Εάν μου τύχαινε κάτι τέτοιο θα σκεφτόμουν τα εξής:
1) Είναι ο λόγος σου εναντίων του δικού της...
2) Βέβαια πάντα θα έχει ως ατού το σπιτι του σκύλου, και σε ένα (κούφια ή ώρα) δικαστήριο θα το χρησιμοποιήσει έστω για τη δημιουργία εντυπώσεων. Εκεί σίγουρα π.χ. θα σε ρωτήσουν "αφού το σκυλί δε μένει στο μπαλκόνι, το σκυλόσπιτο τι το θέλετε...???" και αν η απάντηση που θα δώσεις δεν τους ικανοποιήσει δε πα να λέει η λογική ό,τι θέλει...
3) Στη θέση σου θα απομάκρυνα το σκυλόσπιτο (απλά και μόνο γιατί σου πιάνει χώρο βρε παιδί μου, δεσ' το κι ετσι).
4) Είτε το απομακρύνεις είτε όχι γράψε μία καλή απαντητική και τεκμηριωμένη επιστολή προς την ανωτέρω υπηρεσία, πήγαινέ την επι τόπου με ένα αντίγραφο για να σου βάλλουν σε αυτό αριθμό πρωτοκόλλου και ζήτα να μάθεις για ποιο λόγο σου έγινε η σύσταση (π.χ. αν έγινε καταγγελία να σου δώσουν τα στοιχεία της, αλλιώς να μην σε ξαναενοχλήσουν). Φρόντησε η επιστολή σου να μην αναφέρει τίποτα για την απέναντι μα τίποτα, να είναι καθαρά τεκμηριωμένη, με σοβαρό και απαντητικό ύφος, ουτε απολογητικό ούτε επιθετικό.
5) Μην ξεκινήσεις επίθεση και ανοίξεις εσύ νταραβέρια με την απέναντι, συμβουλή μου είναι να την αφήνεις να κάνει αυτή τις κινήσεις της, εσύ να απαντάς και μόνο εάν φτάσει στο απροχώρητο η κατάσταση βλεπεις πως θα επιτεθείς! Εν τω μεταξύ όμως θα έχεις στα χέρια σου μία σειρά δικών της κινήσεων και δικών σου απαντήσεω που θα φτιάχνουν ένα ωραιότατο ιστορικό δικής της εμμονής, όχι μετοσκύλο αλλά με σένα προσωπικά!
Εάν δεν υπάρχει υπογραφή αριθμός πρωτοκόλου και λοιπά, παρά μόνο ένα σημείωμα από την υπηρεσία, τότε απευθύνσου σε αυτή υπό μορφή ερώτησης για να έχεις μία απάντηση, μπορεί και να είναι πλαστο.... και αν όντως είναι βουρ στο ψητό για παρενόχληση!