"Κόσμο ακούω και κόσμο δεν βλέπω..."

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Ρε παιδια... ξερει κανεις καποιο μερος προς ηλιουπολη-αργυρουπολη για ατα? καποιο παρκο ή κατι, οπου συχναζουν σκυλακια? να κοινωνικοποιηθουμε και εμεις λιγακι γιατι ο μικρος δεν εχει και παρα πολλες εμπειριες και οποιο βρισκουμε στο δρομο ή βιαζεται ή φοβαται... :(

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Εμείς θα βρισκόμαστε αύριο στην Αργυρούπολη σε μια φίλη μου που θέλει να γνωρίσει τον Λήο και μετά (λογικά κατα τις 10-11) αν ο καιρός είναι καλός μπωρεί να πάμε καμια βόλτα απο Υμμητό (τέρμα Διγενή Ακρίτα) αν θες να έρθεις στείλε μου το κινητό σου με ΠΜ να σε πάρω το πρωί τηλέφωνο αν θες να βρεθούμε εκεί.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Λοιπόν ακούω να μου πείτε τι ώρα θα είστε εκει.
Αν ξυπνήσουμε ορεξάτοι θα έρθω μόνο με την σκύλα γιατί ο άλλος να περπατήσει 5χλμ να έρθει εκει δεν μπορει :D
Δεν είναι σίγουρα αλλα αν έρθω θα με δειτε, 2-3 μονοπάτια είναι εκει πέρα...

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Εγώ λογικά αν είναι καλός ο καιρός θα πάω για μια μικρή βολτίτσα μιας και θα είμαι εκεί κοντά και δεν θέλω να τρέχω αλλού. Θα σου στείλω με ΠΜ το κινητό μου αν θες να έρθεις να με πάρεις τηλ αν είμαι εκεί και θες να έρθεις.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Δεν πειράζει. Εμείς πήγαμε και βρίκαμε και τον Βασίλη εκεί μαζί με την πανέμορφη Σόνυα. Περπατήσαμε λίγο το δρομάκι μετάγυρίσαμε πίσω και τώρα μόλις επέστρεψα σπίτι. Πολύ ζέστη πάντως σήμερα, αν το ξερα θα πήγαινα καμια παραλία τελικά. =)

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Δεν πειράζει. Εμείς πήγαμε και βρίκαμε και τον Βασίλη εκεί μαζί με την πανέμορφη Σόνυα.
Ωμ, μα τι ευγένεια :p

Καλά ήταν αν και μόνοι μας. Αντε την επόμενη με περισσότερα σκυλάκια!