ΛΑΜΠΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ?

theodor77

Member
6 Νοεμβρίου 2009
20
0
Thessaloniki
Χαιρετω ολα τα μελη ξανα .
Εχει ξαναδει καποιος αυτο ?
http://www.emarket.gr/item.php?id=18963169
Εγς σημερα το ειδα και ομολογω οτι δεν ξερω κατα ποσο θα κανει δουλεια αν το ειχα μεσα στο σπιτακι των σκυλιων μου .
Το εχει ξαναδει καποιος ?
Και αν ναι κανει οντως δουλεια η μπα ?

theodor77

Member
6 Νοεμβρίου 2009
20
0
Thessaloniki
Απλα ρωταω αν θα μπορουσε να κανει δουλεια σε καποια ζωηφια που θα ειναι μεσα στο σπιτακι του σκυλου (ψειρες-κοριοι αλλα και για αλλους μικροοργανισμους που δεν φαινοντε στο ματι αλλα θα μπορουσαν να βλαψουν το σκυλακι μας .

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Έχω την εντύπωση ότι οι λάμπες αυτού του τύπου εκπέμπουν υπεριώδη ακτινοβολία, οπότε δεν νομίζω οτι έχουν καποιο ιδαίτερο άμεσο αποτέλεσμα σε πολυκύτταρους οργανισμούς....δεν το έχω ψάξει όμως....οπότε μπορεί να κάνω και λάθος!:)

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Μεινε μακρια απο τη λαμπα αυτη :

1) δεν κανει καλο
2) η συγκεκριμμενη δεν μπορει να κανει αυτα που λεει

. _

:)

GEORGEROTWEILER

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2009
278
0
μενω θεσσαλονικη(τριλοφο)
Κίνδυνος υπεριώδους ακτινοβολίας.
Η ακτινοβολία αυτής της λάμπας είναι επιβλαβής για τα μάτια και το δέρμα. Οι λάμπες αποστείρωσης πρέπει να είναι απόλυτα καλυμμένες και προστατευμένες κατά την λειτουργία τους. αυτο γραφει στο Link που εστειλες και απο οσο ξερω δεν ειναι και τοσο καλη η εκθεση σε ακτινοβολια αυτη!αν θελεισ να ειναι καθαρο το σπιτακι του σκυλου παρε εναν ατμοκαθαριστ...και ενα μπουκαλακι ιδικο που μπορεις να δημιουργησεις υποπιεση..βαλε μεσα καθαρο οινοπνευμα ψεκασε ολο το σπιτακι και μετα καθαρισετο με τον ατμοκαθαριστ θα κανεις πολυ καλη δουλεια χωρις παρενεργειες..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog