Λαμπραντόρ και νερό

marley&me

Well-Known Member
22 Απριλίου 2012
65
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Η ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΩ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ...ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΒΡΕΧΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ..ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ!!!ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ...

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
με σκέτο νερό δε νομιζω οτι υπάρχει πρόβλημα να κανει μπάνιο όσο συχνά θέλει το σκυλί.

marley&me

Well-Known Member
22 Απριλίου 2012
65
0
οκ συγγνωμη δεν ηξερα οτι δεν επιτρεπεται ή καλυτερα να πω την αληθεια το ξεχασα...αρα με σκετο νερο μπορω να τη βρεχω....ευχαριστω

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Όταν βρέχεις το μπαλκόνι και τρέχει από πίσω σου, πρόσεχε μόνο να μη γλυστράει....

marley&me

Well-Known Member
22 Απριλίου 2012
65
0
ναι αυτο το παρατηρησα και την προσεχω την βαζω να περπαταει διπλα μου και κατω απο τα ποδια οχι να τρεχει γιατι θα σπασει κανα ποδι το παλαβιαρικο...αφου δεν υπαρχει προβλημα χαρηκα..κι ας με κανει μουσκεμα δεν ηθελα να της στερησω τη χαρα που παιρνει με το λαστιχο!!!!

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Και εμένα τα ίδια και γι αυτό, όταν είναι να πλύνω μπαλκόνι την κλείνω μέσα και κάνω την δουλειά μου γιατί κάνει πατινάζ με διπλό τόλουπ και διπλό λουπ, τριπλό λουτς και διπλό άξελ που θα έλεγε και ο Κωστάλας!:)

peskandritsos

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2009
225
0
Με τέτοια ζέστη και εγώ θα έτρεχα από πίσω σου άν σε έβλεπα να πιτσιλάς με νερό.
Φυσιολογικότατο νομίζω και καθόλου επικίνδυνο εκτός του γλυστρίματος που προαναφέρθηκε.
Συνέχισε να παίζεις με την Λαμπραντορίνα σου με το νερό, είναι κομμάτι από την φύση της.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Να περνατε ομορφα με τα νερα αλλα να κανουμε και λιγη οικονομια στο πολυτιμο αυτο αγαθο! Μην το παρακανετε ειδικα αυτους τους μηνες που το νερο ειναι λιγοτερο. Παρτε σβαρνα τις παραλιες αν κι οσο εχετε την ανεση και την πολυτελεια, εκει θα χαρει πραγματικα το νερο ενα σκυλι.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Για να μην ανοιγω νέο θέμα:
Εμένα η μικρή το κάνει αυτό όταν ποτιζω, μπαίνει στη γλάστρα και περιμένει να την ποτίσω. Δεδομένου ότι ειναι γιορκι, πόσο νορμαλ ειναι να εχει τετοια λυσσα με το νερό? (η καλύτερη της να της βάζω ενα 5λιτρο ψεκαστήρι με ασφάλεια που ψεκάζει ασταμάτητα, καθεται από κάτω και βρεχεται)
Από το απόγευμα θα ειμαστε στο εξοχικό που ειναι διπλα στη θαλασσα και το εχω τρελή εγνοια πώς θα τα πάει με τη θαλασσα

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
σε μας σήμερα γινετε πόλεμος, ανακάλυψα νεροπίστολα στο σουπερμάρκετ και πήρα, γινεται χαμός
εχω τον κέδρο υπαστυνόμο και κυνηγάμε τον ψηλό

εν το μεταξύ ο καθένας τραγουδάει και δικο του τραγούδι, εγώ εχω τις επικύνδινες αποστολές στο στόμα, ο ψηλός το κομμάτι απο τον καρχαρία, ο κέδρος απλά γαυγίζει και εχει μουρλαθεί να τρέχει
(πριν τουλάχιστον, τώρα σαπίζουμε όλοι σε καρέκλες και πατώματα)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Και δεν τραβάς βιντεο για τον λαό,ε? Καλάααάαααάααα...

Δεν μας είπες καν ποιός νίκησε στον πόλεμο! Φτού σου!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
σε μας σήμερα γινετε πόλεμος, ανακάλυψα νεροπίστολα στο σουπερμάρκετ και πήρα, γινεται χαμός
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ!!!!!?????

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ!!!!!?????
Δεν το είχες σκεφτεί, ΑΚΟΜΑ. Αργά ή γρήγορα θα σου ερχόταν! Απλά η vaggelo σε πρόλαβε, καλό τρελοκομείο και του λόγου της!! (κι όσο δεν μας βάζει βιντεάκι θα της σούρνω κι άλλα, χαχαχαχα)

marley&me

Well-Known Member
22 Απριλίου 2012
65
0
ζήλεψα...πηρα νεροπιστολα και τη πισινα (απο τα ανηψακια μου) γελιοοοοο!!!!!θα τη ψαχνουν και η μαρλευ θα δροσιζεται χωρις να γλιστραει...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97