Κουτάβι 2 μηνών

airman

Member
17 Ιουνίου 2013
6
0
Γεια σας είμαι καινούριος στο forum συγνώμη αν γράφω σε λάθος thread. Έχω ένα κουτάβι 1,5 μηνών ημίαιμο λαμπραντόρ με γερμανικό ποιμενικό και θα ήθελα να μάθω περισσότερα για την σωστή διατροφή του όπως επίσης και για τα εμβόλια η γενικά συμπληρώματα που χρειάζεται. Να αναφέρω ότι έχει πολλά τσιμπούρια και με τα σπρει που έβαλα δεν φεύγουν και δεν ξέρω τι να κάνω.

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Καλημέρα, το βρήκες στο δρόμο? Το πρώτο πράγμα είναι να το πας σε κτηνίατρο και θα σου τα εξηγήσει όλα.

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
λαμπ με γερμανικο ποιμενικο?? ανεβασε μια φωτογραφια!πηγαινε στον κτηνιατρο να σου λυσει τις αποριες

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
καλώς ήρθες και μπράβο σου που μάζεψες το αδεσποτάκι.
να το χαίρεσαι :)

airman

Member
17 Ιουνίου 2013
6
0
Αδέσποτο δεν ήταν (ακόμα) αλλά τον γλίτωσα από αυτή τη μύρα γιατί προς τα κει πήγαινε το καημένο.Θα τον πάω όπως λέτε σε κτηνίατρο να μου πει. Φωτογραφία πως βάζω ?

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
45 ημερων..?? φρικη !! οχι μπανιο,,, ενα χωρο χωρις ρευμα αερα καπου ζεστα δηλαδη μεσα,,, μια μεγαλη χαρτοκουτα με μια πετσετα χοντρη κατω να ξαπλωνει να κοιμαται,,, στο κτηνιατρο πας απαραιτητα να δει απο υγεια πως ειναι,,, σπρεη για τσιμπουρια το sebacil εγγυηση αλλα προσοχη στη παρασκευη του γιατι ειναι πανισχυρο.. υγρο ειναι το ανακατευεις με νερο και το βαζεις σε ψεκαστηρακι... θα χρειαστει και εσωτερικη αποπαρασιτωση,,, με ειδικη παστα ετσι τη λενε,,, η δοσολογια παει αναλογα με το βαρος... αλλα πρεπει ο γιατρος να το δει να δει και τη θερμοκρασια του και τη γενικη κατασταση της υγειας του,,

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Μπράβο σου που το υιοθέτησες ! Όπως σου είπαν όμως και όλοι οι προλαλήσαντες, καλό θα ήταν να το πας σε κτηνίατρο άμεσα για να το ελέγξει και να σου δώσει οδηγίες για την αποπαρασίτωση και την φροντίδα του, ειδικά δεδομένου ότι είναι τόσο νεαρό. Επίσης, καλά στα λέει ο ferozasea για τοsebacil και την πάστα, αλλά - πάλι - καλύτερα να σου πει αναλυτικά δοσολογίες κτλ ο κτηνίατρος γιατί είναι ΠΟΛΥ μικρό το κουταβάκι...
Φωτογραφίες κάνεις είτε upload από τον υπολογιστή σου πατώντας το σχετικό εικονίδιο στο παράθυρο που γράφεις την απάντηση (είναι το τρίτο μετά από εκείνο με τα 'χαμογελάκια') είτε με link από photobucket, flickr, κτλ -- σου συνιστώ το δεύτερο, και δη το photobucket, είναι εύκολο, γρήγορο και δωρεάν, γιατί το εικονίδιο για upload τώρα τελευταία κάνει 'νερά'!!
Περιμένουμε να το δούμε :)