Λιγη προσοχή

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Καλημέρα, πριν λιγο ενημερώθηκα από φιλοζωική για μια κυρία που υιοθετεί κουτάβια και μετά τα πουλάει. Ζητάει επίσης σκυλοπράγματα και τα ανταλλάσσει με αλλα.
Παριστάνει την ανεργη μητέρα για να προκαλεί οικτο , αλλά ηδη εχουν υπάρξει περιπτώσεις που καταλαβαν το ψέμμα.
https://www.facebook.com/monnsky λεγεται Μαρια Μαργαριτα Παναγιωτελιδου ή Μαργαριτα Νεντερ. Margarita Nedder: Tηλ. 6956416206

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ενδεικτικά:
Margarita Nedder: Tηλ. 6956416206 - ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΝΕΡΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ 6 ΜΗΝΩΝ, ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ, ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, & ΤΟ ΝΕΡΟ... ΣΤΙΣ 16-3 ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΗΣ ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΟΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ... ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ Ο ΑΡΘΜΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο Α96Ε21151/ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΟΥ, 0721247/ΔΙΑΚΟΠΗ, ΤΟ ΠΟΣΟ 328 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΕΛΙΔΟΥ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΥΛΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑ... ΓΙΑΥΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ... ΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.
https://www.facebook.com/BOTHEIASEOLOYS/posts/482308525168401

ΖΩΟΦΙΛΗ ΚΥΡΙΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ,,..ΤΗΛ΄6956416206

από ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΜΑ » 14 Αύγ 2013, 01:28
ΖΩΟΦΙΛΗ ΚΥΡΙΑ ΕΜΕΙΝΑ ΑΝΕΡΓΗ ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΞΕΡΗ ΤΡΩΦΗ.ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ,ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ,ΠΙΑΤΑΚΙΑ.ΣΑΜΠΟΥΑΝ.ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,,ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΥΤΑΒΙ 4 ΜΗΝΩΝ..ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΣΑΣ ΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ,,
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,,
ΖΩΟΦΙΛΗ ΚΥΡΙΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΝ,,..ΤΗΛ΄6956416206 - Bad Dog Café

γεια σας ενδιαφερομαι για το

Υποβλήθηκε από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ( ) στις Κυρ, 2012-07-29 01:15.
γεια σας ενδιαφερομαι για το κουκλο της ΦΩΤΟ,θα ηθελα να το δω απο κοντα,,τηλ..6956416206

Υιοθετήθηκε - Βρέθηκε στην Κηφισιά μήπως τον χάσατε; | www.zoosos.gr

ως και λαπτοπ ζητησε σε αγγελια για να εργαστει από το σπιτι της.

Αλλοτε εμφανίζεται Αθηνα, αλλοτε Κρητη κλπ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.102
Μάλιστα...

Ειλικρινά...μου σπαράζει την ψυχή, το πόσο εύκολα μπορούν τα φουκαριάρικα, να βρεθούν σε ψυχοπαθή χέρια. Και ένας Θεός ξέρει, τι τραβάνε μετά. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω :(

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μάλιστα...

Ειλικρινά...μου σπαράζει την ψυχή, το πόσο εύκολα μπορούν τα φουκαριάρικα, να βρεθούν σε ψυχοπαθή χέρια. Και ένας Θεός ξέρει, τι τραβάνε μετά. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω :(
Είναι που με λένε μετά κακιά όταν κράζω ότι τα ζωα δεν μεγαλώνουν με αγάπη και ροζ συννεφάκια, αφού ΜΟΝΙΜΩΣ ζητουν να τους χαριστεί κουτάβι καθαροαιμο κιολας!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.102
Απλώς βρε παιδί μου, θα πρέπει όποιος χαρίζει σκύλο, να παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, για να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν, την ευζωία του.

Προσωρινή φιλοξενία με υπεύθυνη δήλωση με γνήσιο υπογραφής, συμβόλαιο υιοθεσίας με γνήσιο υπογραφής και...για να κάνω συνδιασμό θεμάτων ;) υποχρεωτική τοποθέτηση τσιπ. Αν θέλουν. Αν δεν θέλουν...ώρα καλή στην πρύμνη τους κι αέρα στα πανιά τους.

Και πάλι, μπορεί να σου κάτσει στραβή, αλλά όσο να 'ναι, κάπως το περιορίζεις το πράγμα :rolleyes:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Στο παρελθόν σου ειχα ζητησει συμβολαια. Οταν μου τα εδωσες, ακόμα χτυπιομουν για υιοθεσία σκυλου που αρνιόταν ο σκυλογονιος να αποδεχτεί την αναγκαιοτητα στείρωσης. Ο φιλοξενών, δεν πιεσε περαιτερω γιατι δεν ηθελε να "Στραβωσει" ο σκυλογονιός και να λακίσει!!! Οπότε υπάρχουν και οι υιοθεσίες-ξεπέτες...
τουλάχιστον η συγκεκριμένη καρφώθηκε εγκαίρως και την πηραν ειδηση πριν παρει σκυλι

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Ισχύει έστω ένα απο όλα όσα λέει; Αυτο με την ΕΥΔΑΠ έστω ή το ότι είναι μάνα το βασικότερο; Η πρόνοια θα έπρεπε να την έχει απο κοντά σ αυτή την περίπτωση..:confused:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ισχύει έστω ένα απο όλα όσα λέει; Αυτο με την ΕΥΔΑΠ έστω ή το ότι είναι μάνα το βασικότερο; Η πρόνοια θα έπρεπε να την έχει απο κοντά σ αυτή την περίπτωση..:confused:
ναι μανα, του δειλινου καμπάνα....

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
όλοι αυτοί οι phycho δεν θα ήταν πρόβλημα εαν οι φιλοζωικές ζητούσαν έστω ένα μικρό συμβολικό ποσό όπως συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, αυτοί οι τύποι δεν θα έδιναν ούτε ένα ευρώ.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
όλοι αυτοί οι phycho δεν θα ήταν πρόβλημα εαν οι φιλοζωικές ζητούσαν έστω ένα μικρό συμβολικό ποσό όπως συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, αυτοί οι τύποι δεν θα έδιναν ούτε ένα ευρώ.
δεν ειναι μονο οι φιλοζωικές που δινουν για υιοθεσια όμως.... οι σόλο εθελοντες πόσο ελεγχο μπορουν να κάνουν?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.922
Πιθανότατα. Επιπλέον είναι στην φύση του έλληνα να εκτιμάει περισσότερο ότι πληρώνει. Και αν κόστιζαν γύρω στα 200 ευρώ τα σκυλιά από φιλοζωική ο άλλος θα ήταν πολύ πιο σίγουρος ότι το θέλει αν θα το έπαιρνε. Θα μειωνόντουσαν οι υιοθεσίες αλλά και οι επιστροφές. Αυτός που θα υιοθετούσε θα είχε μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι πιο ευσυνείδητος κηδεμόνας του σκύλου .
Εν κατακλείδι πιστεύω ότι θα μειωνόντουσαν οι αποτυχημένες υιοθεσίες..

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Πιθανότατα. Επιπλέον είναι στην φύση του έλληνα να εκτιμάει περισσότερο ότι πληρώνει. Και αν κόστιζαν γύρω στα 200 ευρώ τα σκυλιά από φιλοζωική ο άλλος θα ήταν πολύ πιο σίγουρος ότι το θέλει αν θα το έπαιρνε. Θα μειωνόντουσαν οι υιοθεσίες αλλά και οι επιστροφές. Αυτός που θα υιοθετούσε θα είχε μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι πιο ευσυνείδητος κηδεμόνας του σκύλου .
Εν κατακλείδι πιστεύω ότι θα μειωνόντουσαν οι αποτυχημένες υιοθεσίες..
Μήπως αν τα έδιναν 200€ οι φιλοζωικές θα έστρεφαν τον κόσμο στους byb που δίνουν ''καθαρόαιμα'' με 1 κατοστάρικο;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.102
Αφενός...δυστυχώς και αφεταίρου, δεν θα έδιναν σκύλο, ούτε για δείγμα...:(