Λίνα ράτσας poodle

kate_lina

New Member
2 Μαϊου 2011
3
0
Καλησπέρα σε όλους!Καταρχήν μπράβο η ιστιοσελίδα είναι πολύ αξιόλογη περιέχει πολύ χρήσιμες πληροφορίες.Η ιστορία η δική μου ξεκινά στις 16 ιανουαρίου τότε ήρθε το καλύτερο δώρο στην ζωή μου, το σκυλί μου.Η Λίνα μου είναι γεννημένη 15-11-2010 είναι άσπρο poodle με ύψος 30εκ. και βάρος 4.300kg.Όσα νιώθω για αυτήν δεν περιγράφονται με λόγια...Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ σε όσους έχουν ζωάκια να τα χαίρονται και να είναι πάντα γερά!!Φωτογραφία0194..jpg

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Καλώς ήρθες..
Να την χαίρεσαι!
Για πες καμιά πληροφορία παραπάνω, και κυρίως...βάλε φώτο:D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Να σου ζήσει η μικρή σου, σύντομα θα γνωριστείς και με την περήφανη μαμά-poodle την Chloe και θα έχετε να πείτε πολλά νομίζω! Βάλε μας κι άλλες φωτο.

kate_lina

New Member
2 Μαϊου 2011
3
0
Cisse,sea-mol και I.Kyveli σας ευχαριστώ να χαίρεστε και εσείς τα σκυλάκια σας!!Δυστυχώς έχω λίγες τωρινές φωτογραφίες οι περισσότερες είναι όταν είναι πολύ μικρούλα.Όταν θα βγάλω θα ανεβάσω όπως και δήποτε.Το σκυλάκι μου, δεν ξέρω αν είναι λόγω ράτσας , είναι πολύ δραστήρια υπάρχουν στιγμές που κάνει σπριντ μέσα στο σπίτι,πολύ κοινωνική μέχρι αηδίας και δεν επιτίθενται σε άλλα σκυλιά ούτε τους γαυγίζει. Μαμά cloe σας καλεί η μαμά Κατερίνα με ακούτε??

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Καλώς όρισες και να χαίρεσαι την Λίνα σου!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
κουκλιτσα ζωγραφιστη!!! να την χαιρεσαι!!! και μπραβο που την εχεις σε teddy bear clip!!! πραγματικο λευκο αρκουδακι!!
Θελουμε πολλες πολλες φωτο και τις ιστοριες της...ειναι τοσο εξυπνα και χαρουμενα καλοσυνατα σκυλακια!
Μετα τα κοκερ τα λατρευω πιο πολυ απ'ολα!!
Ετοιμαζω κι εγω νεα αφιξη απο του χρονου....

kate_lina

New Member
2 Μαϊου 2011
3
0
Σας ευχαριστώ όλους να χαίρεστε τα πανέμορφα σκυλάκια σας!!! <3 <3<3 <3