Κρέμασαν σκύλο στα Χανία

leonidas94

Active Member
5 Ιανουαρίου 2010
33
0
Καινούργια αποτρόπαια πράξη ........ Στα χανία κρεμάσαν ενα κόκερ σε ελία ....... Ο σκύλος ξεφυγε απο τον χωρο του ενώ ο ιδιοκτητης δεν ήταν σπιτι (βασικα δεν πολυκατάλαβα πως ξέφυγε) και βρέθηκε σε νηπειαγωγείο της περιοχής. Εκεί ενα παιδάκι το έδεσε γιατι ηξερε πως είναι απο σπιτι...... Το παιδάκι όμως ξαναμπήκε στο νηπειαγωγειο..... Σε διάστημα περίπου 2 ώρων άγνωστος πήρε το σκύλο και το κρέμασε ΕΛΕΟΣ !!!! Ο δράστης έχει επικυρηχθεί απο φιλοζωικό σωματείο έναντι 5.000 Ελπίζω στην πραδειγματική του τιμωρία ......

http://www.yanniskakanos.gr/reportaz/koinonika/195.htm

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Με όλα αυτά που έχω ακούσει για την Κρήτη.. δεν μου κάνει όρεξη να ξανά πατήσω όσο ωραία και αν είναι..

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Ρε τι μ@@@κες κυκλοφορούν στο κόσμο ????Εκει που αρχίζουν τα παιδιά και έχουν μια σωστή σχεση με τα ζώα (βλεπε το μικρό που το μάζεψε!) εκεί μας τα χαλάνε κατι τετοιοι τύποι....Τι να πω....Αισχος και ντροπή....

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
κάτι γίνεται στην Κρήτη και στη Ρόδο, τώρα τελευταία όσα άσχημα ακούω είναι από αυτά τα 2 μέρη.

Επειδή έχω κάνει διακοπές και στα 2 νησιά, ξέρω ότι οι πιο πολλοί δεν δίνουν φράγκο για τα σκυλιά. Αλλά ότι θα φτάσουν κάποιοι σε τέτοιο βαθμό ψυχανωμαλίας να πιάσουν ένα σκύλο και να τον κρεμάσουν δεν το φανταζόμουν.

Θα μου πεις, εδώ τα άλλα τα αποβράσματα στη Σαλαμίνα έδεσαν το σκύλο με σύρμα από ότι εξείχε, στο κρέμασμα θα κολλήσουν;; :confused::confused:

Τελικά, η Ελλάδα έχει πολύυυυ δρόμο ακόμα για να θεωρηθεί πολιτισμένη χώρα :(:(:(

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Τελικά, η Ελλάδα έχει πολύυυυ δρόμο ακόμα για να θεωρηθεί πολιτισμένη χώρα :(:(:(
Ενταξει για 10 μαλακες δν ειναι νομιζω πρεπον να αμαυρωνουμε ολη τν Ελλαδα και τον πολιτισμο της. Εφοσον η πλειοψηφια ειμαστε αντιθετοι στις φρικαλεοτητες αυτες.

Last edited:

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
άλλο ο πολιτισμός που είχε και άλλο ο πολιτισμός που έχει...

όμως δεν θέλω να επεκταθώ γιατί δεν αντέχω άλλο ψυχοπλάκωμα αυτές τις μέρες.

faraoulis

Active Member
3 Μαϊου 2010
41
0
Έλεος...και το χειρότερο είναι ότι και να πιάσουν τον υπεύθυνο δεν θα του κάνουν τίποτα το πιθανότερο..

aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
Αν κρεμούσε άνθρωπο τα ισόβια τα είχε σίγουρα βέβαια ποίος είναι αυτός που αποφασίζει αν θα αφαιρέσει την ζωή ενός συνανθρώπου του
θα τον έβγαζαν παραφρόνων και τρελό όλο το πανελλήνιο θα συζητούσε εβδομάδες επί εβδομάδων για τον κρεμαστή των χανιών θα έβγαιναν στα παράθυρα θείτσες εξαδέλφες παλικάρια και πρωτοπαλίκαρα να μιλήσουν για τον άρρωστο συνάνθρωπο τους που μια καλήμερα του έλεγαν στο χωριό και η αλήθεια ήταν λίγο κουζουλός
Θα μιλούσαν με την φρίκη να χορεύει στην ίριδα των ματιών του
Αλλά συγγνώμη ξέχασα ένα σκυλί κρεμάστικε έλααααααααα μωρέ και σίγα τι ψυχή έχει ένα σκυλί αλλά βέβαια επειδή δεν μιλάει την γλώσσα μας και επειδή εμείς δεν μπορούμε να το καταλάβουμε δεν έχει ψυχή
Γιατί μια τέτοια πράξη να μην δικάζεται ακριβώς όπως μια ανθρωποκτονία ;
Αηδία με πιάνει που εγώ και αυτός είμαστε και οι δυο άνθρωποι

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ενταξει για 10 μαλακες δν ειναι νομιζω πρεπον να αμαυρωνουμε ολη τν Ελλαδα και τον πολιτισμο της. Εφοσον η πλειοψηφια ειμαστε αντιθετοι στις φρικαλεοτητες αυτες.
Σωστά, αλλά δυστυχώς οι 10 μαλάκες δίνουν κακό όνομα στους υπόλοιπους εμάς. Γι' αυτό κι όταν έκανα αίτηση να πάρω σκύλο από σωματείο απεταξάμην τους 10 Έλληνες μαλάκες διότι αλλιώς σκύλο μόνο σε φωτογραφία θα έπαιρνα. :(

Άρη, όποιος βασανίζει ζώα θεωρείται από τους ψυχιάτρους παράφρων και για δέσιμο και επίσης μέλλων κακοποιός κατά ανθρώπων....

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
10 ανεγκέφαλοι στην κρήτη, 10 εδώ, 10 εκεί, 10 παραπέρα.....
Εϊμαι ο μόνος που δεν βλέπει μόνο 10, αλλά ένα τεράστιο ποσοστό του πληθυσμού αυτού του τοπου;

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
10 σε καθε νησι 10 σε καθε πολη. Απλα παντα το κακο δημοσιοποιειται.
Το καλο που κανουν τα εκατομυρια αλλοι ομως ποτε.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Όχι, αλήθεια είναι. Οι Έλληνες είναι φοβερά σκληροί με τα ζώα, από αδιάφοροι μέχρι εγκληματίες. Κι εμείς εδώ μέσα είμαστε δυστυχώς μειοψηφία, φωνή βοώντος εν τη ερήμω.... :(

bianca122

Active Member
15 Απριλίου 2010
36
0
βολος
και ποσα ακομα γινετε και δεν βγαινουν στο φως της δημοσιοτητα ,εαν δεν αλλαξει ο νομος να γινει πιο σκλυρος και βασικα να εφαρμοδετε αυτα τα εγγληματα δεν θα σταματησουν .Πιστευω οτι πρεπει να φωναζουμε ξανα και ξανα καποια στυγμη θα μας ακουσουν ,για να κερδισεις ενα πολεμο πρεπει να δωσεις τις μαχες .
Εστειλα πολλες φωτογραφιες κακοποιηση που εγινε εναντι σκυλακια σ'ενα γαλλικο σιτε τους ζητησα να υπογραψουν και εκεινοι για να αλλαξει ο νομος ,τους ειπα να το δειξουν οπου μπορουν και να μας βοηθησουν με οποιο τροπο μπορουν. Βεβαια και εκει συμβαινει αλλα πολυ λιγα και τημωρουνται πολυ αυστηρα .
Καθε ανθρωπος δεν ειναι υπογρεωμενος να αγαπα τα ζωα αλλα κανενα δεν εχει το δικαιωμα να τα πειραξει να τα χτυπησει ,να τα σκωτοσει εχουν και αυτα δικαιωμα στη ζωη οπως ολα τα πλασματα

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Δεν έχεις δίκιο. Φταίνει χιλιάδες Έλληνες για την έλλειψη πολιτισμού... γιατί φταίνε και ΟΛΟΙ όσοι δεν μιλάνε.

Θυμάστε πριν χρόνια τον φόνο στην Σαντορίνη;
Περιλυπτικά, μέσα στο κατακαλόκαιρο ένας ψυχοπαθείς τσακωνόταν (μέσα στην πόλη) με την φίλη του. Κάνει ένα διάλειμα κατά τις 2:30 και πάει έξω και αποκεφαλίζει τον σκύλο της κοπέλας με τσεκούρι (τον είδαν πολλοί γείτονες).

Το απόγευμα στις 5:30 αποκεφάλισε την κοπέλα με το ίδιο τσεκούρι.

Σε πολιτισμένη χώρα ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΞΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (μετά τον αποκεφαλισμό του σκύλου, οι γείτονες θα φρόντιζαν να συλληφθεί).

