Κουτάβι 3 μηνών και τουαλέτα

AnnaPat89

Member
16 Οκτωβρίου 2022
7
0
31
Καλησπέρα σας έχω ένα θεματάκι έχω ένα κουταβάκι (poodle) κ προσπαθούμε να μάθουμε την τουαλέτα κ έχουμε θέμα με το κατούρημα ότι κ να κάνω ψάχνει χαλί για να κατουρήσει τι στον μπαλκόνι τν βγάζω τι τν σηκώνω όταν κατουράει κ τν πάω στην πάνα παλι αυτός εκεί τι να κάνω αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.385
8.269
Τα χαλιά μπερδεύουν τα κουτάβια, δε καταλαβαινουν διαφορά πάνας με χαλί, μοιαζουν το ίδιο σε υφη κτλ και είναι ωραια απορροφητικά :D. Δε μπορεί να καταλάβει τι του ζητάς και γιατι στο ενα "χαλι" μπορει να πάει και στο άλλο οχι, είναι πολυ μωρό ακόμα. Συν οτι οσο και αν το καθαρίσεις θα μένει μυρωδιά που απλα θα το ξαναπροσελκύει.

Το πιο απλό είναι να βγάλεις το χαλί για ενα μήνα απο το χώρο που τρυγυρνάει μες τη μέρα, μολις ξεκινήσει να πηγαίνει βόλτα εξω δε θα θελει να τα κάνει στο χώρο του, τοτε μπορείς να ξαναχαρείς τα χαλιά!

AnnaPat89

Member
16 Οκτωβρίου 2022
7
0
31
Ναι μόλις εχθές τα βγάλαμε και εγώ αυτό σκέφτηκα Ότι σε λίγο καιρό που θα αρχίσουμε της βόλτες θα αλλάξει αυτό απλά είπα να ρωτήσω μήπως και υπάρχει κάτι π δν έχω σκεφτεί γιατί λείπω κ κάποιες ώρες στην δουλειά κ δν είναι ευκολο τώρα που δν πάμε ακόμα βόλτα για τα τσιτσα μας δλδ τα αλλά τα κάνουμε στο μπαλκόνι