Λιγη βοηθεια;;;

Nτινακι97

New Member
4 Σεπτεμβρίου 2013
4
0
Γεια σας,ειμαι καινουριο μελος και θα ηθελα καποιες συμβουλες!Εχω ενα ημιαιμο Jack Russell,8 μηνων,αρσενικο.Προσπαθω να του μαθω να τρωει κροκετες ως κυρια τροφη.Το θεμα ειναι οτι εχει συνηθισει να τρωει δικο μας μαγειρευτο φαγητο(κρεας κτλ) και προτιμα να μεινει νηστικο.Εχω δοκιμασει να του δωσω και κονσερβα αλλα παλι χωρις αποτελεσμα.Επισης δεν δεχεται κανενα ειδος γλυκισματος σαν επιβραβευση.Ενα αλλο θεμα που θα ηθελα να με βοηθητε ειναι στο δαγκωμα.Ο Bruno δαγκωνει σαν παιχνιδι αλλα μονο σε εμενα,δεν το κανει σε κανενα αλλο μελος της οικογενειας ή ξενο.Αυτο ξεκινησε απο νεαρη ηλικια περιπου 2 μηνων,τωρα ομως εχουν αλλαξει τα δοντια του και μου ειναι πλεον ενοχλητικο...Να επισημανω οτι ζω σε μικρο νησι και η ποικιλια των σκυλοτροφων ειναι μικρη,εαν γνωριζετε καποιο site οπου μπορω να παραγγειλω καποια καλη τροφη θα μου ηταν ευχαριστο!!!Ευχαριστω!:rolleyes:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Χρησιμοποίησε πρώτα την αναζήτηση και θα βρεις σίγουρα αρκετά θέματα, που θα σου λύσουν τις απορίες σου.

Να τον χαίρεσαι τον μικρό σου :)

Nτινακι97

New Member
4 Σεπτεμβρίου 2013
4
0
Καταρχας σε ευχαριστω.Διαβασα αρκετα αρθρα αλλα κανενα απο αυτα δεν με βοηθησε στο θεμα μου.τα περισσοτερα αφορουν την αλλαγη της μαρκας στη τροφη και οσο αναφορα το δαγκωμα κυμαινονται σε πολυ σοβαρα πλαισια.Για αυτο και πηρα την πρωτοβουλια να ανοιξω νεο θεμα,ωστε να εχω μια αμμεση βοηθεια και απαντηση!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Ντίνα, η λύση στο πρόβλημά σου είναι απλή και την ξέρεις και η ίδια. Αν θέλεις να τρώει την ξηρά, σταμάτα να του δίνεις μαγειρευτό. Εσύ δηλαδή θα καταδεχόσουν να φας μπρόκολο στην παιδική σου ηλικία αν κάθε μέρα σου έδιναν fast food ; Άστο νηστικό, θα πεινάσει και θα φάει. Η δικιά μου έτρωγε χρόνια μαγειρευτό και πρόσφατα τη γύρισα στην ξηρά. Όσο για το δάγκωμα ψάξε στο φόρουμ, υπάρχουν πάρα πολλά θέματα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
[h=3]Κουτάβι και δάγκωμα...[/h] [h=3]Δάγκωμα κουταβιού[/h] [h=3]Πολύ δάγκωμα[/h] [h=3]Δάγκωμα κουταβιού[/h] [h=3]Δαγκωμα κουταβιου ...[/h] [h=3]ΔΑΓΚΩΜΑ!!!![/h] [h=3]Δάγκωμα[/h] [h=3]Δάγκωμα !!![/h] [h=3]ΔΑΓΚΩΜΑ[/h] [h=3]Δάγκωμα[/h]Επιλογές μόνο από την πρώτη σελίδα της αναζήτησης. Εχει άλλες δύο σελίδες...

[h=3]Δεν τρώει την κροκέτα ....[/h] [h=3]δεν τρωει το φαγητό του[/h] [h=3]SOS! Το κουτάβι μου δεν τρώει![/h] [h=3]Δεν τρώει το σκυλάκι μου[/h] [h=3]Δεν τρώει με τίποτα!![/h] [h=3]Το κουτάβι μου δεν τρώει.[/h] [h=3]δεν τρωει.............sos[/h] [h=3]sos ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ[/h] [h=3]Δεν τρωει...[/h] [h=3]Δεν τρωει![/h]
Συν άλλες τέσσερις σελίδες, στην αναζήτηση...

Και δεν σε βοήθησε κανένα από αυτά;;; :-k

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
στη ξηρα βαζε κατι για μυρωδια,, κιμα,, τυρι αναλατο τριμενο,, γιαουρτι,, χουμι απο κοτοπουλο η κρεας,,, καμια μερα θα το φαει εντος της πρωτης εβδομαδος,,, ==)) οσο για το δαγκωμα,,, δαγκωσε το και εσυ και θα το κοψει ==))

Nτινακι97

New Member
4 Σεπτεμβρίου 2013
4
0
Σας ευχαριστω πολυ...Πριν απο ενα μηνα περιπου,η γειτονισσα που εχει ενα καθαροαιμο jack russell μου ειπε να βρασω αυγο και να το ριξω στις κροκετες,εφαγε με το ζορι και πολυ ελαχιστα,οποτε δε το ξαναεπιχειρησα..Χτες δοκιμασα να του δωσω με το χερι(ξερωντας οτι δεν ειναι σωστο),και ξεκινησε να τρωει.Επισης προτιμαει να τρωει το οτιδηποτε του βαζουμε κατω και οχι στο μπολακι.Δεν ξερω γτ.Δεν εχω προβλημα στο να του δινω μαγειρευτο φαι,αλλα ειναι τετοιο το τριχωμα του που χανει πολλες τριχες.Μας ειπαν οτι η τριχοπτωση οφειλεται στο μαγειρευτο φαι,γι αυτο και θελω να το κοψω!Οσο αναφορα το δαγκωμα δεν υπαρχει καποια βελτιωση!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Καλή μου άσε την τροφή κάτω και θα φάει το σκυλί, πόσες μέρες νομίζεις πως θα μείνει νιστικό;
Κάποια στιγμή θα φύγει απο το μυαλό του το "θα με ταϊσουν κάτι νόστιμο γι'αυτό δε το τρώω" και θα αντικατασταθεί με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα