Κυνηγούν καμηλοπαρδάλεις για χόμπι...

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Σκοτώνουν καμηλοπάρδαλεις από... χόμπι! | www.tsekouratoi.gr

Η οικογένεια στέκεται περήφανα δίπλα από την καμηλοπάρδαλη που μόλις την πυροβόλησε από... χόμπι !
[FONT=&quot][/FONT]
Τουρίστες, όπως αυτοί που βλέπετε στη φωτογραφία πληρώνουν δεκάδες χιλιάδες λίρες για να κυνηγήσουν νόμιμα τον κομψό «γίγαντα» του ζωικού βασιλείου, την καμηλοπάρδαλη.

Δεν εχουμε οριο σε τιποτα τελικα :mad:

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Και εγω κατα του κυνηγιου ειμαι και δεν γινεται να μου πει καποιος το αντιθετο. ΓΙΑΤΙ να σκοτωσεις το αγριογουρουνο, τον λαγο, την μπεκατσα κλπ? Απο χομπι? Για διασκεδαση?? Πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω. Οταν ειδικα ακουσα απο καποιον τη φραση 'εγω το αγριογουρουνο δεν το τρωω, δεν μου αρεσει, το μονο που θελω ειναι να ακουσω το μπαμ και να το δω να πεφτει κατω" μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι!!!!

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
οτι του φανει του λολοστεφανη..... πλεον ενταξει δεν υπαρχει στοπ σε τιποτα....πραγματικα δε μου κανει εντυπωση,εχω δει τοσα πολλα οπως ολοι μας που ο,τι και να δω απο δω και περα ειναι σαν να το περιμενω...να δω που θα φτασει πια το ανθωπινο ειδος για να ικανοποιηθει...

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Και πολλοι μου λενε "Μας το παιζεις φιλοζωη ενω τρως κρεας" Οκ, εν μερη σωστο ειναι και αυτο αλλα τι να συγκρινουμε τωρα! Ουτε θα σκοτωνα ποτε εγω η ίδια για διασκεδαση ουτε θα ετρωγα ποτε καποιο ζωο που δεν προοριζεται για καταναλωση και ακομα χειροτερα απειλειται με εξαφανιση.

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
ο ανθρωπος ειναι στη κορυφη της τροφικης αλυσιδας και καλως η κακως το κρεας το χρειαζομαστε,απλα ισως οχι στη ποσοτητα που το εχουμε πια και σιγουρα ειμαι αντιθετη με το τροπο που ερχεται στο πιατο μας!
βεβαια οσο περισσοτερη η ζητηση, αντιστοιχη και η καταναλωση,οση περισσοτερη η καταναλωση τοσο αυξανομενο το κοστος,δε γινεται να κανουν ευθανασια σε ολα αυτα τα ζωα γιατι μιλαμε για εκκατομυρια και ο πιο φθηνος τροπος ειναι και ο πιο απανθρωπος δυστηχως για τα ζωα που ειναι ανημπορα μπροστα στη τοση κακομεταχειριση... το εχω συζητησει απειρες φορες και ποτε δε καταληγουμε πουθενα.....
σιγουρο ειναι πως τα χρειαζομαστε ολα αλλα με μετρο...

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
ο ανθρωπος ειναι στη κορυφη της τροφικης αλυσιδας και καλως η κακως το κρεας το χρειαζομαστε,απλα ισως οχι στη ποσοτητα που το εχουμε πια και σιγουρα ειμαι αντιθετη με το τροπο που ερχεται στο πιατο μας!
βεβαια οσο περισσοτερη η ζητηση, αντιστοιχη και η καταναλωση,οση περισσοτερη η καταναλωση τοσο αυξανομενο το κοστος,δε γινεται να κανουν ευθανασια σε ολα αυτα τα ζωα γιατι μιλαμε για εκκατομυρια και ο πιο φθηνος τροπος ειναι και ο πιο απανθρωπος δυστηχως για τα ζωα που ειναι ανημπορα μπροστα στη τοση κακομεταχειριση... το εχω συζητησει απειρες φορες και ποτε δε καταληγουμε πουθενα.....
σιγουρο ειναι πως τα χρειαζομαστε ολα αλλα με μετρο...
οχι απαραιτητα ολα
τελευταιες ερευνες εδειξαν οτι δεν εχουμε αναγκη το κρεας ουτε το γαλα που μας κανει πολυ κακο
αν θες γιατι εχω ηδη ενεβασει αλλου καποιες ομιλιες που τα εξηγουν ολα και δεν θελω να γινω κουραστηκος στειλε πμ να σου δειξω οτι δεν χρειαζεσαι τιποτα με μετρο απο ζωικα προιοντα

οσο για το γεγονος πλεον τιποτα δεν με συγκινει
ολα παιζουν οταν μιλαμε για ανθρωπους