Λαίμαργο κουτάβι!!

GzM

Active Member
1 Ιανουαρίου 2012
32
0
καλησπερα και καλη χρονια!!εχω ενα κουταβακι 2μηνων το οποιο πριν λιγες μερες περασε στην junior κροκετα...η οποια ειναι μεγαλυτερη σε μεγεθος απο την pupy και την τρωει αρκετα λαιμαργα και ας της κραταω ψηλα το πιατακι της..καμια φορα αν και μουσκεμενη την τρωει και αμασητη....οποια βοηθεια η γνωμη σας για την αντιμετωπιση του προβληματως μας θα μας ηταν ιδιεταιρα χρησιμη!
ευχαριστω!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Λαμπραντορ είναι ; Δεν νομίζω ότι υπάρχει λύση στο πρόβλημα σου αν το συνεχίσει και αφου μεγαλώσει να προσέχεις 1-1.30 ωρα πριν και μετά το φαγητό και το νερό να μην παίζει έντονα. Εμένα είναι ακριβώς έτσι όπως περιγράφεις ο σκύλος μου και δεν το έχει κόψει παρόλο που κοντεύει να χρονίσει.
Καλώς ήρθες και καλή χρονιά! :)

Last edited by a moderator:

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Αν δεις πόσα τοπικ υπάρχουν με ιδιοκτήτες που αγχώνονται επειδή το καμάρι τους κάνει απεργία πείνας - θα νιώσεις τυχερός! χαχα!! :D
Κάποια στιγμή που θα μπουχτίσει, θα καταλάβει ότι το φαγητό της δεν "απειλείται" από κανέναν και θα αρχίσει να κόβει από μόνη της... μην αγχώνεσαι ! και η δικιά μου έτσι ξεκίνησε και τώρα έχει έρθει στα ίσια της!
καλώς ήρθες! :)

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ετσι ειναι. Οι περισσοτεροι λενε οτι δεν τρωει το κουταβι. Εσυ απλα βαζε του την ποσοτητα που πρεπει και αστον να κανει τα δικα του. Μην ανησυχεις.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Αν σε απασχολει τοσο πολυ μπορεις να βαλεις μια μεγαλη πετρα στο κεντρο του μπωλ του ωστε να αναγκαζεται να ψαρευει την τροφη του.

Ακομα καλυτερα υπαρχει ειδικο μπωλ τροφης στα πετ σοπ που εχει ενσωματωμενα "εμποδια" για τον ιδιο λογο.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Ότι είπε και η Matilda απο πάνω!!!
Υπάρχουν ειδικά μπωλ στην αγορά με σκοπό την αργή κατανάλωση σε λαίμαργα σκυλιά!
Μάλιστα έχει προμηθευτεί και το τζάμπο τέτοια και πουλάει σε καλή τιμή!

swtiria

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2012
143
25
37
Πελλοπόνησος
αν και είχα διαβάσει το ποστ στηνα άρχή (καθότι είχαμε κι εμείς το πρόβλημα) τώρα το κακό έχει παραγίνει. Δοκίμασα μπολ, να μουσκεύω την τροφή του να του δίνω λίγο λίγο αλλά τπτ. Ο λόγος που ανησυχώ είναι οτί από τη λαιμαργία του έχει κάνει εμενό ή πάρα πολλές φορές έχει τάσεις (κάνει έναν χαρακτηριστικό ήχο και σκύβει το κεφάλι). Και το θέμα είναι οτί το ίδιο κάνει και σε οτιδήποτε του δώσω είτε λιχουδιά είτε κάτι για τα δόντια. Καμιά ιδέα?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog