Κουτσαίνει το Σαρ πέι μου!

skordeal

Active Member
14 Ιανουαρίου 2011
36
0
γεια σας παιδια!!!εχω το εξης προβλημα......εχω ενα σαρπει 4 μηνων τωρα και εδω και 20 μερες κουτσαινει....αρχικα νομιζα πως ηταν απο ενα μικρο πεσιμο απο την αγκαλια μ εδω και καποιες εβδομαδες που κουτσαινε αρχικα απο το αριστερο ποδι μετα απο λιγες μερες απο το δεξι και μετα ηταν μια χαρα...το εβγαλα καποιες βολτες και την κυριακη συγκεκριμενα αρχισε να χανακουτσαινει..το πηγα σε γιατρο που το ειχε χαναδει μετα το πεσιμο και μου ειπε πως πολυ πιθανον ειναι προβλημα λογο της αναπτυξης και μου εδωσε ασβεστιο και ενα χαπι για την ενδυναμωση τον χονδρων και πληρης ακινησια!!απο τη δευτερα ομως βλεπω μια σταθερη κατασταση ισωσς και χειροτερη!!!εχετε κατι να προτεινετε??

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Φιλε μπορεις παντα να πας σε εναν αλλο γιατρο για μια δευτερη γνωμη. Σε ποια περιοχη εισαι ? Ισως καποια μελη να ξερουν να σου συστησουν καποιο γιατρο. Μακαρι να μην ειναι κατι το σοβαρο, περαστικα στο κουκλι.

skordeal

Active Member
14 Ιανουαρίου 2011
36
0
ευχαριστω.........ειμαι κερκυρα και φαινομενικα πηγα στον πιο καλο γιατρο που λεμε εδω αλλα πανω κατω μικρες οι διαφορες!!!!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ρωτα τον εκτροφεα σου εξετασεις δυσπλασιας εχει κανει στους γονεις? Αυτος τι σε συμβουλευει να κανεις?
Υποτιθεται τα κουταβια που πουλαει ειναι ο κοπος τοσων χρονων εκτροφης, το μερακι του.
Η τσεπωσε το χρημα κ μην τον ειδατε?
Να πας και σε δευτερο γιατρο κ εν αναγκη να κατεβεις και στην Αθηνα. Μην το αμελησεις αλλο μην του μεινει κανενα κουσουρι και ψαχνεσαι.

dimitris73

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2010
419
0
Και εάν σου πέφτει η Αθήνα μακρυά, έλα Γιάννενα και μπορώ να σου στείλω τηλέφωνα γιατρών.
Μη το αφήνεις έτσι πάντως το πιτσιρίκι, περνάει ο χρόνος.