Κρεας ή ψαρι για ξηρά τροφη;

Barone

New Member
16 Ιουλίου 2013
2
0
Χαιρετώ το φορουμ!
περιμενουμε το νέο μας μέλος ενα αγγλικο μπουλντογκ σε λίγο καιρο! Διαβάζοντας στο φορουμ το θέμα διατροφής έχω καταλήξει στο ότι θα ήθελα να το αρχίσω για τροφη με fish4dogs για κουταβι! Η απορία μου ειναι η εξής: το κουταβι χρειάζεται καλύτερα διατροφή με βαση το ψαρι ή με κρεας οταν ειναι στην ανάπτυξη; Αν η βασική του τροφη ειναι μονιμα απο ψαρι (fish4dogs) ειναι ικανή να το βοηθήσει στην ανάπτυξη όσο μια αντίστοιχη με βάση το κρεας (παράδειγμα orijen);;;; Και αν αρχίσω με ψαρι βάση και του πηγαίνει, για πόσο να τη συνεχίσω; μπορεί και για μόνιμα; Υποθέτω σε αυτη την περίπτωση το κρεας θα συμπληρώνεται απο λιχουδιές, αλλα ειναι αρκετό για όλη του τη ζωή; Ευχαριστω

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
τιποτα δεν αντικαθιστα το κρεας... το ζωντανο το φρεσκο... απο κει και περα κοιταμε μια τροφη οσο το δυνατον πιο κοντα στη φυση του ζωου,,, ,,, τα ψαρια ειναι για τις γατες και τους ψαραδες,,, ,,,, εξαλλου πολλες τροφες με αρνι η κοτοπουλο ειναι ενισχυμενες με ιχθυελαια για τις βιταμινες και τα λιπαρα οξεα που εχουν,,,, οι λιχουδιες δεν ειναι διατροφη,,, συνηθως μικρες ποσοτητες χρησιμοποιουμε για την εκπαιδευση του σκυλου....

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Το καθε σκυλι εχει ιδιαιτερες προτιμησεις!
Εγω σε κουταβι αγγλικου μπουλντογκ θα εδινα οτι εδινε ο εκτροφεας του εφοσον του εχει κατσει καλα!
Οι τροφες που παρεθεσες ειναι αρκετα καλες! Για μενα καλη τροφη ειναι αυτη που καθεται σωστα στον σκυλο!
Ξεκινα με οριτζεν και αν του κατσει καλα μην την αλλαξεις!
Καλως να το δεχτειτε!

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Ότι και να επιλέξεις δεν υπάρχει πρόβλημα. Και οι 2 τροφές που αναφέρεις είναι πολύ καλές.
Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να αλλάζεις την πηγή της πρωτεΐνης κάθε τόσο. Να κάνεις ένα κύκλο δηλαδή.
Πχ δεν ταΐζεις ψάρι και αν δεις ότι κάθεται καλά,το ξεχνάς και δίνεις ψάρι για όλη του τη ζωή..

2,3,4,5 μήνες ψάρι, μετά κοτόπουλο, μετά γαλοπούλα, μετά βίσωνα κλπ
Μπορείς να είσαι στην ίδια εταιρία, αρκεί να αλλάζεις την πηγή της πρωτεΐνης.

Sent from my Galaxy NOTE II using tapatalk

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
εγω αναρωτιεμαι,,, τα αδεσποτα που βρησκουν καθε μερα στα σκουπιδια διαφορετικο φαγητο να φανε δεν τους καθονται καλα,,>>>....??? μην πω για τα σκυλια πολλων που τρωνε καθε μερα το πιατο της ημερας,,,,,!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Barone, να ελπίσουμε ότι το κουτάβι το περιμένεις από πάρα πολύ καλό εκτροφέα;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος