Κουτάβι πρέσα καναριο

Mariafo

New Member
16 Μαρτίου 2020
4
0
22
Γεια σας πρόσφατα πήρα ένα κουτάβι , η μαμά τ βρέθηκε αδέσποτη όμως κ η μαμά κ τα κουτάβια είναι καθαρόαιμα πρέσα καναριο κ έτσι πήρα ένα θυληκο , εμπειρία με σκύλους έχω αρκετή γενικά αλλά όχι με πρεσα, το θέμα είναι ότι το κουτάβι είναι 1,5 μηνών κ δαγκωνει για παιχνίδι αλλά δαγκωνει συνέχεια κ μας έχει γεμίσει σημάδια , έχω δοκιμάσει ότι υπάρχει στο διαδίκτυο κ ειδικά όταν το μαλώνουμε με μη κ όχι αντιμιλαει , γαβγίζει με πάθος κ λυσάει περισσότερο , έχετε να μου προτείνετε κάτι ? Ο κτηνίατρος κ γνωστοί που έχουν σκυλια μου είπαν ότι θα το κόψει 3-4 μηνών

ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Υπάρχει και άλλο κουτάβι διαθέσιμο ; Γλυκοκοιτάζω το θηλυκό σταφάκι που έβαλε αγγελία ένα άλλο μέλος αλλά δεν ξέρω αν είναι δαγκανιάρικο. Αρκετό καιρό σκέφτομαι για ένα πρέσα, ένα σταφάκι και ένα ακόμα ( δεν έχω αποφασίσει, ίσως ένα αδέσποτο φίλα ).

Ψηφίζω το πρακάτω :

trol_minore.jpg

• Haha
Reactions: sis

Mariafo

New Member
16 Μαρτίου 2020
4
0
22
Υπάρχει και άλλο κουτάβι διαθέσιμο ; Γλυκοκοιτάζω το θηλυκό σταφάκι που έβαλε αγγελία ένα άλλο μέλος αλλά δεν ξέρω αν είναι δαγκανιάρικο. Αρκετό καιρό σκέφτομαι για ένα πρέσα, ένα σταφάκι και ένα ακόμα ( δεν έχω αποφασίσει, ίσως ένα αδέσποτο φίλα ).

Ψηφίζω το πρακάτω :

View attachment 72636
Δόθηκαν ολα