Κυκλοφορεί δολοφονος (Βόλο με ένα μπουλτεριε σταφ)

HerBy

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2009
73
0
ΒΟΛΟΣ/ΜΑΓΝΗΣΙΑ
κυκλοφορεί ξένος υπήκοος (αυτό το λέω για να μην κατηγορηθώ ότι είμαι ρατσίστρια)στο πάρκο του ΑΓ.Κων/νου στο Βόλο με ένα μπουλτεριε σταφορντσαιρ, και το αφίνει ελευθερο δίνοντας του εντολή "ορμα" και το σκυλί ρίχνεται στα αδέσποτα.
αν είναι δυνατόν. Κινητοποιηθείτε παρακαλώ όσοι είστε από Βόλο αλλά προσοχή ο κύριος αυτός ίσως να είναι και αυτός επικύνδυνος. Αν το αντιληφθείτε τηλεφωνείστε αμέσως στο 100 η 108 (λιμενικό) και ζητείστε να έλθει είτε η ομάδα ΔΙας είτε το Λιμενικό να πάρει τα στοιχεία του κυρίου αυτού. Εχουμε κάνει αναφορά στην Αστυνομία και στην Εισαγγελία, ζητάμε μόνο τα στοιχεία του κυρίου από ΄κεί και πέρα αναλαμβάνει η δικαιοσύνη.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ούτε οι Scorpions τόσες περιοδείες ανά την Ελλάδα :D:D

Σόρρυ αλλά νομίζω πως είναι μούφα. Πριν λίγες μέρες πόσταρε κάποιος ακριβώς το ίδιο, μόνο που ήταν στο Χαλάνδρι και ο σκύλος ροτβάιλερ.

Όχι ότι δε γίνονται αντίστοιχα περιστατικά (και χειρότερα).

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
παιδια!!καθε μερα γινονται τετοια κ παντου!!!!!μην ειμαστε σιγουροι οτι ειναι μουφα,αλλα φυσικα ουτε κ σιγουροι οτι ειναι κ αληθεια.απλα ματια κ αυτια ανοιχτα!μπορει να ακουσουμε η να δουμε κατι.να ξερουμε τι να κανουμε.κ αυτοι παλι καλα που ειναι ζωα κ το κανουν φανερα....εχει αλλες μουσιτσες που μαζευουν τα αδεσποτα κ τα πηγαινουν σε δικους τους χωρους...

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
Εμενα αυτο μου κανει να ειναι μουφα.Ειναι μαλλον μερος του προγραμματος αυξησης ρατσισμου.(*ετσι το ονομαζω εγω).Ειναι απο τα πολλα που κυκλοφορουν κυριως απο στομα σε στομα και λενε οτι ενας μεταναστης εκανε το ταδε μπλα μπλα μπλα.Ενας τροπος να καταλαβεις οτι ειναι μουφα ειναι οτι ακουγεται για διαφορες πολεις και συνοδευται απο εκφρασεις εγω δεν ειμαι ρατσιστης αλλα .......Παντως ακομα και αν αληθευει το οτι ο ανθρωπος που το κανει δεν ειναι ελληνας δεν λεει κατι.Και ελληνες δινουν φολες στα αδεσποτα ή παρατανε τα δικα τους σκυλια στον δρομο μολις γερασουν.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Δεν προκειται καθολου για ραδιο αρβυλα. Ειδοποιησανε τη φιλοζωικη ομαδα να παρεμβει αλλα ειχε γινει αφαντος μεχρι να παει καποιος. Νεαρος αλλοδαπος ειπαν οτι ηταν. Το τραυματισμενο σκυλι ηταν σε αθλια κατασταση και μεταφερθηκε για ευθανασια.