Το παρακάτω αποτελεί απλώς σκέψεις και όχι αποφάσεις. Από πέρσυ αποφάσισα να μην πάρω δεύτερο σκύλο διότι μου φτάνει το Μουφ που δε νομίζω ότι πολυθέλει δεύτερο σκύλο. Σήμερα όμως είχα μια συζήτηση επ' αυτού με το φροντιστή του Μουφ. Γενικά το Μουφ έχει βελτιωθεί τρομερά μετά από τόση εκπαίδευση, αλλά κάνει ακόμα τα δικά του. Π.χ. σήμερα πάλι στη λαϊκή μαρτύρησα να ψωνίζω και να έχω από δίπλα το μουφιάζον Μουφ να μου τα πρήζει μέσα σε εφιαλτική ζέστη. Μετά πήγαμε κατευθείαν στο φροντιστήριο και τα 'λεγα του φροντιστή. Όλοι γενικά πιστεύουν ότι το Μουφ δεν είναι κυριαρχικό σκυλί, αλλά όσα γενικώς κάνει τα κάνει διότι του έχω υπερβολική αδυναμία που την εκμεταλλεύεται δεόντως. Ο φροντιστής είναι της γνώμης ότι αν πάρω κυριαρχικό σκύλο, θα επιβληθεί στο Μουφ και θα ησυχάσουμε όλοι.
Τώρα εγώ με τα παραπάνω φοβάμαι ότι ο κυριαρχικός θα επιβληθεί μεν στο Μουφ, θα επιβληθεί όμως και σε μένα και θα με καταπιέζουν και τα δυο μαζί. Οπότε η ερώτηση προς εσάς είναι τελείως θεωρητική: με ποια άποψη συμφωνείτε?
Υ.Γ. Όχι, δεν έφαγε μπιφτέκια το Μουφ, ούτε το τάισα ιδιαίτερα, έχασε μάλιστα άλλο μισό κιλό και έπρεπε να του μικρύνω το κολλάρο. Και στη βόλτα περπατάει μια χαρά με το λουρί.
Τώρα εγώ με τα παραπάνω φοβάμαι ότι ο κυριαρχικός θα επιβληθεί μεν στο Μουφ, θα επιβληθεί όμως και σε μένα και θα με καταπιέζουν και τα δυο μαζί. Οπότε η ερώτηση προς εσάς είναι τελείως θεωρητική: με ποια άποψη συμφωνείτε?
Υ.Γ. Όχι, δεν έφαγε μπιφτέκια το Μουφ, ούτε το τάισα ιδιαίτερα, έχασε μάλιστα άλλο μισό κιλό και έπρεπε να του μικρύνω το κολλάρο. Και στη βόλτα περπατάει μια χαρά με το λουρί.