Κούρεμα maltez

mmitsi

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2011
122
0
paros
Επειδή δεν είχα σκύλο μεχρι τώρα που να χρειαζόταν κούρεμα ενώ τώρα έχω, άρχισα να ψάχνω .Υπάρχουν δύο groomer στην περιοχή. Η μια κουρεύει απλός τον σκύλο χωρίς μπάνιο και είναι φτηνή. Η άλλη τον κάνει μπάνιο και είναι πιό ακριβή.Ποιός είναι ο σωστός τρόπος και πόσο κάνει περίπου...
Δεν ειναι η ώρα ακόμα για κούρεμα αλλά θέλω να ξέρω.

mmitsi

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2011
122
0
paros
Ναι, είναι αναγκαίο να λουζεται ενας σκύλος πριν το κουρεμα. Αυτό ρωτώ.Ποιός είναι ο πιο σωστός τρόπος.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Τα μαλτεζ δεν κουρευονται,καλλωπιζονται μονο.
Αν το πας στην κυρια που δεν τα κανει μπανιο τι θα το κανει,θα παρει την μηχανη και θα το κουρεψει?

mmitsi

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2011
122
0
paros
Γνωστή μου που έχει και αυτή μαλτέζ το πήγε και το κούρεψε κατευθείαν.Ενώ η άλλη το λουζει και το κουρεύει όπου χρειάζεται.Αυτο ρωτώ ποιός τρόπος είναι σωστός. Καλλωπίζεται τι εννοείς.Συγνωμη για τις ερωτήσεις μου αλλά είμαι άσχετη με αυτά.

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
295
264
KORYDALLOS
Να ρωτησω κατι?καλα το κουρεμα ,αλλα μπανιο δεν μπορεις να του κανεις εσυ ?καθε αρχη και δυσκολη,αλλα μετα συνηθιζετε και οι δυο..και μετα το πας μονο για κουρεμα.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Κανουμε μπανιο το σκυλακι,το στεγνωνουμε βουρτσιζοντας το και μετα με το ψαλιδι κανουμε λιγο τα πατουσακια και οπου χρειαζεται λιγο κοντυμα.
Θα πρεπει να αφαιρεθουν οι τριχες απο τα αυτια και να αδειασουν οι πρωκτικοι αδενες.
Προσοχη,δεν κοβουμε τις τριχες κατω απο τα ματια,τις αφηνουμε να μακρυνουν σιγα σιγα.
Επισης καθαριζουμε και τις τριχες απο ποπο και πιπι.

mmitsi

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2011
122
0
paros
Ευχαριστώ πολύ.Αυτό το κάνει η δεύτερη κυρία.Πόσο κάνει αυτό γνωρίζεις;

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
25 με 30 ευρω αν το σκυλακι ειναι σε καλη κατασταση,δηλαδη δεν ειναι γεματο κομπους.

mmitsi

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2011
122
0
paros
Σε ευχαριστώ πολύ. Δεν είναι ακόμα καιρός να καλλωπιστούμε αλλά καλό είναι να γνωρίζω κάποια πράγματα.