Κουτάβι 6μηνών κατουράει συνέχεια απο τη χαρά του

Dori07

Member
6 Ιουνίου 2013
7
0
Καλησπέρα σας, είμαι νέο μέλος στο φόρουμ σας. Έχω ένα κουτάβι samoyede το οποίο πέραν του ότι κατουράει συνέχεια, κατουράει και κάθε επισκέπτη που έρχεται σπίτι ,από τη χαρά της, είτε τον ξέρει είτε όχι. Θα ήθελα αν γνωρίζετε να με βοηθήσετε να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα γιατί κυκλοφορώ συνέχει με μια σφουγκαρίστρα στο χέρι.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Καλώς ήρθες

Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ για υποτακτική ούρηση, έχει συζητηθεί αρκετές φορές. Αν θέλεις να το ψάξεις και εκτός φόρουμ, θα το βρεις σαν submissive urination.

piterakos

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2013
82
0
Κερατσίνι
αχαχαχαα έχω και γω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα απλα σε μικρότερο βαθμό. Δηλαδή κατουράει συνεχεια όχι όταν δει κάποιον αλλά όταν γαβγίσει για κάνα 5λεπτο μετά τσουπ κατούριμα. και έχω ίδια ράτσα :p

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Εαν δεν εχεις crate καλο θα ηταν να παρεις ενα. Εκτος απο το θεμα της τουαλετας θα σε βοηθησει και σε πολλα ακομη θεματα. ;-)

Καλως ηρθες! :)

Dori07

Member
6 Ιουνίου 2013
7
0
Τελικά μάλλον η ράτσα μας φταίει :(
crate??? Δεν ξέρω θα γίνει μεγαλόσωμο, πολύ και την λυπάμαι να τη βάλω σε κλουβί :/ ευχαριστώ πολύ πάντως :)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Δεν πιστευω πως φταιει η ρατσα αλλα η εκπαιδευση. Να μην λυπασαι να βαλεις το σκυλι στο κρειτ. Θα το ανακαλυψεις κι εσυ αργα η γρηγορα ποσο χρησιμο θα σου ειναι και θα χτυπας κι εσυ το κεφαλι σου που δεν το ειχες παρει απο την αρχη. Θα παρεις κρειτ υπολογιζοντας το τελικο ενηλικο μεγεθος της φυλης. ;-)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul