ΜΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟΝ ΝΟΤΗ ! Θεσσαλονικη

Status
Κλειδωμένο θέμα

Notis2009

Member
8 Ιανουαρίου 2010
8
0
Νεάπολη Κοκκορα Θεσ/νικης
Μου τον πήρανε εχθές το βράδυ από την αυλή!
Παρακαλώ βοηθήστε

Last edited by a moderator:

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Ευχομαι να τον βρείς σύντομα!
Πως είσαι σίγουρος όμως οτι κλάπηκε (και δεν έφυγε να βρει νύφη) ;

Υποπτεύεσαι κάποιον;
Στην αστυνομία πήγες να δώσεις τα στοιχεία σου και φωτό του σκύλου;
Έχει τσιπάκι;

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Aν έχει τσιπάκι ενημερώνεις τον κτηνιατρικό σύλλογο..
Παίρνεις την λίστα με τους κτηνιάτρους και παίρνεις έναν έναν τους κτηνιάτρους να δηλώσεις την κλοπή με το τσιπάκι.

Τύπωσε αφίσες παντού ειδικά έξω από super market και μέρος με μεγάλη προσέλευση από κόσμο.
Ενημέρωσε όλα τα αντίστοιχα forum και τις κυνοφιλικες σελίδες και όπου έχεις ένα βήμα στο να το δει περισσότερος κόσμος.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
πλακα κανεις!!!!!!!!!οχι ρε φιλε τον νοταρα......φιλε καλα σου λενε τα παιδια,τυπωσε πραγμα!!!!κ αμα θες σε βοηθαω να τα κολλησεις.

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
δρασε γρηγορα τωρα που ειναι νωρις!κανε ολα τα παραπανω που σου ειπαν τα παιδια!μπορεις αν θες στις αφισες να γραψεις πως ο σκυλος ειναι αρρωστος και χρειαζεται φαρμακα!δωσε και καμια αμοιβη!!
το πιο πιθανον ειναι αν το δει αυτο αυτος που τον εκλεψε να στο ξανα αφησει στην αυλη!η να εμφανιστει σαν τυχαιος που τον βρηκε!(να παρει κ την αμοιβη)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
ακου,βαλε 1000 ευρω αμοιβη κ θα περιμενω εγω με τον καπο να δουμε ποιος θα το φερει κ μετα....χιχιχιχιχιχι!!!!!!!

Notis2009

Member
8 Ιανουαρίου 2010
8
0
τον βρήκανε !!

Τον βρήκανε στο πάρκο παιδιά !!
Ευτυχώς δεν κράτησε πολύ το βάσανό μου !
Ναι υποπτευόμουν κάτι παιδιά που από ότι μου είπανε γείτονες είχανε μπει κανά δυο φορές στην αυλή και τον πειραζαν!
Ευτυχως όλα καλά! Σε χρόνο dt είχα τυπώσει αφίσες και τις κόλλησα στις γύρω γειτονιές! Τώρα πρέπει να τις μαζεψω !!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Τέλος καλό ευτυχώς, αλλά...ηθικό δίδαγμα;

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Όχι ο σκύλος μόνος στην αυλή...... ειδικά βράδυ....... ήθελα να το πω από πριν αλλά είχε την αγωνία του ο φίλος μας! Ευτυχώς βρέθηκε!!!!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
κ τωρα ηρθε η ωρα για το "κραξιμο"...καλα ρε.μονο το σκυλι κ τετοιο σκυλι που ευκολα το σηκωνεις κ το μεταφερεις μονο στην αυλη?
λαβε μετρα!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ε ναι. Ας πιασουμε τις ψηφιακες ντοματες και τα αυγα :D

Πολυ χαιρομαι που ξαναβρηκες το φιλαρακι σου! :)

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Εγώ θα κινούσα γη και ουρανό να μάθω ποιός πήρε τον σκύλο από τον κήπο...
αν ήταν παιδιά μάλλον θα είναι εύκολο να μάθεις ποιά.

Μετά οπωσδήποτε θα πήγαινα στους γονείς τους θα τους πω ότι τα παιδιά τους είναι κλέφτες.
Θέλουν ένα μάθημα.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Πραγματικά πρέπει να βρεις ποιος πήρε το σκυλί, βρες και μάρτυρες, ή απόσπασε ομολογία με μάρτυρες, αλλά με πολύ γλυκό και αθώο ύφος χωρίς κανένα θυμό. Μετά πήγαινε και κάνε τους αγωγή για trespassing, το οποίο δεν ξέρω πώς το λέμε στα ελληνικά αλλά ξέρω ότι υπάρχει. Μη βάλεις έμφαση στο σκύλο που πήρανε ώστε να μη σε πουν υστερικό με τα σκυλιά όπως λένε στην Ελλάδα, αλλά στο ότι μπήκαν χωρίς άδεια στο χώρο σου που είναι παράνομο και το ότι πήρανε το σκύλο είναι ένα από τα στοιχεία που το αποδεικνύει. Απλώς πρέπει να το κάνεις με ψυχραιμία και πονηριά, χωρίς να φωνάζεις. Είναι η καταπληκτική μέθοδος Αλ Καπόνε που χρησιμοποίησε το FBI για να βουτήξει τον αρχιμαφιόζο και να καθαρίσει το Σικάγο, τελείως αμερικανιά: δεν μπορούσαν να τον πιάσουνε για το ότι ήταν μαφιόζος, οπότε τον βουτήξανε για φοροδιαφυγή και έφαγε τη μεγαλύτερη ποινή που υπήρχε. Μετά τον καθαρίσανε στη φυλακή. Μιλάμε, σολάρανε οι ομοσπονδιακοί! Βέβαια καθαρίσανε το Σικάγο από την ιταλική μαφία και ήρθε η μαφία των πολιτικών του Ιλλινόι, αλλά αυτή είναι άλλη υπόθεση. Το θέμα είναι όμως ότι έφυγε ο Αλ Καπόνε. :) Άλλωστε πρόσφατα βουτήξανε με παρόμοιο τρόπο τον κυβερνήτη του Ιλλινόι: αντί να τον βουτήξουν για μεγάλη διαφθορά που ήταν δύσκολο και ξεγλυστρούσε σα χέλι, τον πιάσανε για διάφορα όλα μαζί, συν το ότι πήγε να φάει τα λεφτά από το Νοσοκομείο Παίδων του Σικάγου. Καταπληκτική μέθοδος και αυτή τη στιγμή έχουμε στο φρέσκο τρεις πρώην κυβερνήτες του Ιλλινόι!!

Γι' αυτό σου λέω: δεν είναι ακριβώς ο σκύλος, είναι το trespassing και τελευταία έχεις και την εντύπωση ότι σου λείπουνε και πράματα...*demonio**demonio*

(Ζήτω ο Νικολό Μακιαβέλλι και ζήτω και του FBI!!*demonio**demonio*)

Notis2009

Member
8 Ιανουαρίου 2010
8
0
*demonio**demonio*)

Ουάου !!!! πραγματικά χάθηκα στη μετάφραση !!!
ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις
καλοδεχούμενες και οι κριτικές !
Κάνω όμως ότι μπορώ !
Δεν είναι έυκολο να τον έχω κάπου αλλού !
Εάν ζούσα μόνη μου θα ήταν αλλιώς τα πράγματα!
Εχω γεμίσει τον Νότη με στοιχεία από μένα !
Τι τσιπάκι! Τί καρτούλα με τα στοιχεία μου στο λαιμό !
Το αστείο είναι πως όλοι μου έλεγαν , σιγα μην στον πήραν ! Γιατί επειδή είναι όμορφος; !!!
:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Εύκολο αγαπητή φίλη δεν είναι σχεδόν τίποτα, όταν θέλεις να έχεις σκύλο. Ολοι μας παλεύουμε με το τι θέλουμε και το τι μπορούμε να κάνουμε γι' αυτά. Ευτυχώς τον βρήκες, δεν έχεις όμως θυμό για τους "δράστες"; Εγώ θα είχα σπάσει μούτρα - των γονέων μάλλον. Εντάξει, εσύ τον έχεις εκτεθειμένο, αυτά με ποιό δικαίωμα τον πήραν; Τι να σου πω; Κι εσύ πρέπει να λάβεις μέτρα γιατί είσαι φάουλ, αλλά και η πράξη αυτή δεν μπορεί να μένει ατιμώρητη.

Notis2009

Member
8 Ιανουαρίου 2010
8
0
φάουλ δεν είμαι!γνώμη σου βέβαια!
το σκύλο δεν τον ήθελα δεν τον αγόρασα δεν μπορούσα να τον έχω...τον κράτησα όμως γιατί έπρεπε να τον σώσω!
από εκεί και πέρα αν δω με τα μάτια μου κάτι που τον φέρει σε κίνδυνο θα κρίνω αναλόγως πώς θα πράξω!

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Έχεις ήδη δει με τα μάτια σου κάτι που τον έφερε σε μεγάλο κίνδυνο. Μην κοροιδεύεις τον εαυτό σου. Προσωπικά πιστεύω το ότι ζει είναι τυχαίο. Εφ' όσον τον έκλεψαν παιδάκια, το ότι δεν τον πάτησε και αμάξι είναι καθαρά θέμα τύχης.

Το ότι τον υοθέτησες "άθελά σου" δεν μειώνει καθόλου την ευθύνη σου απέναντί του.

Αν τώρα, δεν έχεις την δυνατότητα να τον φροντίζεις σωστά (αυτό το καταλαβαίνω) τότε θα πρέπει να κάνεις τα ΠΑΝΤΑ να του βρείς ένα καλύτερο σπίτι, όπου θα έχουν τέτοια δυνατότητα.

Τα ζώα δεν είναι παιχνίδια μας.

Status
Κλειδωμένο θέμα