Λάμπραντορ με αέρα κόκερ

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Μου έτυχε πρώτη φορά με μια κοπελίτσα γύρω στα 22 να κάνει χαρούλες στον Έλβις και να με ρωτήσει ξελιγωμένη, κόκερ είναι ε; Κάγκελο εγώ...Και καλά τα αφτιά που δεν είναι τόσο μακριά και η τρίχα που δεν είναι τόσο σπαστή, αλλά τις πατούσες κοπέλα μου μισό μέτρο η καθεμία δεν της πρόσεξες;;; Και πάει το ξεχασα και ξανά βόλτα εχθές και ένας κύριος μεγάλης ηλικίας ξανά: "κόκερ ε" E όχι και κόκερ ο σκύλαρος!!! Ξέρετε του λέω είναι κουτάβι λάμπραντορ...Τι λες κοπέλα μου μου και θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά ότι είναι κόκερ, είχα κι εγώ ένα μαύρο!!! ...Ευτυχώς που δεν το βάλες ήθελα να του πω!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Παρτο σαν κοπλιμεντο!! χαχαχαχαχαχα!!!
Ειναι που τους ξενιζει το χρωμα...εχουν συνηθισει τα ξανθα Labs...
εννοεις εχει ψηλες ποδαρες οχι πατουσες...γιατι οι κοκεροπατουσες ειναι εξ'ισου τεραστιες! το σωστο κοκερ εκτροφειου, εχει χοντρα ποδια και τεραστιες πατουσες...απλα ειναι κοντο:p

τι ηλικια εχει? για καποιους που δεν ξερουν τη μορφολογια, στη φωτο της υπογραφης, χαλαρα θα το μπερδευαν!

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Είναι 3 μηνών, σήμερα έγινε :D με κάτι πατούσια όσο οι παλάμες μου! Η αλήθεια είναι ότι έψαξα και βρήκα ένα κουτάβι κοκερ και έχει πολλές ομοιότητες στις μαγούλες και στην γυαλάδα της τρίχας, καμμία σχέση βέβαια γενικότερα.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Τα λαμπραντόρ τα ξέρουν ξανθά, μη στενοχωριέσαι. Όταν μεγαλώσει θα στο πουν μέχρι ντόμπερμαν.
Εγώ χρόνια τώρα έχω γκριφόν-κανίς...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Μου αρέσει πάρα πολύ η scarlett, αφενός είναι από τα πιο όμορφα κόκερ που έχω δει, επιπλέον μου αρέσουν πααρα πολύ τα μαύρα , και αφετέρου έχω την αίσθηση από τις φωτο που έχω δει στο φόρουμ ότι είναι από τα λίγα κόκερ που ξέρω με ιδιοκτήτη που ξέρει να συμπεριφερθεί σε κόκερ και δεν την έχει στο καναπέ. ;)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Μου αρέσει πάρα πολύ η scarlett, αφενός είναι από τα πιο όμορφα κόκερ που έχω δει, επιπλέον μου αρέσουν πααρα πολύ τα μαύρα , και αφετέρου έχω την αίσθηση από τις φωτο που έχω δει στο φόρουμ ότι είναι από τα λίγα κόκερ που ξέρω με ιδιοκτήτη που ξέρει να συμπεριφερθεί σε κόκερ και δεν την έχει στο καναπέ. ;)
πολυ με τιμα το Post σου....σε ευχαριστω....ενα πραγμα που μου αρεσει πολυ στο σκυλο μου, οχι οτι το ειχα παντα, ειναι η υψηλη ευφυια και ο εξωστρεφης χαρακτηρας....
Black is beautiful πραγματι....να χαιρεσαι τον μαυρο σου καλονο....
Οσο για τα labs....οπως λεει και ο γιος μου, ειναι ο ορισμος του σκυλου...
κι αν σου τον λενε κοκερ, λεγε τους... ναι....με τη κορμοστασια, τον αριστοκρατικο αερα και το θαρρος του λαμπραντορ! :p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Ξανθό λάμπραντορ ροντβαίλερ... Αυτό κι αν είναι πρωτοπορία!!!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Τα Χάσκυ όλοι τα ξέρουν νόμιζα κι εγώ...και πράγματι επαληθεύτηκα. Τα Γκροένενταελ δεν τα πολυξέρουν οπότε να μου το λένε Λάσι τι να κάνω το συνήθισα...μα να μου πούνε το Βέλγικο...αν είναι (τις είχα βγάλει και τις δυο μαζί) ''καθαρόαιμο Χάσκυ'' :cuniaoo::cuniaoo:
Επίσης έχω την τιμή να παραδεχτώ πως μου έχουν πει το Βέλγικο και Λαμπραντόρ :)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εδώ απέκτησα εγώ πιτ μπουλ στα καλά καθούμενα!

-Έσεις δεν είστε η κοπέλα με το πιτ μπουλ?
-Όχι, ένα ότι να'ναι έχω, σίγουρα όχι πιτ μπουλ πάντως..
Μας πετυχαίνει με το Ρας έξω μερικές μέρες μετά
-Κοπελιά να πας να ρωτήσεις κανένα που ξέρει από σκυλιά, δεν είναι ότι ημίαιμο, πιτ μπουλ είναι και πολύ όμορφο μάλιστα!
(Ε, στο πολύ όμορφο συμφωνώ κι εγώ)

Κυβέλη εκμεταλευόμαστε το νήμα σου!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα