Μάζεψα κουτάβια

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
P3300152.jpg
Λοιποοοοον...τα μαζεψα σημερα το πρωι απο νταλικοδρομο.Ηταν απο χθες εξω απο το σχολειο που δουλευω αλλα δεν μπορουσα να τα παρω.Τα μαζεψα λοιπον σημερα.

Δεν ξερω αν φαινεται,ειναι απο τα κοκκαλα βγαλμενα.Πεινανε απιστευτα!Τους εβαλα ποσοτητα φαγητου που βαζω στον δικο μου κ την εφαγαν οοοολη!Εδωσα κ κρεμουλα για τα σκουληκια.Τα μπουγελωσα στο τσιμπουροψυλλοσπρευ γιατι ειχαν κανει ολοκληρη γειτονια τα τσιμπουρια!

Ειναι κοριτσακια.Το ενα,εχει ενα μπλε ματακι.Θα τα αναστησω κ μετα θα τους βρω την πιο υπεροχη οικογενεια!

Το μονο που φοβαμαι,ειναι μηπως δεν το καταφερω.Δεν μπορω να τα κρατησω κ τρεμω τη στιγμη που θα αναγκαστω να τα αφησω παλι στο δρομο :(

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
αχαχαχα...ήρθε κι η ώρα σου ε; :D

Ενα-ένα τα προβλήματα. Μην τα σκέφτεσαι όλα μαζί.
Θα σου έλεγα...μην τα στουμπώνεις στο φαγητό, όσο κι αν δείχνουν οτι πεινάνε.
Σταθερά και με πρόγραμμα, όσο πρέπει να φάνε. Καλύτερα να τους δώσεις χάπι για σκουλήκια. Είναι πιο δραστικό και η ηλικία τους το επιτρέπει. Την συνέχεια την ξέρεις ε; Αφήνεις καμμιά 10αριά μέρες και πας για εμβόλιο. Στο μεταξύ...Κωσταλέξι. Crate έχουμεεεεε; Και βάλε από τώρα αγγελίες για την υιοθεσία τους, να τρέχουν. Και όταν έρθει η ευλογημένη αυτή ώρα, συμβόλαιο υιοθεσίας και microchip. Αφού είσαι τυχερή και δεν είναι μαύρες, θα ξεμπλέξεις μάλλον εύκολα :rolleyes:

Μπράβοοοοοο !!!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Χμ...τα κουταβια ειναι στην αυλη του πατρικου μου.Δεν μπορω να τα εχω σπιτι μου.Τους εχω το πλαστικο σπιτι που ειχε ο εκτ μικρος.Ειναι μεγαλο.Δεν κρυωνουν εξω.Πιασαμε καλοκαιρι εδω.Θα πηγαινω καθε μερα για φαγητο,παρεα,βολτες.Η μητερα μου θα βαζει....νερο(μας υποχρεωσε... )

Περιμενω να γεμισουν λιγο,για να ξεκινησω τα εμβολια.

Συμβολαιο υιοθεσιας;Που βρισκω;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Είναι safe η αυλή βρε;

Τι..."να γεμίσουν"; Δεν είναι αυτό το κριτήριο για το πότε θα τα πας για εμβόλιο.

Συμβόλαιο [και λοιπές οδηγίες], θα σου στείλω εγώ.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Αμε!Ετσι θα αφηνα τα κουταβια;Εδω τα πηρα απο το δρομο μη σκοτωθουν κ θα τα πεθανω εγω;

Θεωρω οτι περα απο την ηλικια,πρεπει να ειναι δυνατα για να δεχτουν το εμβολιο.Σε ενα υποσιτισμενο σκυλι κανεις εμβολια;

Last edited: