Λίγη Βοήθεια!

Nick Andrew

Active Member
8 Δεκεμβρίου 2011
43
1
Atalanti,Fthiotis,Greece
Όπως κάποιοι ξέρουν έχω ένα Δανέζικο 3 μηνών.
Έτρωγε μαγειρευτό, όπως μου είχε πει και ο Εκτροφέας μου, και ξεκίνησα να το γυρίζω σε ξηρά τροφή.

Η κα. Γκινάλα, μου συνέστησε μια μάρκα, και συγκεκριμένη ποικιλία, αλλά δεν την βρήκα πουθενά στα Πετ Σοπ, κι έτσι πήρα μια της Ροαγιαλ Κανιν, όχι για κουτάβια όμως, γιατί θέλω εως 26 % μέγιστη πρωτεΐνη.

Της έβαλα χτες να φάει, κι όλα καλά. Σήμερα το πρωί της έβαλα μαγειρευτό,και το μεσημέρι που πήγα να της βάλω κροκέτα πάλι, την έβγαλε σε 2 λεπτά. Ήταν ολόκληρη.

Και αναρωτιέμαι, ο εμετός είναι εξαιτίας της λαιμαργίας ή κάτι άλλο φταίει ?

Λίγη βοήθεια γιατί έχω φοβηθεί ...

TKLO

Active Member
3 Ιανουαρίου 2012
26
0
κατα ενα μεγαλο ποσοστο ευθυνεται η τροφη.. δες και τις επομενες μερες.. παιζει και η λαιμαργια.. μην ανησυχεις..

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
γενικα να μην πολυ ανακατευεις μαγειρευτο και κροκετα. ή καντο σιγα σιγα. το στομαχι ισως να ειναι ευαισθητο για τοσο αποτομες αλλαγες. και η δικια μου γενικα κανει ευκολα εμετο.
μηπως μπορεις να βρεις την ΑΝF στην περιοχη σου? ειναι καλυτερη και απο την ArdenGrange. για την Royal δεν εχω προσωπικη εμπειρια, δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε. Εγω θα σου προτινα να συνεχισεις το μαγειρευτο που ετρωγε μεχρι να καταληξεις σε μια συγκεκριμενη και να βρεις τροπο να την προμυθευεσαι. Ειναι πολυ σημαντικο για τη σωστη αναπτυξη της να τρωει μια καταλληλη τροφη για τη συγκεκριμενη φυλη.

Nick Andrew

Active Member
8 Δεκεμβρίου 2011
43
1
Atalanti,Fthiotis,Greece
Έστειλα κάποιον δικό μου σε 3 καταστήματα στην Αθήνα και δεν βρήκε Argen Grange. Όσο για την ANF η κα. Γκινάλα μου είπε οτι είναι καλύτερη αλλα δεν ξέρω που θα βρω. Αν μπορεί κάποιος να στείλει πμ (?)

Το μπωλ το έχω σηκώσει στο ύψος των ώμων.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
στην αθηνα υπαρχει η arden σε πολλα καταστηματα.Αν το πατησεις στην μηχανη αναζητησης θα στα δειξει .

Nick Andrew

Active Member
8 Δεκεμβρίου 2011
43
1
Atalanti,Fthiotis,Greece
Στο onlinepetshop που μου το βγάζει ως Νο.1 στην μηχανή αναζήτησης, ήταν κλειστό για 2 μέρες και δεν ξέρω τι παίζει, σε άλλα 2-3 μεγάλα πετ σοπ που μεγάλα και γνωστά πετ σοπ, πάλι δεν βρήκε, σίγουρα θα υπάρχει,αλλα δεν έχω βρεί ακόμη το που.

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Σηκωσε το μπωλ της τροφης ψηλα!!!!
Το μπωλ της τροφής, βοηθάει να είναι πιο ψηλά σε αυτά τα σκυλιά. Στο ύψος των ώμων. Συστροφή στομάχου κλπ..
σοβαρα μιλάς? πρεπει να το κανεις και στις μεγαοσωμες οπως ΓΠ,ροτ...κ.α η μονο στους δανους?

Nick Andrew

Active Member
8 Δεκεμβρίου 2011
43
1
Atalanti,Fthiotis,Greece
Δεν απαντώ με σιγουριά, απο όσα ξέρω πάντως, σε όλα τα μεγαλόσωμα/γιγαντόσωμα, που έχουν μεγάλο θώρακα και κινδυνεύουν απο συστροφή στομάχου.

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Αυτό με τη συστροφή κ το σηκωμα του μπωλ στο υψος του σκυλου απ οσο εχω διαβασει στο νετ δεν ισχυει. Μη σε παρω κ στο λαιμο μου ομως.....ψαξ'το
Τωρα για το θεμα με την τροφη, θα σου πω τη δικη μου εμπειρια. Τις πρωτες μερες που ειχε ερθει σκυλα σπιτι μου ετρωγε απιστευτα γρηγορα την τροφη της κ μετα απο λιγο την εβγαζε ολοκληρη. η κροκετα που της εδινα ηταν μικρη κ διαβασα καπου οτι η μεγαλυτερη κροκετα επειδη αναγκαζει το σκυλι να τη μασησει. Με το που της πηρα τροφη με μεγαλυτερη κροκετα σταματησε να τη βγαζει

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Εμπεριστατωμενα και αποδεδειγμενα δεν μπορουμε να πουμε οτι το σηκωμα των μπολ φαγητου-νερου αποτρεπει τη συστροφη στομαχου. υπαρχουν καποιοι που υποστηριζουν πως αποτρεπει (απο προσωπικη εμπειρια πιστευω πως μαλλον ετσι ειναι) αλλα πιο προσφατα καποιοι υποστηριζουν πως ισως προκαλει κιολας. Απλα και μονο για την ανεση ενος πολυ ψηλου σκυλου καλυτερα ειναι να τρωει απο μπολ στο υψος των ωμων του.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Εμενα να σας πω την αληθεια μου ,ο εκτροφεας του σκυλου μου ,θεωρουσε πως δεν ταλαιπωρεις τον μεγαλοσωμο σκυλο με το να σκυβει αρκετη ωρα τρωγοντας το φαγητο του.Δεν τον αναγκαζεις να ανοιγει τα μπροστινα του ποδια και να παιρνει μια αβολη ,καθημερινη σταση.
Τωρα το θεμα συστροφης μου το ειχε αναφερει ως δευτερη παραμετρο μιας και ο σκυλος τρωει πιο γεματα χωρις να ρουφαει αερα.
Παντως τα μπωλ νερου και φαγητου ψηλα ,μονο καλο μπορει να κανει .

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog