Κουταβι και δουλεια συνδυαζονται???

Eua2509

Member
14 Μαρτίου 2013
6
0
Σκεφτομαστε με τον αντρα μ να παρουμε ενα κουταβακι ροτβειλερ. Εχουμε μεγαλωσει και δυο με σκυλια και τα θεωρουμε καταπληκτικη παρεα . το κακο ειναι οτι δουλευουμε απο τις 8 μεχρι τις 4 οποτε το σκυλι θα μενει μονο του αυτες τις ωρες, τις υπολοιπες ωρες θα το εχουμε αυνεχεια μαζι μας. Μηπως ομως τελικα το γεγονος οτι θα λειπουμε 8-9 το κανει δυστυχισμενο

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Κοίτα και το δικός το πρόγραμμα είναι κάπως έτσι και ο σκύλος καλά είναι.
Ξέρεις από ποία πηγή θα πρέπει να πάρεις σκύλος;

Eua2509

Member
14 Μαρτίου 2013
6
0
Κοίτα και το δικός το πρόγραμμα είναι κάπως έτσι και ο σκύλος καλά είναι.
Ξέρεις από ποία πηγή θα πρέπει να πάρεις σκύλος;
Menw sto ekswteriko kai edw ta skulia ta pairnoume apo ektrofeis

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Εύα κάνε ένα καλό και γράφε Ελληνικά.
Που μένεις;
Πάντως θέμα με την ώρα δεν θα έχεις και εγώ εδώ τον μικρό τόσο τον αφήνω μόνο του είναι μα χαρά.
Μην βάζεις το χέρι στην φωτία ότι μόνο από εκτροφείς αγοράζουν στο εξωτερικό έξω είμαι και τα βλέπω.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Ας πάρει ό ένας από τους δύο άδεια για μερικές ημέρες όταν θα έρθει το κουτάβι σπίτι, για να γίνει η απαραίτητη προσαρμογή και μετά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους με ένα crate για σύμμαχο :)

MariosVN

Active Member
14 Μαρτίου 2013
32
0
Στο εξωτερικό είναι τόσο ενημερώμενοι??Καμία σχέση με εμάς.
Βασικά υπάρχουν pet shop που πουλάνε ζώα?

Eua2509

Member
14 Μαρτίου 2013
6
0
Ας πάρει ό ένας από τους δύο άδεια για μερικές ημέρες όταν θα έρθει το κουτάβι σπίτι, για να γίνει η απαραίτητη προσαρμογή και μετά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους με ένα crate για σύμμαχο :)
Συγνωμη για τα greeklish μενω Σουηδια, εχουμε ρωτησει δεν πουλανε σκυλια βαση νομου τα petshop

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Στο εξωτερικό είναι τόσο ενημερώμενοι??Καμία σχέση με εμάς.
Βασικά υπάρχουν pet shop που πουλάνε ζώα?
Κανόνικα Μάριε θες να σου στείλω Φωτο; BYB έχει, απλά εδώ έχει ποίο πολύ ενημερωμένο κόσμο. Πως είναι Έλλαδα καμία σχέση. Κάνε μία αναζητηση για καταφύγια Αγγλία και θα δεις ή Ακόμα και στης ΗΠΑ.

Μπράβο στου Σουηδούς, εδώ Αγγλία πάντως έχω δει

Eua2509

Member
14 Μαρτίου 2013
6
0
Κανόνικα Μάριε θες να σου στείλω Φωτο; BYB έχει, απλά εδώ έχει ποίο πολύ ενημερωμένο κόσμο. Πως είναι Έλλαδα καμία σχέση. Κάνε μία αναζητηση για καταφύγια Αγγλία και θα δεις ή Ακόμα και στης ΗΠΑ.

Μπράβο στου Σουηδούς, εδώ Αγγλία πάντως έχω δει
Νομιζω ουτε γατες πουλανε στα petshop μονο ψαρια και πουλια πουλανε

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
επειδη εχω κουταβι τωρα εγω ειμαι συνεχεια μαζι του. στην αρχη θα χρειαστει ενας απο τους 2 να παρει αδεια οπωσδηποτε. δεν θα μπορεσει το κουταβι να μεινει μονο του 8 ωρες.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
το κουταβι,, αναλογα και το χαρακτηρα του,, μπορει να κανει δυστυχισμενους τους γειτονες αν αισθανεται μοναξια και βαλει την κασετα γαβ..γαβ..γαβ,, οπως επισης θελει προσοχη το που θα το αφησεται,, δηλαδη θα θελει να ξηλωσει μεχρι και τα πατωματα και τους τοιχους,, αναλογα το κουταβι βεβαια,, εγω παντως ειχα τσακωθει με ολη τη γειτονια με τα γαυγισματα της ==))

Eua2509

Member
14 Μαρτίου 2013
6
0
Δεν ειναι λιγο απανθρωπο να το εχω οχτω ωρες σε ενα κλουβι

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Δεν ειναι λιγο απανθρωπο να το εχω οχτω ωρες σε ενα κλουβι
Καθόλου... εξάλλου εσύ σαν πιο νοήμων, ξέρεις ότι όλο αυτό γίνεται για το καλό και των δύο μερών.

