Κουτσαίνει... θέλω τη γνώμη σας!!

skordeal

Active Member
14 Ιανουαρίου 2011
36
0
το σαρπει μ ειναι 3 μισι μηνων και πριν 1 εβδομαδα τον πηρα αγκαλια να τον αφησω στο δωματιο μου και μολις φτασαμε και πγα να τον αφησω σιγα σιγα απο το 1 μετρο πεταχτηκε και επεσε κατω......αρχικα κουτσαινει πολυ αλλα μεσα σε 30 λεπτα ηταν μια χαρα.......πηγα βεβαια τον γιατρο και μου ειπε πως σπασιμο δεν ειναι σιγουρα και πως αντε να ειναι μια κακωση αλλα δνε θελει να του δοση τπτ αντιφλεγμονοδεσ γιατι ειναι μικρο!!μου ειπε να μην το πηγαινω βολτες και θα ηρεμισει αλα εγς το βλεπω το ιδιο μην πω και χειροτερα!!κουτσαινει δλδ ελαφρια.....τι γνωμη εχετε?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
μία εβδομάδα κουτσαίνει?
τότε να πάς κτηνίατρο ορθοπεδικό

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
γενικά σε αυτά τα θέματα μιλάει ο κτηνίατρος αφού εξετάσει τον σκύλο και όχι ο κάθε ένας απο ένα φόρουμ

όμως
συνηθίζουν τα κωλόσκυλα να επιμένουν σε κάποια συμπεριφορά επειδή βλέπουν ότι κερδίζουν το ενδιαφέρον σου
χαρακτηριστικά να αναφέρω ότι κάποτε καρφώθηκε ένα μυτερό κλαδάκι στο πόδι της δικιάς μου και κούτσαινε ,βεβαια
εγώ που έτρεξα και "πανικοβλήθηκα" αφού το έβγαλα και διαπίστωσα ότι είναι οκ ησύχασα
αυτή όμως κάθε τόσο πέρναγε απο μπροστά μου και "έκανε" πως κουτσαίνει
...βέβαια αν πέταγα το μπαλάκι έφευγε άνεμος και δεν κούτσαινε καθόλου όπως και όταν την φώναζα για "μάσα τάιμ"

συνεπώς μπορεί και να σε δουλευει
αν και δεν μοιάζει για τέτοια περίπτωση

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ευαίσθητα κοκαλάκια 3,5 μηνών!

Μάλλον θα πρέπει να το παρακολουθήσεις και αν επιμείνει θα πρέπει να μιλήσεις με τον κτηνίατρο σου για να τον ρίξει μια ματιά!

Να μην τον ξαναπάρεις αγκαλιά όταν τον μεταφέρεις!4 ποδαράκια έχει, ας περπατήσει!

fantom14

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2010
70
0
ΑΘΗΝΑ
Εμενα κουτσαίνε 2 εβδομαδες στο μπροστινο του ποδι υστερα απο ενα αλμα που εκανε και μια ανωμαλη προσγειωση αφου ειδα οτι δεν περνουσε τον πηγα στον γιατρο ωστοσο τον ειχα περιορισμενο για να ξεκουραζεται απο την 1 εβδομαδα τα παντα ηταν καθαρα ουτε σπασιμο ουτε τιποτα απλα φοβοτανε να το πατησει. σου προτεινω την ξεκουραση- ακινησια οσο μπορεις να το επιβαλεις σε ενα σκυλακι (σε κανενα κλουβακι μεταφορας) και αν δεις οτι δεν παει αλλο ορθοπαιδικος κτηνιατρος επειγοντως.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Να εισαι πιο προσεκτικος μην του μεινει κανα κουσουρι. 1 μετρο που πηδηξε
3 μηνων κουταβι δεν ειναι λιγο. Περιορισε τον σε ενα crate για καμια βδομαδουλα και να
βγαινει για λιγο καθημερινα μπας και στρωσει το ποδαρακι του χωρις φαρμακα. Αν συνεχισει
ισως χρειαστει ακτινογραφια.

Ρωτα και τον εκτροφεα σου, τι συστηνει αυτος σε τετοιες περιπτωσεις? να μαθαινουμε και εμεις!

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
σιγουρα πρεπει να πας στο κτηνιατρο, περα απο αυτο δε πρεπει να του κανεις ολα τα χατιρια τωρα που ειναι ετσι γιατι σιγουρα θα το εκμεταλευτει. αν ηταν κατι σοβαρο το σκυλι δε θα ειχε διαθεση η θα γκρινιαζε...

skordeal

Active Member
14 Ιανουαρίου 2011
36
0
υστερα απο λιγες μερες περιορισμενων κινησεων και λιγο ασβεστιο που μου ειμαι ο γιατρος ειναι εμφανως σχεδον καλα!!!!λογικα ηταν αυτο που μου ειπατε οι περισσοτεροι.......να μην κανει πολλες κινησης!!ευχαριστωωωωωωωωωωωωω