Λίγη βοήθεια

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
:confused: Εξηγησε μας λιγο καλυτερα την ερωτηση σου, γιατι εγω προσωπικα δεν καταλαβα..

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
mike μιας και έθεσες το ερώτημα θες να το κάνεις λίγο πιο συγκεκριμένο για να καταλάβουμε όλοι:confused:
Αν πω αυτό που φαντάζομαι κινδυνεύω να χαρακτηριστώ παπατρέχας...:)

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
mike μιας και έθεσες το ερώτημα θες να το κάνεις λίγο πιο συγκεκριμένο για να καταλάβουμε όλοι:confused:
Αν πω αυτό που φαντάζομαι κινδυνεύω να χαρακτηριστώ παπατρέχας...:)
Κ γω φανταζομαι τι εννοει αλλα καλυτερα να μας εξηγησει ακριβως να σιγουρευτουμε

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Προφανως οτι ζευγαρωσε η σκυλα του με καμποσα σκυλια και αναρωτιεται ποιανου το σπερμα θα γονιμοποιησει. Απο αυτα τα λιγα που λεει αυτο καταλαβα. Αλλα μπορει και να ειμαι λαθος γι αυτο περιμενα διευκρινισεις για να μην λεω βλακειες.

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Χωρίς καμιά διάθεση να μειώσω τη σοβαρότητα του θέματος, μάλλον το παιδί έχει κάποια σκυλίτσα η οποία διέφυγε της προσοχής του( θέλω να είμαι καλοπροαίρετος) και συνευρέθη με 2-3 αρσενικούς. Ήτοι, προσπαθεί να μάθει ποιανού είναι τα παιδιά...:rolleyes:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Η ερωτηση ειναι χρησμος: ''α απο 2-3 σκυλια ποιανου το σπερμα θα γονιμοποιηθει?''...:maria:

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Προφανως οτι ζευγαρωσε η σκυλα του με καμποσα σκυλια και αναρωτιεται ποιανου το σπερμα θα γονιμοποιησει. Απο αυτα τα λιγα που λεει αυτο καταλαβα. Αλλα μπορει και να ειμαι λαθος γι αυτο περιμενα διευκρινισεις για να μην λεω βλακειες.
Αν ειναι οπως φανταζιμαστε τα πραγματα
......... ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ....
αλλα δυστυχως ...απο ολα ......
Ειναι θεμα τυχης , στιγμης και αντοχης του σπερματος ....
δυστυχως οσοι περισσοτεροι τοσες και οι πιθανοτητες για περισσοτερα κουταβια =>μεγαλυτερος κινδυνος για την θηλυκια
....δυστυχως

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
αν όντως έγινε αυτό που φανταστήκαμε όλοι
Χωρίς καμιά διάθεση να μειώσω τη σοβαρότητα του θέματος, μάλλον το παιδί έχει κάποια σκυλίτσα η οποία διέφυγε της προσοχής του( θέλω να είμαι καλοπροαίρετος) και συνευρέθη με 2-3 αρσενικούς. Ήτοι, προσπαθεί να μάθει ποιανού είναι τα παιδιά...
πήγαινε σύντομα τη σκυλίτσα σου στον κτηνίατρο να συζητήσετε πως θα διακόψετε την εγκυμοσύνη.