Κόψιμο αυτιών και ουράς...

Valou

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2011
134
0
Αιγάλεω,Αγία Βαρβάρα
Μερικά μηνύματα μεταφέρθηκαν από ΕΔΩ.

admin

......................................................................................................................................................................

Γεια σας παιδια!!ειμαι καινουρια στο φορουμ κ λατρευω τα σκυλια(λογικο απο τη στιγμη που εγινα μελος στο φορουμ :p)..δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει καποιος που θαυμαζει καποια ρατσα κ να αγαπαει τα σκυλια να κοβει αυτια κ ουρες...το λεω γτ μου εκαναν εντυπωση οι φωτογραφιες..:(

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Καλή διαμονή Valou!

Η λατρεία δεν "πιστοποιείται" με την συμμετοχή σε ένα φόρουμ, ο θαυμασμός και η αγάπη δεν είναι το ίδιο, η λατρεία, ο θαυμασμός και η αγάπη δεν "μεταφράζονται" το ίδιο από όλους και τελικά τίποτα δεν πρέπει να κρίνεται "αποκομμένο" (σαν αυτί ή ουρά...:)) από ένα ευρύτερο σύνολο που δίνει πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

[video=youtube;E3h-T3KQNxU]http://www.youtube.com/watch?v=E3h-T3KQNxU[/video]

Ας μην βιαζόμαστε λοιπόν να κρίνουμε ανθρώπους ως "φιλόζωους" ή "κυνόφιλους" απλά επειδή συμμετέχουν σε ένα διαδικτυακό τόπο, δεν "κόβουν ουρές και αυτιά" ή ταΐζουν το σκύλο τους φιλέτο...Με το ίδιο σκεπτικό, ας μην αποδίδουμε εύκολα τον χαρακτηρισμό του "άκαρδου", του ανθρώπου που δεν "αγαπά" και δεν νοιάζεται για τον σκύλο...σε κάποιον που επιλέγει να έχει σκύλο με κομμένα αυτιά ή ουρά και το έχει κάνει τηρώντας κάθε κανόνα.

Πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία, σε εμάς κι όχι στον άλλο, να μάθουμε την "αντίθετη άποψη", να ακούσουμε και να κρίνουμε τα επιχειρήματα...και κατόπιν να πάρουμε ή όχι "αποφάσεις".

Δύσκολο πάντως (όσο και εύκολο) να αναγνωρίσεις τον περισσότερο "καλό" ή "κακό" σε μια "ιστορία"...:)

Valou

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2011
134
0
Αιγάλεω,Αγία Βαρβάρα
Συμφωνω απολυτα με τη τελευταια προταση σου..Οσο μιλαμε στο φορουμ ελπιζω να ανταλλασουμε αποψεις μιας κ ειμαι καινουρια κ εχω πολλες αποριες!!:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog