Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα! Στη φωτογραφία παρακάτω βλέπετε τη Ρούμπι που είναι θυληκιά πιτμπουλίτσα 50ημερών και την έχω σχεδόν 2 εβδομάδες τώρα. Χρειάζομαι την γνώμη σας για ένα θέμα που αντιμετωπίζω.. Την ανάγκη της έχει αρχίσει και μαθαίνει και την κάνει έξω σιγά σιγά, μέσα στο σπίτι έχουν σταματήσει τα "ατυχήματα" εδώ και λίγο καιρό απλά ακόμα δεν πάει μόνη της έξω, πρέπει να την βγάζω εγώ. Πρίν κανα 2 μέρες σκέφτηκα να ξεκινήσω να της μαθαίνω τα βασικά κάτσε, κάτω, μείνε. Εντάξη δεν μπορώ να πω οτι έχω και τρελές απαιτήσεις λόγω της ηλικίας της, αλλά το κάτσε το έμαθε και ξέρει τι πρέπει να κάνει και έτσι απλά της το επαναλαμβάνω κάθε μέρα για να το μάθει καλύτερα. Το θέμα μου είναι οτι δεν ακούει στο έλα. Το ξέρω οτι είναι αρκετά μικρή αλλά πιστέψτε με είναι απίστευτα έξυπνη και δεν το λέω απλά επειδή είναι δικιά μου. Θα ήθελα τις γνώμες σας. Την βγάζω και καμιά φορά έξω βόλτα αν και ξέρω οτι δεν κάνει ακόμα αλλά δν γίνετε να είναι όλη μέρα μέσα στο σπίτι, και στη βόλτα ακούει το έλα, αλλά μέσα στο σπίτι δν έρχετε όποτε την φωνάζω.