ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ - ΧΑΣΚΙ

hammermox

Member
2 Μαρτίου 2008
5
0
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

πριν 3ς μερες πηρα ενα θυλικο λυκοσκυλο διασταυρωση με χασκυ. απο την μερα που το πηρα το σκυλακι (1 μηνων) συνεχως κλαιει οταν μενει μονο του. οταν ειμαι μαζι του ξπλωνει στα ποδια μου κ γενικα ειναι καλα..οταν ομως φευγω κλαιει κ φωναζει! Ακομα δεν τρωει παρα μονο οταν ειμαι μαζι του.. ελαχιστα οταν ειναι μονο του! Ειναι λογικο? Τι αλλο μπορω να κανω? Ειναι η αντιδραση των πρωτων ημερων?

Οπως ειπα τωρα το πηρα κ δεν ξερω πολλα πραγματα.. τι τροφη να του δινω? Γαλα κ σκυλοτροφη μου ειπαν.. Τι λετε? Τι εμβολια πρεπει να του κανω?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ!
ΑΚΗΣ

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες Άκη. Να σου ζήσει το κουτάβι!

1 μηνα? Γιατί το πήρες τόσο μικρό? :?
Τα θέματα που θέτεις τα έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές. "Ξεφύλλισε" λίγο το forum….

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Mέχρι να το ξεφυλλίσεις, έχε υπ'όψην σου, αν τρώει τροφή μουλιασμένη με νερό, δίνε μόνο τροφή ... αν θές γάλα, πάρε σκόνη για κουτάβια, από πετ-σοπ ... και πήγαινέ το να το δεί κτηνίατρος ...

hammermox

Member
2 Μαρτίου 2008
5
0
Καλως σας βρήκα :)
Το πηρα τωρα γιατι τωρα βρηκα κουτάβι, εψαχνα αρκετό καιρο αλλα μάταια! Εψαξα αρκετα το forum αλλα δεν βρηκα μια ουσιαστικη απαντηση, ισως να μου ξεφυγε. Αν μπορουσατε σας παρακαλω να μου δωσετε μια απαντηση για τα παραπανω.. το θεμα με καιει γιατι δεν μπορω να βλεπω το καιμενο να κλαιει κ να φωναζει..

Αγορασα σκυλοτροφη αλλα την τρωει μονο με νερο (κ φυσικα μονο οταν ειμαι διπλα του, αλλιως... απεργια) νερο δεν πινει καθολου μονο γαλα...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Αγνόησέ το όταν κλαίει, όσο και α κλαίει ...
Οταν σταματάει, τότε ασχολείσαι μαζί του ...
Κάντο σε ώρα που να μην σε νοιάζει αν τα σπάσει λίγο παραπάνω, και κάντο σταδιακά, δλδ αυξάνεις την ώρα που λειπεις όσο περνάν οι μέρες ...
Αν δεν τρώει όταν απουσιάζεις, και σε πειράζει αυτό, καθόρισε 4 γεύματα την ημέρα , μικρά σχετικά για να μην μπουχτίζει ... αν δεν φάει μέσα σε ενα 20λεπτο το παίρνεις και τρώει το επόμενο ... ΔΕΝ αφήνεις φαγητό κάτω συνέχεια, ΔΕΝ το ταίζεις με το χέρι ...

αυτά εν συντομία ...

hammermox

Member
2 Μαρτίου 2008
5
0
Σε ευχαριστω πολυ! Του αφηνα φαγητο κ νερο μεσα στο σπιτακι σου αλλα θα το παρω κ θα το ταιζω σταδιακα... Α κ κατι αλλο τελευταιο τα αυτακια του θα σηκωθουν? μηπως ειναι μικρο ακομα?

Σορρυ αν σε κουρασα

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Απο την στιγμή που είναι ημίαιμο δεν ξέρει κανείς αν θα σηκωθούν, και ειδικά αν δεν το δεί ... έτσι κι αλλιώς είναι μικρό ακόμα, σε 2 - 3 μήνες θα σου λυθεί η απορια ...