Κάποια στιγμή, όταν θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σου, το σπίτι θα είναι όλο δικό του:)

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Απο τις 8 μέχρι τις 4 ειναι πολλές ώρες για crate. Θα χρειαστείς πάρκο ή ενα χώρο όπου δεν θα μπορει να κανει ζημιες και θα μπορει να μείνει χωρίς να κινδυνεύει το ίδιο.

Judy Garland

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
89
0
όχι, δεν μπορεί να μένει μόνο του 8 ώρες,
σκέφτεστε να πάρετε έναν ενήλικο σκύλο;
που θα εκτιμήσει και την ησυχία που θα του δώσετε.

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
8 ωρες στο crate και κουταβι ειναι πολλες,
αν μπορεις να του δωσεις λιγο παραπανω χωρο,πχ χωρισε ενα δωματιο στη μεση
ή αν εχεις καποιο μικρο δωματιο ,αστω μεσα ελευθερο με μερικα παιχνιδια.
στο crate μεσα ενα κουταβι και τσισα θα κανει και κακα τοσες ωρες
αντε με το καλο

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Τους πρωτους 2 μηνες καλο ειναι να το εχεις σε ενα παρκο, το οποιο σιγα σιγα επειδη μιλαμε για ροττβαιλερ θα πρεπει να το ενισχυσεις για να μην μπορει να βγει εξω. Το παρκο ειναι ικανοποιητικος χωρος για ενα κουταβαι 10 κιλων, οπου θα εχει και παιχνιδια και χωρο για τις αναγκες του.

Μετα τους 4 μηνες αναλογα με την συμπεριφορα του αποφασιζεις τι θα ακολουθησει. Τωρα αν εχεις την δυνατοτητα να του ετοιμασεις καποιον χωρο ο οποιος θα ειναι εσωτερικος και θα ειναι προστατευμενο το κουταβι απο το να κανει καποια ζημια που θα στοιχισει και σε σενα και σε αυτο τοτε πολυ καλα θα κανεις.

Οι περισσοτεροι δουλευουμε 8 ωρες το πρωι, αλλα τα καταφεραμε μια χαρα στο να μεγαλωσουμε υγειη σκυλακια. Αν βρεις και καποιον γειτονα ή φιλο ο οποιος θα μπορει να το βγαζει για λιγο εξω μεχρι να γυρισετε θα ειναι πολυ καλυτερα βεβαια.

Οπως και να εχει στην αρχη μπορει να εχετε γαυγισματα οταν θα λειπετε, τα οποια θα σταματησουν μετα απο καποιο καιρο αναλογα με το κουταβι.

Συνηθως το κουταβι σε καθοδηγει για το αν κατι που κανεις ειναι σωστο ή λαθος.

Eua2509

Member
14 Μαρτίου 2013
6
0
Τους πρωτους 2 μηνες καλο ειναι να το εχεις σε ενα παρκο, το οποιο σιγα σιγα επειδη μιλαμε για ροττβαιλερ θα πρεπει να το ενισχυσεις για να μην μπορει να βγει εξω. Το παρκο ειναι ικανοποιητικος χωρος για ενα κουταβαι 10 κιλων, οπου θα εχει και παιχνιδια και χωρο για τις αναγκες του.

Μετα τους 4 μηνες αναλογα με την συμπεριφορα του αποφασιζεις τι θα ακολουθησει. Τωρα αν εχεις την δυνατοτητα να του ετοιμασεις καποιον χωρο ο οποιος θα ειναι εσωτερικος και θα ειναι προστατευμενο το κουταβι απο το να κανει καποια ζημια που θα στοιχισει και σε σενα και σε αυτο τοτε πολυ καλα θα κανεις.

Οι περισσοτεροι δουλευουμε 8 ωρες το πρωι, αλλα τα καταφεραμε μια χαρα στο να μεγαλωσουμε υγειη σκυλακια. Αν βρεις και καποιον γειτονα ή φιλο ο οποιος θα μπορει να το βγαζει για λιγο εξω μεχρι να γυρισετε θα ειναι πολυ καλυτερα βεβαια.

Οπως και να εχει στην αρχη μπορει να εχετε γαυγισματα οταν θα λειπετε, τα οποια θα σταματησουν μετα απο καποιο καιρο αναλογα με το κουταβι.

Συνηθως το κουταβι σε καθοδηγει για το αν κατι που κανεις ειναι σωστο ή λαθος.
Εχουμε ενα δωματιο που εχει απλα μονο ενα μονο κρεβατι σαν ξενωνας ισως αν το περιοριζαμε εκει οσο θα λειπαμε ?

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Εχουμε ενα δωματιο που εχει απλα μονο ενα μονο κρεβατι σαν ξενωνας ισως αν το περιοριζαμε εκει οσο θα λειπαμε ?
,,,
αν εξαφανιζατε το στρωμα καλα θα ηταν,,, η δικια μου θα το κομματιαζε,, ειναι απιστευτο τι μπορουν να κανουν σε λιγες ωρες με τα δοντια τους μερικα,,, ισως και να ετρωγε και το μισο ==))

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.025
Νεότερο μέλος
DinaT