Λυκόσκυλο 2,5 μηνων 8

Tolhs87

Banned
Banned
23 Φεβρουαρίου 2011
84
0
Λαρισα
Γεια σας παιδες ΄!! πριν καμια βδομαδα πηρα ενα γερμανικο ποιμενικο 2.5 μηνων και την πρωτη μερα εκλαιγε συνεχομενα, με τ εφευγα απο κοντα τ κ πηγαινα μεσα στο σπιτι κ το αφηνα στην αυλη.Νταξ σταματησαν αυτα αλλα τον βλεπω λιγο φοβιτσιαρη γενικως οταν βγενουμε γ βολτα περπαταει συνεχεια μεσα στα ποδια μ κ δν γυρναει πολυ γυρω γυρω..... Ειναι λογικο ν κανει ετσι τρ π ειναι μικρος η γενικως θ ειναι ο χαρακτηρασ του ετσι??? Ακομα σε 1 χρονο που θ φυγω για φοιτητης θελω να τ παρω μαζι μ κ να τ εχω μεσα στο σπιτι... κατα την γνωμη σασ θ πιεστει το σκυλι αφου θ εχει συνηθισει εξω....??
Υ.Γ : δεν τ πηρα απο εκτροφεα αλλα απο ενα γνωστο μασ κτηνιατρο ο οποιος ειπε οτι ειναι καθαροαιμοσ κ οτι θ γινει τεραστιος επειδη εχει τεραστια κ ψηλα ποδια.... :) κ κατι τελευταιο διαβασα τα προηγουμενα π λετε κ βλεπω τονιζετε πολυ οτι πρεπει να ειναι απο εκτροφιο....κ εχω στεναχωρηθει αρκετα γτ δν τ πηρα απο εκει.... :/

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Δεν γνωρίζω να σου πω διότι δεν έχεις κάποιο σημείο αναφοράς και συ ο ίδιος!

Ξέρεις τους γονείς για να μπορείς να κρίνεις αν το κουτάβι μπορεί να είναι φοβικό?
Ξέρει αυτούς τους 2 μήνες πριν το πάρεις πως μεγάλωνε το κουτάβι,αν είχε κάποια άσχημη εμπειρία και απόκτησε φοβίες?

Ο σκύλος μπορεί να ζήσει και σε 50τμ αρκεί να εκτονώνεται αρκετά!

Αγαπητέ ότι είναι να χτίσεις από θέμα χαρακτήρα κάντο τώρα που είναι μικρός και έχει ανάγκη από κοινωνικοποιήση και ανάγκη να περάσει από διάφορες καταστάσεις!
Πάρε μέσα στο σπίτι τον σκύλο και μην τον αφήνεις έξω στην αυλή!Όχι επειδή κλαίει αλλά επειδή ο σκύλος είναι αγελαίο ζώο και έχει ανάγκη να είναι με την αγέλη του(δηλαδή την οικογένεια σου)!

Last edited:

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Δεν γνωρίζω να σου πω διότι δεν έχεις κάποιο σημείο αναφοράς και συ ο ίδιος!

Ξέρεις τους γονείς για να μπορείς να κρίνεις αν το κουτάβι μπορεί να είναι φοβικό?
Ξέρει αυτούς τους 2 μήνες πριν το πάρεις πως μεγάλωνε το κουτάβι,αν είχε κάποια άσχημη εμπειρία και απόκτησε φοβίες?
Συμφωνώ, αλλά παρ' όλα αυτά -όπως κ να'ναι- δεν παύει να μιλάμε για κουταβάκι, το οποίο μάλιστα θα σε συμβούλευα Tolhs87, να μην μείνει καθόλου εκτός σπιτιού, όχι μόνο όταν θα φύγεις για φοιτητής κ θα τον πάρεις μαζί σου.

Το παρόν θα μετακινηθεί στη στήλη: Γενικά θέματα

Last edited:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Να συμπληρώσω ότι το να έχει αυτή την συμπεριφορά μπορεί και να μην είναι και τίποτα και να το ξεπεράσει μόλις συνηθίσει!

Αλλά δεν παύει να είναι κάποια σημαντική ένδειξη διότι θεωρώ ότι κουτάβι ΓΠ μπορεί να είναι επιφυλακτικό σε τέτοια ηλικία αλλά όχι φοβικό!

Αν υπάρξει φοβία κάτι έχει συμβεί...

Tolhs87

Banned
Banned
23 Φεβρουαρίου 2011
84
0
Λαρισα
μαλλον φιλε μ εχεις δικιο η σωστη εκφραση ηταν καπως επιφυλακτικο..... αλλα πιστευω θ τ ξεπερασουμε μαζι ;) Oσο γ το θεμα του σπιτιου θ τ εβαζα τωρα αμεσως μεσα αν μπορουσα !! Η μανα μ ειναι περιεργη σε αυτα τα θεματα κ δεν τ θελει με τπτ μεσα στο σπιτι οχι γ κανεναν αλλο λογο μονο κ μονο για τις αναγκεσ του που θ τισ κανει μεσα..... αλλιως θ τ ειχα βαλει ηδη μεσα....

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ναι θα τα κάνει μέσα στο σπίτι πολλές φορές!Η λύση είναι να σηκώσετε τα χαλιά για κάποιο διάστημα και να εκπαιδεύσετε το μικρό να τα κάνει έξω!

Αφού έχεις κήπο μπορείς ανετότατα να το μάθεις να συνδυάσει το έξω=ανάγκη!

Έτσι ΚΑΙ θα παρακολουθείς τον σκύλο κάθε μέρα, ΚΑΙ θα τον προστατέψεις από την αποξένωση και κατ'επέκταση από περαιτέρω πιθανές ανεπιθύμητες συμπεριφορές...

Όπως και να χει, ο μικρός θέλει πολύ κοινωνικοποιήση με σωστά σκυλιά και να περάσει από διάφορες καταστάσεις!

Να τον χαίρεσαι και να τον προσέχεις!

Στο forum θα βρεις πολλά θέματα για οτιδήποτε!

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
καλως ηρθατε..δεν ειναι απαρετητο να τα κανει μεσα..τωρα σε λιγο καιρο που θα ζεστανει και θα φυγουν τα χαλια βαλτον μεσα να συνηθιζει..παρατηρησε τον μεχρι τοτε μετα απο ποση ωρα αφοτου φαει κανει την αναγκη του κλπ θα σε βοηθησει να μην εχεισ πολλα ατυχηματα..αυτο κανουμε τωρα με εναν φιλο με ενα μποξερακι που πηρε και εχει καλα αποτελεσματα!!εγω προσωπικα δεν ειμαι υπερ του σκυλου μεσα ισως γιατι εχω τεραστια αυλη και νομιζω ειναι καλυτερα εκει..αλλα αν θες να τον εχεις μεσα καλυτερα να συνηθησει απο τωρα γτ σε ενα απο σεπτεμβρη που θα εισαι φοιτητης μαλλον ο σκυλος σ θα ειναι 9-10 μηνων και θα ειναι στην πληρη τρελα του..και δεν θελω να βρεθει στην ταρατσα του σπιτιου σου...οπως εχω δει απειρες φορες να γινεται!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97