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ντενις,ενος μηνα(...) κουταβακι,γιατι να το αγνοει οταν κλαιει? :?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Γιατί να ΜΗΝ το αγνοεί ?? :D

Εννοείται ότι χρειάζεται θερμοφόρα, ησυχία, στεγνό και καθαρό μέρος, ίσως παρέα κλπ κλπ αλλά το σκυλί παρ'όλο που έχει ανάγκη για παραπάνω στοργή, (όπως και 2 μηνών άμα ήτανε) δεν σημαίνει ότι δεν αντιλαμβάνεται τί γίνεται στον κόσμο, και μπορεί άνετα να περιμένει την μάνα του (αν υπήρχε) χωρίς να χαλάει τον κόσμο στα ενδιάμεσα διαστήματα ...

Με λίγα λόγια δεν κερδίζει κάτι αν το έχει όλη την ώρα αγκαλιά, μάλλον χάνει ...

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
αυτο εξαρταται απο το ποσες ωρες φευγει η "μανα του"...
τα νεογεννητα κουταβια,μεχρι να φτασουν 2-3 μηνων ,-που αποχωριζονται την μανα τους για να φυγουν με τον ιδιοκτητη-,ποσες ωρες την ημερα μενουν χωρις την μανα? οταν μεινουν-εαν μεινουν χωρις την μανα,βρισκονται με τα αδερφια τους (καλως εχοντων των πραγματων) η μενουν μονα? :roll:

επισης απο το "αγνοησε το οταν κλαιει ,οσο κι αν κλαιει" μεχρι το " δεν κερδιζει κατι με το να το εχει ολη την ωρα αγκαλια" ,υπαρχει μια τεραστια διαφορα-κατα την αποψη μου- :wink:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Μπορούν να μείνουν 4-6 ώρες χωρίς την μάνα, χωρίς να ανησυχήσουν ...
συνήθως βεβαια είναι παραπάνω από ένα ... δεν σημαίνει ότι θα γίνει αδερφάκι του, όμως για να αντικαταστασήσει τα αδερφάκια ... αυτή τη στιγμή είναι η μάνα. Το αδερφάκι πρέπει να είναι η θερμοφορα και ένα ρολόι, ένα λούτρινο κουκλάκι, κάτι άλλο. Αν γίνει μόνιμη παρέα, θα έχει πρόβλημα μεγαλύτερο στο μέλλον, το σκυλί είναι λυκοσκυλοχάσκι, πολύ πολύ δύσκολο δλδ για άπειρο ιδιοκτήτη ...

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
και κατι αλλο που δεν καταλαβα...το οτι κλαιει οταν μενει μονο του ,το καταλαβα...το να το αγνοησει οσο κι αν κλαψει,ενω ειναι μονο του κι αυτος λειπει,πως θα το κανει? :lol:
μηπως εννοει πως κλαιει οταν το περιοριζει καπου,η οταν απομακρυνεται απο διπλα του,σε αλλο δωματιο,κλπ? :roll:

α!και ξεχασα να πω οτι για ενος μηνα κουταβι(ασε να μην αρχισω τα γαλλικα μου :evil: ),δεν συμφωνω...εγω-εαν ειχα βρεθει σε αυτες τις συνθηκες- θα το ειχα αυτοκολλητακι,μεχρι τον δευτερο μηνα,γιατι εφοσον αν και τοσο μικρο καταλαβαινει πολυ καλα τι γινεται στον κοσμο οπως λες ντενις,καταλαβαινει πως ειναι ολομοναχο,με ενα ρολοι η ενα ψευτικο χνουδωτο,για ...αδερφακι.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Στο πρώτο σκέλος, πιστεύω ότι εννοείται ότι απουσιάζεις εικονικά αγαπητή 8) :D

Στο δεύτερο, δικαίωμά σου να έκανες ό,τι ήθελες ... και πάλι δικαίωμά σου να ΞΑΝΑέψαχνες μετά πώς θα ΞΕΚΟΛΛΟΥΣΕΣ αυτό το αυτοκολλητάκι από πάνω σου όταν ξαφνικά το αποφάσιζες ή όταν αναγκαζόσουν απο τις συνθήκες ... εγώ λέω τί θα έκανα για να αποφύγω τα μεγαλύτερα προβλήματα από ένα σκυλί που ΔΕΝ θα είναι εύκολο μεγαλώνοντας για πολλούς λόγους κι εσύ μου λές αν θα στεναχωρηθεί το καυμένο που έχει παρέα ένα ρολόι αντί τα αδέρφια του ... οκ, δεν διαφωνούμε πουθενά :D απλά λέμε άλλο ...

hammermox

Member
2 Μαρτίου 2008
5
0
Το σκυλακι δεν ειναι μεσα στο σπιτι... ειναι εξω.. οταν ειμαι μαζι του (αρκετες ωρες) ειναι μια χαρα.. οταν μπαινω στο σπιτι αρχιζει κ κλαιει.. μερα με την μερα ομως βελτιωνεται η κατασταση του.. Λογω του οτι ειναι χασκυ ακουσα οτι προτυμα το κρυο..

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
(πωπω-πωωω...δεν εχω υπομονη-ειδικα σημερα- 8) αποχωρω :lol: )

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
:lol: :lol: :lol: galazio μακριά το πήγαμε τελικά ...

ΟΧΙ, ποιός τα λέει αυτά ????

Βάλτο μέσα, σε πλαστικό box με εφημερίδα και θερμοφόρα, για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμα ...
Και περιμένεις να μην κλαίει ... δεν γίνονται αυτά ...
Πάρε ένα box από πετ-σοπ σε μέγεθος για λυκόσκυλο, κόψε λωρίδες εφημερίδα για να είναι ζεστό στεγνό και να το καθαρίζεις εύκολα, και βάζε μέσα αυτά που έγραψα παραπάνω ...

Μετά τα συζηταμε τα υπόλοιπα .. :wink:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
denis said:
:lol: :lol: :lol: galazio μακριά το πήγαμε τελικά ...
ε μα κι εσυ ,"αμολα καλουμπα,αμολα καλουμπα" ,να τα τωρα,φτασαμε σιβηρια :lol: :lol: :lol: (τριαλαρο-τραλαραρο) 8)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
hammermox said:
Το σκυλακι δεν ειναι μεσα στο σπιτι... ειναι εξω.. οταν ειμαι μαζι του (αρκετες ωρες) ειναι μια χαρα.. οταν μπαινω στο σπιτι αρχιζει κ κλαιει.. μερα με την μερα ομως βελτιωνεται η κατασταση του.. Λογω του οτι ειναι χασκυ ακουσα οτι προτυμα το κρυο..
:shock: :evil:

Έξω στο κρύο έχεις ενός μηνός κουτάβι? Έλεος αγαπητέ φίλε!
Πάρε άμεσα ένα box, όπως σου είπε ο Denis και βάλε το ζωάκι μέσα στο σπίτι!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
hammermox said:

Ναι, και το Ντομπερμαν τρελαινεται στα 7 του! (για να μεινουμε στα παραμυθια περι σκυλων.
Δεν το πιστευω!!! :evil: :evil: :evil:

Ειναι δυνατων ενα μωρουλινι, μολις ενος μηνος να πρωτιμα το κρυο??
Αυτο θα επρεπε να ειναι ακομα τουλαχιστον για εναν μηνα μαζι με την μανουλα του, να το ζεσταινει- κουβαρι με τα αδελφακια του.

Αυτο ισχυει σε ενηλικο σκυλο, οχι σε μωρο!

Και αφου πρωτιμαει το κρυο, γιατι το πηρες, αφου ζεις στην ελλαδα, οπου κανει για αρκετες μηνες του χρονουν πολυ ζεστη??
Θα του βαλεις Air Condition εξω στο σπιτακι του? 8)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog