάζεις για συχνα σε τακτά χρονικά διαστήματα να κάνει την ανάγκη του ταυτόχρονα θα μάθει 2 πράγματα.1 το που είναι το σπιτάκι του και 2 οτι θα κανει την ανάγκη του σε συγκεκριμένο μέρος....Εχώ διαβάσει πολλά εδω μέσα και έχω μπερδευτεί!!!
Ευχαριστώ

Christie

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2011
64
0
Αθήνα
Δεν ξέρω αν σε βοηθάω αλλά εμένα από το εκτροφείο που περιμένω το lab μου, μου έδωσαν το crate του και οι διαστάσεις είναι 93Lx62Wx70H όλα αυτά σε εκατοστά. Όταν θα μεγαλώσει θα χωράει σε αυτό αλλά όχι να γυρίζει κλπ.
Ουσιαστικά αν θέλω να τον μεταφέρω ως ενήλικο στο crate του στο αυτοκίνητο θα μπορεί να κάτσει σε αυτό , άλλωστε ως ενήλικο δεν σκοπεύω να τον έχω σε crate θα το χρησιμοποιήσω σαν φωλιά του για τις νύχτες και στην περίπτωση που θα είναι μόνος του στο σπίτι όσο θα είναι κουτάβι.

P.S. Βλακεία είπα ότι δεν θα μπορεί να γυρίζει, είναι μεγάλο θα γυρίζει άνετα, απλά ως ενήλικο δεν βρίσκω χρησιμότητα εκτός αν του αρέσει εκείνου να πηγαίνει σαν φωλιά του.
Καλημέρα!!Σε ευχαριστώ για την απαντηση σου :) Έχω διαβάσει τόσα και τα έχω παίξει...Όσο για την τουαλέτα? εκεί να δεις πόσο έχω μπερδευτει....!!!
φιλιά

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.781
7.982
Να και φωτο του crate για να πάρεις μια ιδέα πόσο είναι .crate2..jpgcrate1..jpgcrate..jpg

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.781
7.982
Καλημέρα!!Σε ευχαριστώ για την απαντηση σου :) Έχω διαβάσει τόσα και τα έχω παίξει...Όσο για την τουαλέτα? εκεί να δεις πόσο έχω μπερδευτει....!!!
φιλιά
Και εγώ έχω μπερδευτεί με το θέμα της τουαλέτας, από όσο έχω καταλάβει και μπορεί να έχω καταλάβει αλαν νταλον, για να το μάθεις να τα κάνει όπου θες εσύ με την βοηθεια του crate θα πρέπει το κουταβάκι σου να είναι σχεδόν όλες τις ώρες μέσα. Αυτό όπως καταλαβαίνεις αποκλείεται. Εγώ σκοπεύω να το κοιμίζω το βράδυ μέσα, για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο γιατί έχω και άλλο σκύλο και το πρωί πρωί θα τρέχω να το βγάλω στην πάνα του. Τις υπόλοιπες ώρες μετά από φαί, παιχνίδι , και νερό θα το τρέχω στην πάνα του ώστε να προλαβαίνουμε τα ατυχήματα και να καταλάβει τι περιμένω από αυτό. Εννοείται φυσικά ότι και ατυχήματα θα έχουμε αλλά όσο το δυνατό λιγότερα. Το μόνο που ελπίζω είναι να καταλαβαινει ότι δεν τα κάνουν στην φωλίτσα τους ώστε να μην λερώνει το στρωματάκι του μέσα στο crate. Σύντομα θα δούμε στη πράξη :p

Christie

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2011
64
0
Αθήνα
γεια σου ξανά...
Υποπτεύομαι ότι έχουμε το ίδιο μπερδεμα!!!!
σε ευχαριστω πολυ για τις φώτο σου..Αν και το έχω δει λόγω υπερβολικού ψαξίματος!!! Αλλα σε ευχαριστω πολύ....!!!
Άσε με έχει πιάσει τρελό αγχος....!
Μια ερώτηση μόνο...Γιατί μέσα στο crate εχεις βάλει πάνα? μήπως μπερδευτεί το σκυλάκι...????

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.781
7.982
Nαι το σκέφτηκα κι εγώ , αλλά πάνω από την πάνα θα μπει το στρωματάκι του οπότε δεν θα δει την πάνα :p Χαχαχαα, ούτε μωρό από μαιεύτηριο να περιμέναμε δεν θα κάναμε ετσι :p . Λοιπόν αν μένεις Αθήνα στείλε μου με pm που είσαι να κάνουμε τα λαμπραντοράκια μας φίλους! :)

Christie

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2011
64
0
Αθήνα
Kyveli μου!!!Αθήνα είμαι !!! Δεν το εχω με τα p.m. καθόλου....! :( μπορείς να μου στείλεις πρώτη για να το δω και να σου απαντήσω.
Καλά άμα έρθει ώρα για μωρά θα τρελαθούμε εντελώς!!!χεχε
σμουτσ!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.781
7.982
Okey μόλις τον έχω θα σε ενημερώσω!!! Άλλωστε για να φτάσει να μπορούμε να τα βάλουμε να παίξουν μαζί πρέπει να έχουν τελειώσει τα εμβόλια :D