Λουράκια σκύλων

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Δεν έχετε τίποτα εναντίον λουρακίων σκύλων αν είναι από νάυλον, έτσι? Τα καταφύγια εδώ έχουνε συνήθως τέτοια και όχι δερμάτινα. Στο Μουφ φοράω νάυλον διότι έχει breakaway collar για λόγους ασφαλείας ώστε να μην πάθει τίποτα έτσι και σκαλώσει πουθενά και είναι από νάυλον.

Ο λόγος που ρωτάω είναι ότι ετοιμάζω Χριστουγεννιάτικο πακέτο για ένα καταφύγιο και έχω βρει κέντρο χονδρικής πώλησης που πουλάνε καλά νάυλον λουράκια πολλά μαζί, καινούρια και φτηνά. Δίνουνε και λουριά μαζί.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Όχι, δεν έχουμε "προσωπικά" με τα νάυλον λουράκια :D Νομίζω ότι είναι απλά θέμα γούστου και πώς βολεύεται ο καθένας (εμένα π.χ. με ενοχλεί ο τρόπος που λερώνεται και παλιώνει το δερμάτινο, ενώ άλλος προτιμάει το δέρμα γιατί το θεωρεί πιο ανθεκτικό/φυσικό κλπ).

Ειδικά πάντως αν μιλάς για καταφύγιο στην Ελλάδα, είμαι σίγουρη ότι κανένας δεν πρόκειται να σου πει ευχαριστούμε πολύ αλλά θέλαμε δερμάτινα!

Στην Αμερική δεν ξέρω τι ισχύει και αν έχουν προτιμήσεις.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ναι, μιλάω για καταφύγιο στην Ελλάδα. Πήρα λοιπόν για την ώρα 20 λουράκια με τα λουριά τους (leash) διαφόρων μεγεθών, δυο furminator και κουβέρτες.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ότι και αν είναι, σίγουρα θα φανεί χρήσιμο!
Ακόμα πιο άμεση ανάγκη έχουν τα περισσότερα καταφύγια για τροφές (που προφανώς βέβαια είναι δύσκολο/ασύμφορο να στείλεις από τόσο μακριά) και φάρμακα & αντιπαρασιτικά. Στο λέω γιατί και τα φάρμακα είναι ελαφριά και με μικρό όγκο (δεν ξέρω μόνο αν υπάρχει κάποιος περιορισμός ή απαγόρευση για να τα στείλεις).

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Δυστυχώς τροφές δεν επιτρέπεται να στείλω με το ταχυδρομείο. Για αντιπαρασιτικά κοιτάζω και μιλάω μάλιστα με μια τύπισσα στο St. Louis, η οποία πουλάει μερικά αντιπαρασιτικά που έχει διότι τα πήρε λάθος για το κουτάβι της και δεν μπορεί να τα επιστρέψει. Επιπλέον κοιτάζω τιμές εδώ κι εκεί αλλά μάλλον θα πάρω από Amazon. Πάντως για φάρμακα έχω πολύ περιορισμένες επιλογές, αντιπαρασιτικά ναι, άλλα φάρμακα όχι διότι είναι παράνομο να τα δίνουν χωρίς συνταγή και οι κτηνίατροι απαγορεύεται να δίνουν συνταγές χωρίς να έχουν δει το σκύλο. Εδώ είναι παράνομο να σου πουλήσουν φακούς επαφής χωρίς συνταγή!!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog