Κτηνιατρείο που να δέχεται αδέσποτα

y1685

Member
30 Ιανουαρίου 2013
13
0
Καλησπέρα, χθες καθώς πήγαινα βόλτα τον σκύλο μου, βρήκα δυο μαύρα κουτάβια περίπου 3-4 μηνών, μάλλον κυνηγόσκυλα, παρατημένα σε μια ερημιά στον Άγιο Στέφανο. Τα φιλοξενεί ένας φίλος μου προσωρινά μέχρι να δούμε μήπως ενδιαφερθεί κανείς γιατί είναι κρίμα να μείνουνε στο δρόμο. Αύριο θα βάλω και φωτογραφίες και θα τις αναρτήσω σε σχετικά γκρουπ στο facebook. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κανείς κάποιον κτηνίατρο στις περιοχές 'Αγιος Στέφανος, Άνοιξη, Δροσιά που να δέχεται αδέσποτα ή έστω να κάνει καλύτερες τιμές. ευχαριστώ.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Με επιφυλαξη μιας και δεν ειμαι αθηναια, καπου εκει ομως δεν ειναι η Νατάσσα Καλογεροπουλου?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Λογικά, σε όποιον γιατρό και να τα πάτε, αυτή η πρώτη επίσκεψη, αν στοιχίσει κάτι, θα είναι ελάχιστο. Απλή κλινική εξέταση και σίγουρα αποπαρασίτωση έσω/έξω. Να πάρει 5-10-20 ευρώ το πολύ, για τα χάπια για τα σκουλήκια; Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι παραπάνω. Εμβόλια μετά από 10-15 μέρες. Και μέχρι τότε, έχετε χρόνο να το ψάξετε πιο ψύχραιμα.

Φτιάξε όπως λες φωτοαγγελίες και βάλτες όπου μπορείς. Μόνο παιδιά, να φροντίσετε να δοθούν τα κουτάβια με συμβόλαιο υιοθεσίας και υποχρέωση τσιπαρίσματος και στείρωσης.

[h=3]Χάσατε/ βρήκατε σκύλο?[/h]

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Με επιφυλαξη μιας και δεν ειμαι αθηναια, καπου εκει ομως δεν ειναι η Νατάσσα Καλογεροπουλου?
Εκεί κοντά είναι. Παρεμπιπτόντως είναι η γιατρός που περιέθαλψε την Ολυμπία, τη σκυλίτσα από το ΟΧ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΣΤΑΜΑΤΑΣ 38. ΠΕΡΙΟΧΗ. ΔΡΟΣΙΑ.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ. 2108134224. mobile: 6978446986. E-MAIL.
natasha@animalitu.gr

y1685

Member
30 Ιανουαρίου 2013
13
0
Τα πήγαμε στην Καλογεροπούλου, ήταν ο συνάδελφος της έκει όμως γιατί η ίδια λείπει διακοπές. Αν και τελικά δεν έκανε και καμιά ιδιαίτερη έκπτωση.

y1685

Member
30 Ιανουαρίου 2013
13
0
Εξέταση, εμβολιασμός και αποπαρασίτωση μέσα και έξω (αμπούλα και χάπια δλδ) και μας πήρε 75 ευρώ. Όταν είχα πάει τον δικό μου στον ίδιο γιατρό, για τον ετήσιο εμβολιασμό και μου είχε βάλει και αμπούλα, είχε πάρει 50 ευρώ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
50 για ένα. Για δύο, πόσα θα έπαιρνε;
Αλλά...εμβολιασμό γιατί έκανε;;;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Δεν στο έγραψα τυχαία στο πρώτο ποστ, ότι δεν θα κάνουν τώρα εμβόλια...:(
Τα κουτάβια φαίνονται βέβαια ήδη, περίπου πόσο σου είπε, δύο μηνών; Ποτέ δεν εμβολιάζεις αμέσως, κουτάβια που έχεις βρει στον δρόμο. Περιμένεις καμμιά 10αριά μέρες οπωσδήποτε, να δεις αν τυχόν, έχουν ήδη μολυνθεί με τύφο ή μόρβα. Αν ο μη γένοιτο, δεις διάρροιες, δεν περιμένεις να δεις δεύτερη και πως θα πάει. Εχεις φύγει τρέχοντας...

y1685

Member
30 Ιανουαρίου 2013
13
0
δεν είναι τόσο μικρά. είναι περίπου 4 μηνών και έχουν φτάσει ήδη τα 9.5 κιλά αν και είναι πολύ αδύνατα ακόμα. εδώ και 4 μέρες που τα έχω, φαίνονται υγιέστατα αν και το ένα είχε κάνει διάρροια προχθές γιατί καταβρόχθησε μια κονσέρβα του κιλού μέσα σε 3 δευτερόλεπτα (χωρίς υπερβολές). Το εμβόλιο της λύσσας δεν έκανε χθες, μου είπε σε ένα μήνα που θα είναι η επόμενη δόση των εμβολίων.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Αααα...έχουν τσουπώσει κάπως...δεν το πρόσεξα.
Εντάξει τότε. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να βρουν γρήγορα σπίτι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα