Επειδη σε λιγες μερες θα ξεκινησουμε με το κουταβι μου τις βολτες σιγα σιγα θα ηθελα να ρωτησω τι ειδους κολαρο και λουρι ειναι το πιο ιδανικο για ενα μποξερ.Εχω ακουσει για κατι κολαρα που ειναι ειδικα για φυλες τυπου mastiff που πιανουν και τη μουσουδα και βοηθανε πολυ στο να μην τραβαει το σκυλι.Ισχυει κατι τετοιο?Επισης το κολαρο που θα της παρω θα ειναι αυτο που θα εχει παντα η πρεπει να παρω ενα μικρο τωρα κ μετα να το αλλαξω?Τωρα ειναι 3,5 μηνων σχεδον.Απο οτι εχω διαβασει εδω καλο ειναι να μην παρω flexi οποτε να παω σε ενα απλο μικρο σχετικα λουρι?
Τελος επειδη εδω εχουμε αρκετα αδεσποτα τι πρεπει να κανω αν πεσουμε μουρη με μουρη?Να αφησω να ανταλαξουν μυρωδιες η να αδιαφορησω αλλαζοντας πορεια?Τα εν λογω αδεσποτα ειναι φιλικα γενικα κ με ανθρωπους κ μεταξυ τους αλλα δεν βαζω κ το χερι μου στη φωτια!
Τελος επειδη εδω εχουμε αρκετα αδεσποτα τι πρεπει να κανω αν πεσουμε μουρη με μουρη?Να αφησω να ανταλαξουν μυρωδιες η να αδιαφορησω αλλαζοντας πορεια?Τα εν λογω αδεσποτα ειναι φιλικα γενικα κ με ανθρωπους κ μεταξυ τους αλλα δεν βαζω κ το χερι μου στη φωτια!