Κούρεμα beagle/basset

vayia

New Member
11 Μαϊου 2010
3
0
Γεια!Είμαι καινούρια στην παρέα!Έχω ένα μπασταρδεμένο beagle-basse- και διάφορα άλλα έχιε μέσα.. Λοιπόν το καλοκαίρι μπαίνει σιγά σιγά.. Και άρχισε να ρίχνει τρίχα..Νομίζω πως είναι η καταλληλότερη στιγμή για κούρεμα... Ως φοιτήτρια δεν έχω και πολύ φράγκο να ρέει... ΑΝ ξέρει κάνείς κάτι φτηνό στο κέντρο Θεσσαλονίκης θα μουν πολύ χαρούμενη.. και με φτηνό εννοώ κάτω από 30 euro thanks!xxx

Last edited by a moderator:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
To σκυλακι που εχεις ειναι διασταυρωση απο φυλες που δεν κανει να κουρευονται!
Καλως ηρθες!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Τι τρίχα έχει το σκυλάκι σου και θες να το κουρέψεις;
Οι φυλές που ανέφερες πάντως δεν θέλουν κούρεμα!Μόνο χτένισμα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Το μόνο κούρεμα που μπορώ να φανταστώ, είναι σε επίπεδο γουλί :shock:
Με το κούρεμα δεν σταματάει η τρίχα να πέφτει.
Χτένισμα πολύ, απομάκρυνση νεκρών τριχών με βρεγμένο wettex και σπάνια μπάνιο.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Μην το γελατε...Χθες μου ειπε μια κοπελα οτι ξυριζει το golden της καθε καλοκαιρι.:shock:

Vayia
To σκυλι σου δεν ειναι απο αυτα που θελουν κουρεμα. Για την τριχα χτενιζουμε,σκουπιζουμε και περιμενουμε να περασει αυτη η φαση.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μην το γελατε...Χθες μου ειπε μια κοπελα οτι ξυριζει το golden της καθε καλοκαιρι.:shock:
Που να σου πω ότι έχω δει κουρεμένο boxer! :-|

Vayia
To σκυλι σου δεν ειναι απο αυτα που θελουν κουρεμα. Για την τριχα χτενιζουμε,σκουπιζουμε και περιμενουμε να περασει αυτη η φαση.
Έτσι ακριβώς ;)
Αν υποπτεύεσαι ότι έχει αφύσικη τριχόπτωση κάνεις και μια επίσκεψη στο γιατρό (για εξέταση, όχι για κούρεμα!)

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Που να σου πω ότι έχω δει κουρεμένο boxer!
Τι να κουρεψεις??? Αυτα καλα καλα δεν εχουν τριχωμα! :p

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Οταν μου ερχονται ιδιοκτητες σκυλων με διαφορες φυλες που κανονικα δεν κουρευονται, καθομαι και τους εξηφω διαφορα- μαλλιαζει η γλωσσα μου- αλλες φορες πιανει- αλλες οχι.
Εχω μεταπεισει πολλους ιδιοκτητες Westie, οτι δεν πρεπει να κουρευονται, αλλα να στριπαρονται τα σκυλια τους.
Αλλα σε μερικους καθεσαι και λες και λες και λες- και μετα σου λενε, καλα ολα αυτα= αλλα εμεις θελουμε να ειναι πολυ κοντα το μαλλι του, επειδη μαδαει!!!!
Τωρα θα μου πειτε, οτι κανω εγκληματα, οταν κουρεβω σκυλια, που κανονικα δεν κουρεβονται- αλλα εαν δεν το κανω εγω, θα ψαξουν αλλων- και το μονο σιγουρο ειναι, οτι θα βρουνε καποιον να τους το κουρεψει.
Και ετσι το κανω εγω! Γιατι να χασω εγω τον πελατι??

vayia

New Member
11 Μαϊου 2010
3
0
ευχαριστω για τα comment σας παιδια! δεν ξερω κατα ποσο θελει η δεν θελει κουρεμα.. εννοω οτι ειναι διασταυρωση πολλων φυλων. ο σκυλος σε καμια περιπτωση δεν ειναι κοντοτριχος εχει πολύ μαλλί, και τελοσπαντων θα ρωτησω αν χρειαζεται σε καποιον κτηνιατρο..
αλλα μηπως ξερετε καπου που να κουρευουν φτηνα, αν τελικα το σκυλι χρειαζεται?
ευχαριστω και παλι!
φιλια
α και δεν μιλαμε για πολλη τριχα...
μιλαμε για πολη πολλη πολλη τριχα....................

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
ευχαριστω για τα comment σας παιδια! δεν ξερω κατα ποσο θελει η δεν θελει κουρεμα.. εννοω οτι ειναι διασταυρωση πολλων φυλων. ο σκυλος σε καμια περιπτωση δεν ειναι κοντοτριχος εχει πολύ μαλλί, και τελοσπαντων θα ρωτησω αν χρειαζεται σε καποιον κτηνιατρο..
Υπάρχουν πάρα πολλά μακρύτριχα σκυλιά που δεν κάνει να κουρεύονται, αν μη τι άλλο είναι και επικίδυνο, γιατί έχου υποτρίχωμα το οποίο τα προστατεύει από τη ζέστη ή το κρύο. Λόγω αυτού του υποτριχώματος μαδάνε κι όλας αρκετά όταν το αλλάζουν 2 φορές το χρόνο.

vayia

New Member
11 Μαϊου 2010
3
0
τελικα αποφασισα να μη τον κουρεψω... τηα υποφερουμε για λιγες μερες αλλα τι να κανεις :p ευχαριστω σε ολους:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα