Λουκάνικα σε παροξυσμό !

deckel

Well-Known Member
22 Σεπτεμβρίου 2011
70
0
Ρόδος
Καλημέρα σε όλα τα μέλη..μπαίνω κατευθείαν στο θέμα.Τα δύο λουκανικάκια μου, 4 μηνών σήμερα, μόλις επιστρέψω σπίτι ορμούν με λαχτάρα πάνω μου και μόλις κάτσω κάτω ερχονται και ανεβαίνουν στην αγκαλιά μου αλλά εκεί γίνεται σκοτωμός δαγκώνει το ένα το άλλο και ξεκινά πραγματική κυνομαχία για το ποιος θα επικρατήσει.....κατεβαίνουν από τα πόδια μου και ο καυγάς συνεχίζεται... κυνηγιούνται κλαίγοντας τραβώντας και δαγκώνοντας το ένα το άλλο... στο τέλος γλύφονται και ερχονται ξανά στην αγκαλιά μου...αυτό συμβαίνει λόγω ζήλιας και ανταγωνισμού ή είναι απλά ένα παιχνίδι και άδικα ανησυχώ; αν είναι λόγω ζήλιας τι μπορώ να κάνω; Προσπαθώ να παιρνώ λίγο χρόνο χωρια με το καθένα τους.....

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Δεν είναι παιχνίδι να γίνεται σκυλοκαυγάς μεταξύ τους για το ποιός θα είναι πρώτος!!! Μαζεψέ τους λίγο, μην τους δίνεις καθόλου σημασία όταν επιστρέφεις. Μετά από κανένα 10 ' αφού ηρεμήσουν χαιρέτα τους αναλόγως.

deckel

Well-Known Member
22 Σεπτεμβρίου 2011
70
0
Ρόδος
Η αλήθεια είναι προσπαθώ να τους χωρίζω, γιατί ο Ρουντάκος είναι πάντα αυτός που τις τρώει (η θηλυκιά έχει καταντήσει κακίστρω) και τον λυπάμαι κατά τα άλλα μόλις ξεκινούν τον καυγά τους αφήνω κ τους δύο και φεύγω...αλλά δεν το έχουν καταλάβει ακόμα....σούπερμαν ο Μπάμπης σου είχε ποτέ τέτοιο θέμα;

Last edited:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Δεν θα τους αφήνεις και να φεύγεις μόλις ξεκινούν τον καυγά ....αλλά δεν θα δίνεις καθόλου σημασία μόλις μπαίνεις για κάποια ώρα έτσι ώστε να μην έχουν λόγο για καυγά;)
Η θηλυκιά δεν είναι κακίστρω....αλλά μάλλον έχει το πάνω χέρι...

deckel

Well-Known Member
22 Σεπτεμβρίου 2011
70
0
Ρόδος
ευχαριστώ Σταματία για τη συμβουλή...κακίστρω τη λέω πειραχτικά....πράγματι έχει το πάνω χέρι...έτσι πρέπει σε όλα τα είδη!!!!!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
ο μπαμπης γενικοτερα δε τσακωνεται οταν ηταν μικρη η αουρα ομως της την εμπαινε απο ζηλια τωρα πλεον αφου μεγαλωσε εκεινη και εχει φαει κανα δυο απο μακρια και αγαπημενη συνυπαρχουν απλα δε παιζουν μεταξυ τους.