Λυτο σκυλί

Moly Maria

Active Member
12 Φεβρουαρίου 2017
43
3
28
Γεια σας παιδια, μου εγινε ενα περιστατικό σήμερα και θα ηθελα την γνωμη σας και αν γνωρίζετε κατι σχετικα με αυτα που θα πω. Ημασταν στο παρκο ειχα το σκυλι μου δεμένο και διπλα μου ,βλεπω δυο τύπους με δυο σκυλια λυτα βαζω την δικη μου να κάτσει γιατι εχουμε και ενα θέμα επιθετικής συμπεριφοράς ( ελεγχόμενο πλεον ) τελος πάντων τα σκυλια ηρθαν κατευθείαν σε μας με το που ερχονται η δικια μου εκανε ντου και του φωνάζω να ερθει να τα παρει γιατι θα τα έτρωγε, εκείνος λοιπον ηρθε κοντα και αρχισε να με βρίζει και οτι αμα ειναι επιθετικό να μην το βγάζω βολτα και οτι αμα του δαγκώσει το σκυλι θα μου κανει μήνυση. Και ρωτάω τωρα εχει δικιο; δηλαδή αυτος επιτρέπεται να τα εχει λυτα και να μην τα ελέγχει και εγω που το εχω δεμένο φταιω κιολας; επισης επειδη του ειπα οτι αν σου δαγκώσει το δικο σου απο την στιγμη που την δικια μου την εχω δεμένη και δίπλα μου δεν φταιω σε κατι γιατι εσύ το εχεις λυτο και δεν το ελέγχεις και μου ειπε οτι εχει ψηφιστεί νομος και δεν ισχυει κατι τετοιο.

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Πες του ότι σου λέει βλακείες...
Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ, έχει κι άλλα παρόμοια θέματα... Θα βρεις και περισσότερα για τον νόμο που ισχύει.