Σε πολιτισμένη χώρα η κοπέλα θα ζούσε.

Δεν είμαστε ούτε κατά διάνοια πολιτισμένη χώρα. Όταν έγινε το συμβάν, ΚΑΝΕΝΑΣ (ούτε οι δημοσιογράφοι ούτε κανείς άλλος) δεν απόρησε γιατί οι γείτονες ΔΕΝ ειδοποίησαν την αστυνομία για το συμβάν με τον σκύλο.... φάνηκε σε όλους φυσιολογικό να σιωπούν οι γείτονες.
Μάλιστα, πιστεύω πως οι περισσότεροι Έλληνες που το είδαν στις ειδήσεις ΔΕΝ απόρρησαν γιατί οι γείτονες δεν πήραν την αστυνομία για τον σκύλο. Με ΟΣΟΥΣ το έχω συζητήσει, μόνο ΕΓΩ απόρησα πως επέτρεψαν να σκοτώσει τον σκύλο μπροστά τους και να συνεχίζει ανενόχλητος....

Μα γιατί έπρεπε να σφάξει την κοπέλα για να "ανακατευτούν" οι γείτονες;;;;;; Και γιατί αυτό δεν εντυπωσίασε κανέναν;;;;;

Ξέρετε γιατί;
Γιατί ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ.

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
μπράβο σου τα είπες πολύ σωστά...

άραγε θα εκπολιτιστούμε ποτέ;; και το κακό είναι ότι σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη στην αρχή προπορευόμασταν, στη συνέχεια όμως πατώσαμε... :( :( :(

ο αδύναμος κρίκος την πληρώνει πάντα, όπου στην συγκεκριμένη περίπτωση όπως και σε τόσες άλλες ήταν ο καϋμένος ο σκυλάκος :mad::mad::mad:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Συμφωνώ απόλυτα και προσθέτω: Τόσον οι γονείς του συγκεκριμένου δολοφόνου - ψυχοπαθούς, όσο και η μικρή κοινωνία του χωριού του (νομίζω Κομοτηνή?) ήξεραν το βαθμό της ψυχικής του αναταραχής (είχε νοσηλευτεί κλπ.) και κανείς δεν είχε προνοήσει.
Μιάς και είμαστε στο συγκεκριμένο forum, όταν με πιάνει τρέλλα με όλα αυτά τα θέματα που διαβάζουμε και βλέπουμε, σκέφτομαι ότι ΕΙΔΙΚΑ στους ανθρώπους ίσως θα έπρεπε να γίνεται ...επιλεκτική εκτροφή.

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Συμφωνω και εγω. Απλα θεωρω πως ειναι αλλα τα ζητηματα που εκφραζουν την μη πολιτιστικη πλειοψηφια της Ελλαδας.
Οχι πως αυτα δν ειναι...
Αλλα ειλικρινα δν εχω δει ποτε να δειχνει η τβ ανθρωπους σαν κ μας να ταιζουν αδεσποτα η να τα πηγαινουν σε γιατρο.
Πολυ σπανιες περιπτωσεις.
Για αυτο και γινετε αμεσως ειδηση το κακο. Οπως στην προκειμενη περιπτωση.
Τωρα σε οτι αφορα το νομοθετικο πλαισιο της χωρας μας αφηστε το καλυτερα. ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Δεν γραφονται τα όσα σκέφτομαι...Το μονο που μπορώ να πώ είναι πόσο με θλίβει το οτι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, από εμας, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους, δεν λογαριάζουν κανέναν και τίποτα.Κι αυτό το διδάσκει η ίδια η κοινωνία που ζούμε, έτσι λειτουργεί. Δεν μπορώ να μην αντισταθώ σε αυτό το καθεστώς.Ισως έπρεπε να γεννηθώ σε κάποια άλλη εποχή...

cgri1976

Well-Known Member
Δεν γραφονται τα όσα σκέφτομαι...Το μονο που μπορώ να πώ είναι πόσο με θλίβει το οτι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, από εμας, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους, δεν λογαριάζουν κανέναν και τίποτα.Κι αυτό το διδάσκει η ίδια η κοινωνία που ζούμε, έτσι λειτουργεί. Δεν μπορώ να μην αντισταθώ σε αυτό το καθεστώς.Ισως έπρεπε να γεννηθώ σε κάποια άλλη εποχή...
+1000