Κουταβίσιες βόλτες

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Παιδιά βοήθεια έχω αρχίσει να βγάζω βόλτες τον Έλβις και είμαι συνέχεια με το χέρι μου στο στόμα του να του βγάζω ξυλαράκια, φυλλαράκια, γόπες, καμμια σκατούλα μόνο μην αρπάξει γιατί θα τον αφήσω να την φάει...
Υπάρχει τρόπος να τον βοηθήσω να συγκεντρωθεί στην βόλτα και όχι στο μασούλημα;

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Μπορεις να του αποσπας την προσοχη με λιχουδιες που θα παιρνεις απο το σπιτι σου!
Και μην τον αφησεις να του γινει συνηθειο αυτο το πραγμα να τα βαζει ολα στο στομα
του, ειναι επικινδυνο στις μερες μας!

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
καμμια σκατούλα μόνο μην αρπάξει γιατί θα τον αφήσω να την φάει...
χααχαχαχχαχα εγω (δυστυχως) εγω εχω απομακρυνει απειρες φορες σκατουλες απο το στομα του Ζαροφ, μιας και ο διαολος τον πρωτο καιρο νομιζε πως το κουτι της αμμου των γατιων ειναι μπουφες με ορντεβρ....

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Μπορεις να του αποσπας την προσοχη με λιχουδιες που θα παιρνεις απο το σπιτι σου!
Συμφωνω. Επισης μπορεις να ξεκινησεις την εκπαιδευση μεσα στο σπιτι ή /και στον κηπο:
βαζεις μια λιχουδια κατ, τον αποτρεπεις να τη φαει (ΜΗ) κι αν σε ακουσει τον επιβραβευεις με
αλλη λιχουδια που κρατας στο χερι σου.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Ακολούθησα τις συμβουλές σας και προσπαθώ να τον εκπαιδεύσω στο σπίτι μέσα καταρχάς, σήμερα πήγαμε και σε περιφραγμένο χωρο για παιχνίδι και τον είχα στο τρέξιμο για να μην κλεβει από κάτω, ελπιζω σιγά σιγά να μάθουμε.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Είναι βέβαια πολύ δύσκολο βγάζοντας τις βόλτα και τις δυο μαζί αλλά προσπαθώ να έχω πάντα μαζί μου μια σακούλα και χαρτάκι (για τα κακάκια) κι άλλη μια σακούλα με δυο μπουκαλάκια νερό, δυο κεσεδάκια γιαουρτιού και κάποια λιχουδιά. Έχουν μάθει πως μπορούν να μυρίζουν αλλά αν λιγουρευτούν κάτι θα ζητήσουν από 'μενα και δε θα πάρουν από κάτω. Υπάρχει ένα τελετουργικό που πρέπει να φτιάξετε με το σκυλάκο σου αλλά ακόμη δεν το έχεις βρει. Θα το βρεις μην ανησυχείς.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97