Λοιπον, είπα να επαναφέρω το θεμα της κυριακάτικης σκυλοβόλτας (ναι... ζήλεψαμε τους Θεσσαλονικιούς )..... το έχουμε συζητήσει το θέμα αρκετές φορές με κάποιους απο σας και υπάρχει όλη η καλή διάθεση, αλλά στην πράξη ολο κάτι γίνεται και δε μας βγαίνει....
Ποιος είναι λοιπον μέσα γι'αυτή την Κυριακή?
Μιας και θα είναι (αν είναι) πρώτη φορά μετά απο πολύ καιρό, θα μπορούσαμε να παραμείνουμε στα κοντινά, και την επόμενη να πάμε και μακρύτερα...
Προτεινόμενα μέρη:
Βασιλικά κτήματα
Αλσος Συγγρού
Λυκαβηττός
Καμιά παραλία??
Αλλο μέρος?
Οποιος θέλει ας το δηλώσει εδώ και ας μου στείλει ΠΜ με το τηλεφωνο του να τον ειδοποιήσουμε που και πως αν τυχον δεν έχει ιντερνετ στο σπίτι. (ακομα κι εσείς που μου τα έχετε στείλει στο παρελθόν ξαναστείλτε τα γιατι άδειασα το inbox προσφατα).
Καλή σας μέρα!
Ποιος είναι λοιπον μέσα γι'αυτή την Κυριακή?
Μιας και θα είναι (αν είναι) πρώτη φορά μετά απο πολύ καιρό, θα μπορούσαμε να παραμείνουμε στα κοντινά, και την επόμενη να πάμε και μακρύτερα...
Προτεινόμενα μέρη:
Βασιλικά κτήματα
Αλσος Συγγρού
Λυκαβηττός
Καμιά παραλία??
Αλλο μέρος?
Οποιος θέλει ας το δηλώσει εδώ και ας μου στείλει ΠΜ με το τηλεφωνο του να τον ειδοποιήσουμε που και πως αν τυχον δεν έχει ιντερνετ στο σπίτι. (ακομα κι εσείς που μου τα έχετε στείλει στο παρελθόν ξαναστείλτε τα γιατι άδειασα το inbox προσφατα).
Καλή σας μέρα!