Δεν μπορεις να στειλεις σκυλο με καραβι μονο του σαν αγελαδα,κατερινα τι θα πει θεση?δεν φταιει η θεση ολα κατω στο καραβι ειναι ιδια,εχω κανει την διαδρομη με 2 σκυλια,η θεσεις σκυλων ειναι επανω στο καταστρωμα,εκει υπαρχουν σπιτακια,και ημουν καθε 2 ωρες εκει να τα παω βολτα για πιπι κακα,και νερο,γιατι τα σιτακια ειναι σαν κρατε,και ρωταω 10 ωρες μεχρι το λιμανι εκει 2-3 ωρες αναμονη,20-25 ωρες ταξιδι και αλλες 30 μεχρι Γερμανια,συνολο 3 μερες,ξεχασετο.
Εχω ξαναγραψει για το τι τραβηξε η γυναικα μου,οταν πηραμε απο τους τρελλους της χαλικιδικης σκυλακι για Γερμανια,δεν περιμενε κανενας,και δεν εχουν γονεις,απλα θελουν να τα σωσουν,και ειδου τα απτελεσματα,και ποιος ξερει ποσα ακομη γινονται,τρελλοι για δεσιμο ειναι αυτοι οχι φιλοζωη,ολοι εχουν ψυχολογικα και για να εχουν ησυχη την συνηδηση τους κανουν ΚΑΤΙ,νομιζουν οτι η Γερμανοι δεν εχουν προβληματα με τα δικα τους ασυλα που ειναι τινγκα.
Και με επισαν και εδω στην Δραμα,και καλα πως θα γινει να στειλουμε σκυλιαστην Γερμανια,βρε ουστ.