Λευτέρης cance corso

31 Μαρτίου 2011
4
0
Καλησπερα κ απο μενα....ειμαι ενας ευτυχης ιδιοκτητης ενος cane corso 5 μηνων πλεον!!!
Τον απεκτησα πριν ενα μηνα απο ενα γνωστο....δεν μπορουσε να τον κρατησει λογο πολυκατοικιας κ ετσι εφτασε στα χερια μου:)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλως ηρθες Λευτερη. Πες μας και αλλα για το σκυλακι, και βαλε και καμια φωτο να το δουμε και εμεις.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Είναι πανέμορφος, καλως ήρθες να τον χαίρεσαι και να τον προσέχεις γιατί η αλλαγή θα τον έχει σοκάρει κάπως.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλώς ηρθες!
Ομορφος κουταβος!:)
Εσυ που μενεις? σε μονοκατοικία ?οι φωτο στο προφιλ εχουν ημερομηνια 2007 .. λαθος ειναι ?:cool:

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Καλώς όρισες! Όμορφο το σκυλάκι σου! Αλήθεια πως το λένε?

31 Μαρτίου 2011
4
0
Καλησπερα ξανα...οταν τον πηρε εμενε στην πολυκατοικια απλα δεν πιστευε να αντιπετωπισει τα προβληματα που προεκυψαν..ο Δουκας ανταποκριθηκε πολυ θετικα στην αλλαγη σπιτιου και ιδιοκτητη δεδομενου οτι μαζι μου εχει το χωρο του και το χρονο να παιξει μαζι μου κ με την οικογενεια μου!! Η ημερονηνια στις φωτογραφιες ειναι λαθος, βγηκαν πριν περιπου μια εβδομαδα!! το bordeaux ειναι του κολλητου μου...απο εκει ξεκινησε πριν 3 χρονια η αγαπη μου για τα mastiff και τελικα καταληξα να παρω το cane corso βλεποντας την ευκαιρια που μου παρουσιαστηκε βεβαια!!Παντα ημουν αναμεσα σε bordeaux και cane corso βεβαια.